Gość: koliber IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 20:46 PROSZĘ O PODAWANIE 5 NAZWISK Proponuję ze swojej strony: 1. Piotr Łodej 2. Mariusz Rokos 3. Dariusz Bugalski 4. Katarzyna Stoparczyk 5. Tomasz Żada a tuż za nim Grażyna Dobroń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chemik Re: Najgorsi dziennikarze Trójki IP: *.gl-jp.digi.pl 20.12.02, 21:53 Trudno niektorych nazwac dziennikarzami... Moje typy: Piotr Lodej Mariusz Rokos Grazyna Dobron (lepsza od wyzej wymienionych o klase) Artur Orzech (inteligentny, ale bezplciowy) Tomek Zada (w jego audycjach jest szmelc, mydlo i powidlo, zarowno komercyjna papka jak i porzadna muzyka, facet nie ma za grosz wyczucia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Łodej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 22:03 chociaż nieznane są kryteria, myślę, że większość z "forumowiczów" ma podobne propozycje... a dyskusja się zacznie gdy np. Lumbulak poda swoje typowanie:-))) Moja nominacja to Łodej, czasem się na faceta "nadziewam" po wysłuchaniu nocnych audycji... w dzień nie słucham, więc cała "poranna załoga 3" od ~9 do ~22 może być drugim kandydatem, nie wyróżniając nikogo. jarek Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Najgorsi dziennikarze Trójki 21.12.02, 01:02 1. Szamanka Dobroń-Nowakowska - żyj zdrowo aż do obrzydzenia... 2. Fantomas Kostrzewa - przerost ego nad treścią... 3. Joanna Cieśla - dykcja na poziomie radiowęzła PKP... 4. Wojciech Mann - za bycie ile wlezie i jeszcze trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Sosnowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 18:49 Niech sobie pisze, ale do radia sie nie nadaje. Bez przerwy: eeeeee... eeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Sosnowski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 19:44 Gość portalu: gosc napisał(a): > Niech sobie pisze, ale do radia sie nie nadaje. > Bez przerwy: eeeeee... eeeeee... Posłuchaj zatem eeeeeeeeee... Pieńkowskiej! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Pienkowska? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 19:50 Gość portalu: jarek napisał(a): > Posłuchaj zatem eeeeeeeeee... Pieńkowskiej! Rzadko slucham o tej porze, ale sprawdze. Oczywiscie wolalem Olejnik i Skowronskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisarz Lubiński Re: Najgorsi dziennikarze Trójki IP: *.trzepak.pl 22.12.02, 21:42 Kolejność dowolna: Piotr Łodej Mariusz Rokos Dariusz Bugalski Grażyna Dobroń Paweł Kostrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerdzia1@gazeta.pl Re: Najgorsi dziennikarze Trójki IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:43 zdecydowanie Mariusz Rokos, on za bardzo przypomina Zetkowy styl bycia i mowienia, a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Najgorsi dziennikarze Trójki IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:45 1."chlopiec z plastiku" mariusz rokos ... nastepnie przepasc.. 2. piotr łodej, hmm... i tyle... dalej tylko laskowski, banach... i pozostala czesc dyrekcji.. Odpowiedz Link Zgłoś
mojmaz Re: Najgorsi dziennikarze Trójki 27.12.02, 21:31 Dla mnie żenujący jest Tomasz Żąda, jego muzyka godna regionalnej stacyjki na mojej wsi (jeśli taka by była) i Grażyna Dobroń - zbyt słodka i pozytywna, aż do wiadomo czego. Więcej grzechów jakoś nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: Najgorsi dziennikarze Trójki 28.12.02, 20:28 Rokos - za to, że jest jaki jest, chociaż to nie jego wina Dobroń - czas zacząć się leczyć Baron - za sapanie, mlaskanie, głośne przełykanie śliny i nieumiejetność obsługi komputera Pieńkowska - za mówienie o rzeczach błahych tonem "apokaliptyczno- katastroficznym", "szczekanie" i brzydką fryzurę:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś