Dodaj do ulubionych

Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski tez

04.03.06, 12:43
O czym mowila w wywiadzie w TOK-FMie p. Bernadetta Gronek
Obserwuj wątek
    • przyszedlam Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski 04.03.06, 13:31
      Ja Ci powiem więcej - WSZYSCY LUDZIE TO GEJE!!!TYLKO NIEKTÓRZY TO UKRYWAJĄ I
      UDAJĄ HETERO !
      • Gość: toperz Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:43
        No nie gadaj ! Kwaśniwski TEŻ ?!
        • przyszedlam Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski 04.03.06, 13:46
          Gość portalu: toperz napisał(a):

> No nie gadaj ! Kwaśniwski TEŻ ?!

Kwaśniewski to mitoman,on nie udaje.
      • Gość: wulgarny synoptyk Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.chello.pl 04.03.06, 19:35
        Oprócz tych którzy tak naprawde są hetero tylko to ukrywają i udają pedałow bo
        to szalenie trendy, jak np R. Biedroń i Janiszewski
    • Gość: Czerwiec 14 Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.chello.pl 04.03.06, 13:37
      Tylko nie podałeś, o którego chodzi.
      Powszechnie znanych Kaczyńskich jest trzech. Słyszałem też (dawno, dawno temu),
      ze jeden z tych trzech jest gejem. Zgadnij, o którego chodziło?

A kiedy to niby Pani B. Gronek coś takiego mówila? Nie siej plotek!!!
      • Gość: miki Jarosław?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 08:16
        Jarosław?
    • Gość: Anna Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:43
      Być gejem to nić nadzwyczjnego. To tak jak mieć jedna krzywą nogę czy garb.
      Złośliwość natury. Ale żeby się z tym specjalnieafiszować to już choroba umysłu.
      • Gość: wulgarny synoptyk Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.chello.pl 04.03.06, 20:06
        dokładnie, mi to przypamina np manifestacje niepełnosprawnych na wózkach którzy
        wznoszą agresywne hasła typu "jesteśmy w pełni sprawni", "nic nam nie
        dolega" "nie mamy wózków". A każdego kto zauważy że jednak niezupełnie nazwą
        zaraz chorym z nienawiści cośtamfobem i zaczną wrzeszczeć o naruszaniu prawa do
        wolności.
        • Gość: Loki Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:34
          Całe szczęście kalecy na wózkach (w RP) siedzą przeważnie w domu i nie obrażają
          uczuć estetycznych tudzież religijnych takich cośtamfobów. Oczywiście,
          najlepiej by było, gdyby nie było ich w ogóle, ale to wymagałoby ostrzejszych
          działań. Naprawdę marzy ci się powrót do III Rzeszy?
          • Gość: wulgarny synoptyk Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.chello.pl 04.03.06, 21:43
            co ty majaczysz o jakiejś III Rzeszy, pochlastało cie kompletnie osobliwie ku
            wieczorowi? Nie rozumiesz prostej paraleli ilustrującej paranoidalność parad
            pedałów? Czy wam już tak totalnie wyprostowało zwoje że każdy głos rozsadku
            kojarzycie z III rzeszą. Gdzie widzisz tą III rzesze?!!! ,może przedawkowałeś
            gry strategiczne typu codename panzers i przestajesz odróżniać świat realny od
            wirtualnego. Zanim coś napiszesz radzę konsultacje z głównym ośrodkiem nerwowym
            • Gość: Loki Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:21
              Drogi synoptyku, nie zapluwaj się. W gry strategiczne nie gram.

Piszesz: "Nie rozumiesz prostej paraleli ilustrującej paranoidalność parad
              pedałów?". Nie, nie rozumiem.

Jeśli tekst "jesteśmy w pełni sprawni" w ustach niepełnosprawnej osoby na wózku
              uważasz za "hasło agresywne" i absurdalne (o czym świadczą następne: "nic nam
              nie dolega", "nie mamy wózków"), to trudno. Kiepsko to świadczy tylko o tobie.

Gratuluję dobrego samopoczucia. Ty sam za to pogratuluj sobie, że Bóg w swej
              dobroci i mądrości stworzył cię heteroseksualistą oraz tego, że jesteś póki co
              fizycznie sprawny. To są naprawdę dwa wspaniałe powody, by czuć się kimś
              lepszym od pedała bądź inwalidy.

Uważam, że od faszysty (takiego prawdziwego z krwi i kości z lat 30-tych) różni
              cię tylko to, że nie wsadzałbyś tych kalekich ludzi do obozów i nie wysyłał
              przez komin. Zgodnie z głosem rozsądku i naukami JPII tolerujesz ich istnienie,
              ale lepiej by było przecież, gdyby siedzieli oni w domach ze swoimi
              ułomnościami, a nie obnosili je "agresywnie" po ulicach.
              • Gość: Kurt ...taka paralela IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 04.03.06, 23:33
                Ew. mogliby coś zrobić z tą swoja "innością" bo kłują w oczy. Niedługo zaczną
                się domagać normalnego traktowania! Może jeszcze mamy im podjazdy budować!?
                HAŃBA!
                • Gość: wulgarny synoptyk Re: ...taka paralela IP: *.chello.pl 04.03.06, 23:41
                  teraz sie spodziewam marszu równości osób dotkniętych mongolizmem i zespołem
                  downa którzy wpisza sobie na sztandary hasła "chcemy do Mensy" " jesteśmy
                  równie błyskotliwi co Eistein", " nie ma wolności bez uznania debilizmu za
                  geniusz" .Spodziewam się też w awangardzie tych parad takich szermierzy
                  zabsolutyzowanej tolerancji dla ignorancji jak Kurt i K2
              • Gość: wulgarny synoptyk Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.chello.pl 04.03.06, 23:35
                jesteś tyko żałosnym kretynem który kompletnie nie rozumie ani znaczenia pojęc
                jakimi sie posługuje jak i znaczenia słow które je opisuja . polecam studia
                zaoczne w dziedzinie szeroko pojętej semantyki. Gdybys miał zdawać teraz mature
                to oblałbyś ja z cała pewnościa

Jeśli tekst "jesteśmy w pełni sprawni" w ustach niepełnosprawnej osoby na wózku
                >
                > uważasz za "hasło agresywne" i absurdalne (o czym świadczą następne: "nic nam
                > nie dolega", "nie mamy wózków"), to trudno. Kiepsko to świadczy tylko o tobie.
                >
                A teraz rozpracuj to zdanie logicznie.
                ja widzę tu z punktu widzenia elementarnej logiki totalną bzdurę a ty w swoim
                polit-popowym oparze absurdu nie!
                Ktoś kto ma wózek twierdzi że go nie ma a ty twierdzisz coś innego???
                Trzepnij sie w to miejsce w którym powinien byś mózg bo mój nick mnie
                zobowiazuje i nie będę sie patyczkował z matołami
                • Gość: K2 Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:49
                  Nie patyczkuj się, twój nick zobowiązuje. Pedałów, fizycznie i psychicznie
                  chorych, niedołężnych, starych itd., itp. pod klucz. Powiedz od razu, komu
                  dajesz prawo do chodzenia po ulicy?
                  • Gość: wulgarny synoptyk Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.chello.pl 04.03.06, 23:59
                    prawo do chodzenia po ulicy daje wszystkim, pedałom, żydom, arabom, nazistom,
                    komunistom, bandytom, inwalidom i kretynom...takim jak ty. Niestety mają
                    również prawo do naciskania klawisza enter bez wcześniejszego uruchomienia
                    szarych komórek. Jesli dalej nic nie załapałeś to ja jestem bezradny, wybierz
                    innego specjaliste
              • Gość: Czerwiec 14 Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.chello.pl 04.03.06, 23:49
                Niestety "Loki", "wulgarny synoptyk" ma rację. Z tego co wypisujesz wynika jeden
                wniosek - nie rozumiesz tego co przed chwilą przeczytałeś, a koniecznie chcesz
                udowodnić swoje racje, chociaż ich absolutnie nie masz.

Troche wyzej "Anna" napisała:
                > Być gejem to nić nadzwyczjnego. To tak jak mieć jedna krzywą nogę czy garb.
                > Złośliwość natury. Ale żeby się z tym specjalnieafiszować to już choroba umysłu.

I to samo pisze "wulgarny synoptyk", a Ty ciągle swoje: afiszujesz się i
                afiszujesz się.

Nim coś przelejesz na papier (monitor) pomyśl. A jak już przelejesz, to
                przeczytaj. Zobaczysz sam, jakie bzdury wypisujesz. Wtedy popoprawiaj, a dopiero
                potem kliknij "wyślij".
                • Gość: Loki Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:54
                  To dlaczego "niestety"?

Skoro Anna to również moralny autorytet i mistrz logiki po studiach zaocznych
                  (cytat z synoptyka) to do kategorii "pod klucz" dorzucamy jeszcze krzywonogich
                  i garbatych. Oni to dopiero wstrętnie się afiszują.

Kogoś jeszcze?
                  • Gość: Czerwiec 14 Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.chello.pl 05.03.06, 00:04
                    "Anna" nie jest autorytetem, tylko prawdziwie opisała rzeczywistość. A ty znowu
                    przeczytałeś, a nie zrozumiałeś. Przeczytaj od początku jeszcze raz, to co pisał
                    "wulgarny synoptyk".
                    Trzym się!
                    • Gość: Loki Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 00:11
                      Anna:

Być gejem to nić nadzwyczjnego. To tak jak mieć jedna krzywą nogę czy garb.
                      Złośliwość natury. Ale żeby się z tym specjalnieafiszować to już choroba umysłu.

Czerwiec 14:

"Anna" prawdziwie opisała rzeczywistość.

--------------------------------------------------

To jest wasza rzeczywistość?
                    • Gość: Kurt Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 05.03.06, 00:14
                      Powołujesz sie na wulgarny synoptyk. Zdaje się że dobrze się znacie:-)
                      Przypominasz mi pingwina z "Wściekłych gaci" który ubrał czerwona gumową
                      rękawiczke na głowe i już był przebrany za koguta:)))
                      • Gość: redkle Re: Janiszewski gej - wielkie mi halo - Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 11:39
                        JA słyszałem juz od wielu osób, że Jarosław Kaczyński to gej - w sumie to może
                        byc prawda bo przeciez jest już stary - a nie ma żony.

Podejrzewam że Ziobro tez jest gejem bo w sumie też nie ma kobitki i wygląda na
                        takiego delikatniutkiego
                        • Gość: Jan N Janiszewski gej - tylko po co się tym chwali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:53
                          Nie słyszałem żeby tę chorobę propagował któryś Kaczyński ani Ziobro więc mnie
                          to nic nie interesuje.

Natomiast Wasze wypowiedzi co do osób kalekich na wózkach wpisują się w walkę
                          pedalstwa w szydzenie przez szczukę i wojewódzkiego z kalekiej dziewczynki
                          pruszającej się na wózku oraz obronę ich przez janiszewską. Niektórzy już mają
                          pretensję że "taka" występuje w radiu którego i tak nie słuchają ani nie dają
                          datków.
                    • Gość: Kurt ech czerwiec... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 05.03.06, 00:16
                      Powołujesz sie na wulgarny synoptyk. Zdaje się że dobrze się znacie:-)
                      Przypominasz mi pingwina z "Wściekłych gaci" który ubrał czerwona gumową
                      rękawiczke na głowe i już był przebrany za koguta:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka