red.bull 18.04.06, 19:03 W poniedziałek na antenie Radia Zet rozpocznie się nowa zabawa antenowa „Komisarka Sczuka i jej wierny Szyc” z udziałem Kazimiery Szczuki i Borysa Szyca. www.medialink.pl/media/?radio/&kat=6&id=32352 Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ducat Re: Nowa zabawa Radia Zet 18.04.06, 23:54 Coś nowego po latach... Miłe zaskoczenie. Nie wiemtylko , czy słuchacze Zetki załapią o co chodzi w konkursie, bo przez ostanie lata ich wysiłek intelektualny ograniczał się do zgadywania, który z dwóch kawałków zaprezentowanych przez prowadzącego pójdzie w powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
red.bull Re: Nowa zabawa Radia Zet 19.04.06, 15:57 oj ducat, mysle ze powinienes przeprosic teraz wszystkich sluchaczy Radia Zet za stwierdzenie: "Nie wiem tylko, czy słuchacze Zetki załapią o co chodzi w konkursie". Odpowiedz Link Zgłoś
z.malik Re: Nowa zabawa Radia Zet 19.04.06, 17:20 Ja też sądzę, że słuchacze Zetki nie załapią o co chodzi w konkursie. Przecież oni nie słuchają konkretnej stacji, oni słuchają radia, byleby "coś tam" brzęczało Odpowiedz Link Zgłoś
ducat Re: Nowa zabawa Radia Zet 19.04.06, 19:18 Jeśi ktoś ze suchaczy Radia zet poczul się urażony - to przepraszam. Nie mialem zamiaru nikogo obrazac, chcialem jedynie zwrócić uwagę na niski poziom konkursów w Radiu Zet Odpowiedz Link Zgłoś
2tik Re: Nowa zabawa Radia Zet 20.04.06, 09:17 Ducat, cale szczescie, ze w radiu RMF - tak kiedys przec Ciebie wychwalanym - konkursy sa na wyzszym poziomie. Inteligentne SMS. ;) Normalnie Uff. Odpowiedz Link Zgłoś