rilian 06.06.06, 19:57 a ja widziałem na żywo jeden występ laskowika - dającego autograf w poznańskim tramwaju. facet ma klasę i fantastyczny dystans do siebie... "niech nam żyje prezes (laskowik) sto lat!" :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LogBerr Re: Laskowik po 25 latach IP: *.chello.pl 07.06.06, 12:21 To fantastycznie. Każdy, kto znał twórczość Zenona Laskowika - bezpośrednio, z kaset i innych źródeł, z pewnością ucieszy się Jego powrotem. Myślę, podobnie jak poprzednik, że Pan Laskowik nie jest wykorzystany odpowiednio przez "film" i nie tylko. Tę nietuzinkową postać należy "utrwalić" nie tylko dla fanów. To doskonały przykład przede wszystkim "Człowieka", obdarzonego talentem, a przy tym normalnego i uczciwego, ze swoimi słabościami ( o których wspominał) i walką o swoje godne miejsce, nie tylko na scenie. Bardzo ciekawa postać, nie tylko jako artysta, również jako człowiek z charakterem. Panu Zenonowi Laskowikowi życzę sukcesów i przede wszystkim zdrowia, bo ono jest niezbędne, żeby tworzyć i być Artystą. Fanom i wszystkim "za" - życzę, byśmy mieli okazję widzieć Zenona Laskowika na samym szczycie wśród gwiazd wielkiego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś