Dodaj do ulubionych

Chciałabym nawiązać kontakt z osobą...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 16:37
Która ma to szczeście być studentem wydziału aktorskiego w Łódzkiej filmówce.
Mam kilka pytań. Zawsze sądziłam, że po co uczyć się na swoich błędach jak
można na cudzych :P A najlepiej zapytać u źródeł jak to było gdy startowali
na tą uczelnię...
Mogę liczyć na czyjeś dobre serduszko? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:49
      kasiu,skorzystaj z grona.net. tu wpisz w wyszukiwarke "nienasyceni"-to grupa
      studentow tej uczelni,ktorzy nawet utworzyli grupe o tej nazwie.m in jest tam
      maciek radel,troche pretensjonalny koles,ale zawsze:)
      zreszta filmowka ma swoje grono tam wlasnie,jest tam OGROM info o nich,o
      egzaminach.wchodzac w prywatny profil znajdziesz ich dane mzoesz napisac.
      niesacyceni maja tez swoja strone w necie,podaja nawet nr tel,wiec moze sprobuj,
      • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 11:45
        Ojej Ślicznie Dziękuję! Wiedziałam, że wystarczy poprosić i zawsze znajdzie się
        ktoś kto pomoże ;)
      • paero123 Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... 09.08.06, 15:27
        A czy ktos moglby wyslac mi zaproszenie na grono.net bo slysze o nim, jak i
        wiekszosc moich znajomych, pierwszy raz, wiec nie mam od kogo dostac zaproszenia
        uprawniajacego do rejestracji/logowania. Ktore forum/grupa mowi o warszawskiej AT?
    • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 12:17
      ;/ hmmmmm... weszłam na tą stronkę i oprócz dziennika nic się więcej nie
      otwiera ;( Sądząc po Twojej reklamie tej stronki to albo źle trafiłam albo tam
      rzeczywiście nic nie ma ;( Myślałam, że to jest takie forum... a tu nic ;(
      • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:05
        A co Cię dokładnie interesuję?
        • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:43
          Wiem i nie wiem jak odpowiedzieć na to pytanie. Chcę spróbować za rok startować
          na wydział aktorski. Nie ważne gdzie bo w moim rodzinnym mieście lipa pod tym
          względem. I tak trzeba wyjechać i tak.
          Już jestem studentką więc wiem jakie informacje musiałabym przekazać osobie
          zainteresowanej gdyby chciała u mnie studiować i mieć duże szansę, o aktorstwie
          nie wiem NIC. Każda informacja (ale nie taka jak w inormatorach) będzie bardzo
          mile widziana ;)
          • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:44
            ptrzeciez napisalam wyrazie:
            -na ich stronie znajdziesz info o nich,niekoniecznie dane
            -na gronie pwstlodz znajdziesz WSZYTSKIE ODP na twoje pytania.+ich namiary.
            • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:53
              Życzliwa wybacz proszę, wiem że napisałaś to o co prosiłam, ale to o czym
              mówisz mi się nie otwiera, tak jakby ta stronka się blokowała, stąd moje dalsze
              pytania. Pozdrawiam ;)
          • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:01
            Polecam konsultacje w warszawskiej AT (raz w tygodniu w soboty), przeprowadzkę
            do Krakowa www.lartstudio.krakow.pl lub znalezienie sobie kogoś kto zgodzi się
            pomóc Ci w przygotowaniach do Szkoły (starsza aktorka lub aktor ale czynny
            zawodowo albo emerytowny; uważaj na naciągaczy). Powodzenia.
            • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 17:34
              Hmmmm.... W kregu moich zainteresowan byla raczej szkola prywatna w Warszawie
              albo lodzka filmowka. Do Krakowa mam ho ho i jeszcze dalej...
              Co do przygotowan to oczywiscie bedac w Warszawce sie zorientuje a jesli chodzi
              o "korki" u aktora, aktorki to mam fatalne wspomnienia z jednej znajomosci i
              wiecej nie chce...;'( Dziekuje za informacje, pozdrawiam ;)
    • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:56
      kasiu,w czym problem?oto strona nienasyconych ze wskazaniem ci konkretnej
      osoby.masz tu jego mejla,telefon,pisz!klikajac na nienasyceni na tejze stronie
      znajdziesz tez dane paru innych osob.promuja sie
      www.nienasyceni.com/index.php?strona=cv&kto=1
      • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 23:28
        Życzliwa Ty to pewnie myslisz, że jestem jakaś niegramotna :P Słoneczko
        odpisywałam absowi na jego wiadomość. Do Maćka już wczoraj maila napisałam,
        niestety się jeszcze nie odezwał. Ale cierpliwie czekam ;) Mogę Ci jak chcesz
        zdawać relacje ;) Jestem Ci bardzo wdzięczna, że tak się angażujesz. Nie wiem
        dlaczego ale DZiękuję ;) Pozdrawiam papa
    • Gość: sugestia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 23:45
      Kasiu, warto skorzystać z konsultacji - wtedy możesz się dowiedzieć jakie masz
      szanse!!!I jeszcze jedno, między dziewczynami rywalizacja jest ogromna - zawsze
      zdaje więcej dziewczyn niż chłopców.
    • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 00:40
      1/nie wiesz dlaczego ale dziekujesz?kuriozum!przeciez poswiecam ci czas.
      2/nie musisz donosic mi co i jak zopd na twoje nudne pytania.sa wakacje wez to
      pod uwage,ze moge nie odpowiedziec od razu.albo w ogole jesli bylas zbyt
      agresywna w dociekaniu.
      3/pisalas ze masz problem z otworzeniem str wiec wkleilam link
      4/sczescia zycze,ale czy ty to sobie przemyslalas?ja studiuje rezyserie w wawie
      i jak patrze na niektorych aktorow...
      • Gość: greta Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 07:03
        kasiu, rzeczywiście radzę przemyśleć, czy chcesz zdawać na aktorski, bo, wiesz,
        jak patrzę na niektórych reżyserów...
        • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:20
          Ależ Wy wszytskie kochane jesteście ;) Życzliwa ale się już do Ciebie
          przyzwyczaiłam ;) Jesteś ze mną od początku ;) Źle się widać znowu
          wyraziłam, "nie wiem dlaczego MI POMAGASZ, ale i tak bardzo bardzo Ci dziękuję"
          To miałam na myśli. Inaczej rzecz ujmując, nie spodziewałam się, że ktoś będzie
          tak miły bezinteresowanie na forum, wszak tu się wiele rzeczy zawsze dzieje
          niekoniecznie pozytywnych.
          Troszkę powiem o sobie... Studiuję już dwa kierunki, jeden z nich kończę bo w
          tym roku mgr i zanim się zaszyję w szpitalu i dni będą wyglądać tak samo, tylko
          z innymi przypadkami i zaprzepaszczę swoją szansę (jedną już tak
          zaprzepaściłam) to chcę jeszcze spróbować na wydziale aktorskim.Faktem jest, że
          moja wiedza na temat tego na co się piszę jest żadna ale chcę spróbować. Co do
          konkurencji, Kochane Moje ona jest wszędzie i na każdym kroku. Polki są
          przecież najpiekniejsze i zdaję sobie sprawę z tego że jest z czego wybierać.
          Z drugiej strony jak będę do tego tak podchodzić to może od razu zrezygnuję? I
          o to właśnie chodzi gdy się mówi o medycynie, prawie i aktorstwie. I TAK SIĘ
          NIE DOSTANIESZ SPOJRZ NA KONRUKENCJE, bo tam tatus z mamusia, wujek z ciocia
          itd.
          Greta Ty mówisz o reżyserach, mam już swój zawód prawie wyrobiony, znam swoja
          wartość i jak to nie będzie to to po prosru powiem PA. Chcę jeszcze pókim młoda
          zdobyć doświadczenia które daje ten wydział.
          A może Życzliwa się spotkamy? CHciałabys czy już czujesz się zmęczona tym
          wątkiem?
          Pozdrawiam wszystkie dobre duszyczki ;)
          • Gość: sugestia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:14
            Zawsze warto walczyć o marzenia!!!Trzeba też się cenić!!!Niemniej jednak idź na
            konsultacje i poproś o szczerą ocenę Twoich możliwości!!!!!Acha i jeszcze
            jedno ... moi znajomi chwalą sobie bardzo Lart Studio ... to prywatna szkoła
            aktorska!!!!Poszukaj sobie o niej jakiś info!!!
            Pozdrawiam
            • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:27
              spotaknie?a po co jesli?duzo juz wiesz.dalam ci wszytskie dane.
              propozycja spotkania pojawiala sie chwilke po tym,jak napisalam,ze studiuje
              rezyserie...intersowana z ciebie bestyja
              • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:51
                z tymi syconymi to sobie daruj.
                • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:39
                  Nie spodziewałam się takiej reakcji z Twojej strony Życzliwa. Niby jak miałabym
                  Cię wykorzystać? Przykro mi bardzo że mnie tak odebrałaś, ale w końcu to tylko
                  forum i odbierasz moje słowa pewnie najczęściej przez swój aktualny nastrój.
                  Najpierw chętnie mi pomagałaś a gdy zaczęłam zadawać więcej pytań to już Ci się
                  znudziło. Jak już wspominałam jestem na dwóch kierunkach i przygotowania do
                  egzaminów nie są mi obce. Wiem ile potrzeba czasu i jakich źródeł żeby być
                  dobrze przygotowanym. A jeśli chodzi o to że studiujesz reżyserię, DZIEWCZYNO
                  nie powiedziałaś że jesteś rektorem tylko studentem i tak naprawdę nic nie
                  możesz więc skąd moja interesowność? Nie rozumiem. Przecież równie dobrze
                  mogłaś być życzliwą osóbką która zna mniej więcej drogę i daje jakieś tam
                  wskazówki. Okazało się, że jesteś studentką a więc Twoja wiedza jest czymś
                  potwierdzona, stąd moja reakcja. Ja też jestem lepszym źródłem informacji o
                  swoim kierunku studiów niż tylko osoba która ma np. siorę na moim wydziale.
                  Nie ważne! Najwyraźniej zmęczyła Cię pomoc. Dziękuję za dotychczasowe słowa.
                  Ps. Sugestii również dziękuję za przychylność. Myślę że dalsze pytania których
                  nigdy nie za wiele gdy komuś zależy są niepotrzebne zwłaszcza że moja
                  dociekliwośc jest tak negatywnie odbierana.
                  • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:10
                    1/najpierw chetnie pomagalam,a potem juz nie?to chyba oczywiste,nadmiar
                    pytan,gdy juz wiele zaproponowalam moze nuzyc prawda?
                    2/jeszcze nie jestem rektorem to fakt,ale to ty masz brzydkie mysli piszac o
                    tym i sugerujac jakas protekcje...mialam na mysli wzarcie sie w srodowisko,a
                    nie samo dostanie sie...
                    • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:51
                      O ile mnie pamięć nie myli to mój post brzmi...CHCIAŁABYM NAWIĄZAĆ KONTAKT Z
                      OSOBĄ KTÓRA... od początku mówię czego chcę. Nie rozumiem skąd nagle do mnie
                      takie negatywne nastawienie. Dla mnie jest oczywiste że osoba ktora chce się
                      gdzieś dostać będzie zadawała mnóstwo mniej lub bardziej interesujących pytań.
                      Widocznie dla Ciebie to jest piekielnie dziwne i niewygodne. Jeśli czujesz że
                      znajdujesz się w elicie i nie chcesz amatorów lub chętnych na studia w swoim
                      otoczeniu to nie wyciągaj pomocnej dłoni. Nie chcę Cię obrażać bo chciałaś
                      pomoć ale teraz czuję że coś jest z Tobą nie tak. Jeśli poważnie podchodzisz do
                      siebie i znasz siebie to Cię to nie zbulwersuje jeśli odpowiesz mi podobnie jak
                      na ostatnie moje wypowiedzi potwierdzisz moją tezę, a nie jest bezpodstawna.
                      • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:37
                        kasiu,nie unos sie bo to juz robi sie groteskowe.oczywista ze ktos kto chce sie
                        dostac moze i powinien zadac 1784 pytania,ale do cholere nie mnie!skoro
                        interesuje cie aktorstwo polecilam ci swietny link tj grono lodzkiej
                        filmowki.na gronie istnieja tez inne min mojej akademii teatralnej.tam sa
                        napisane rozne info dot egzaminow.nie stala sie nagle niechetna pomocy,ale ja
                        studiuje inny kierunek,wiec po co reszta blahych pytan?po co rozwija sie
                        bezsensownie ten watek?to forum nie ejst tak czesto odwiedzane jak gronowe.i
                        daruj te diagnozy-ze ze mna jest cos nie tak,bo to juz przechodzi ludzkie
                        pojecie:)to chyba ty masz porblem z niedowartosciowaniem i tlumisz komplexy
                        tekstami:"Jeśli czujesz że
                        > znajdujesz się w elicie i nie chcesz amatorów lub chętnych na studia w swoim
                        > otoczeniu to nie wyciągaj pomocnej dłoni.
                        • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:57
                          Przepraszam w takim razie. Odpisywalam rowniez innym osobom dlatego ten watek
                          jeszcze sie rozwija. Przeciez pytania do Ciebie skonczyly sie w momencie kiedy
                          powiedzialam ze nie otwiera mi sie strona NIENASYCONYCH, potem to juz chyba
                          poczulas sie wolna od mojej osoby, prawda? Nie wiedzialam, ze studiowanie
                          rezyserii tak bardzo rozni sie od aktorstwa. U mnie sa owszem rozne kierunki
                          ale dostaje sie na wszytskie tak samo, dlatego myslalam ze moze Ty tez wiesz
                          wiecej ale np. juz Ci sie nie chce pomagac. Watek sie bezsensownie rozwija? Nie
                          sadze. Przez to poznaje Ciebie i Twoj tok myslenia ktory w ktoryms momencie nas
                          poroznil. Dobra juz nie zawracam glowy i jak chcesz to niech to bedzie koniec.
                          • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 01:05
                            spiesze z wyjasnieniem-studiowanie jak i egz wstepny jesli chodzi o aktorstwo i
                            rezyserie roznia sie DIAMETRALNIE.to wie chyba nawet kompletny laik,ktorego
                            wyobraznie ksztaltuja seriale.przeciez to 2 rozne bajki.co tu porownywac??ja
                            zeby sie dostac mussialam przedlozyc genialny egzemplarz
                            rezyserski+zaprezentowac swoja erudycje.aktor zas wiersz i proze,cala reszta
                            (rozmowa,ruch)sa tylko dodatkami.same studia ze sie roznia to juz chyba nie
                            musze dodawac
                            • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 02:00
                              Stop.
                            • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 02:07
                              Życzliwa! Nie porównuj tych egzaminów wstępnych. To nie jest tylko proza i
                              wiersz! To Ty masz jakiś kompleks. "Genialny egzemplarz" - nie wywyższaj się i
                              nie hiperbolizuj stopnia trudności egzaminu na reż. Daj dziewczynie spokój.
                              Nie pogardzaj aktorami, nawet potencjalnymi, bo kto Ci w przyszłości zagra?!
                              • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:24
                                abs,no wlasnie nie porownuje tych egzaminow.zaz stopien trudniesci jesli juz
                                mialoby dosc do takiego zestawienia chyba bez watpienia na rezyserii bardziej
                                wyczerpujacy intelektualnie.piszac tylko wiersz i proza mialam na mysli ze
                                tylko ten etap de facto ma znaczenie.znam zbyt wiele relacji by miec
                                zludzenia.pewna aktoreczka ktora w tym roku konczy szczesliwie szkole i juz
                                zagrala w komercyjnym gniocie na podstawie watpliwej literatury,zaslynela z
                                tego ze na egz nie wiedziala kim byla joanna dark,a jednak dostala sie.nie
                                sadze ze to byla wpadka,bo znam dziewczyne:)nie znaczy to ze na aktorstwo
                                latwiej sie dostac,lecz ze przygotowanie samo nie wymaga tak wielkiej
                                inteligencji,wiedzy,wyrafinowania.
                                co do obsady moich przyszlych projektow bez obaw.
                                • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:14
                                  Węgrzyn też kilku rzeczy nie wiedział.
                                  "Wiersz i proza" to materiał, repertuar na podstawie którego komisja zadaje od
                                  kilku do kilkunastu różnego rodzaju zadań aktorskich i sposobów interpretacji.
                                  Wyczerpanie psychiczne i fizyczne jest ogromne. Ludzie tracą po kilka
                                  kilogramów.Jeżeli wydaje Ci się, że przygotowanie do egzaminu nie wymaga czasu,
                                  pracy i kasy to bardzo grubo się mylisz. Prawdziwki się zdarzają, ale większość
                                  zdających przygotowuje się na prywatnych kursach (np.Lart) albo bierze prywatne
                                  lekcje. To wszystko wymaga sporo kasy ale też ogromu pracy. Zdaje się po 2,3,4
                                  razy. W Krakowie zdają nawet 8 czy 9 rok z rzędu!(Niektórym się udaje:
                                  np.Tomasz Obara) Zdaje się do wszystkich 4 szkół. Lata się samolotami np. z
                                  egzaminu w Krakowie do Wawy. To bywają u niektórych maratony. Nie oceniają
                                  egzemplarza (jak na reż), tylko Ciebie, Twoją przydatność, Twój instrument.
                                  Wielu zdaje bo chce być w teatrze, marzą o tym, wierzą, że się uda i próbują.

Mogłaś, za młodych lat (u kobiet limit wieku, bodaj 22 w Warszawie i Łodzi),
                                  sobie spróbować, aby odczuć na własnej skórze, wyzbyć się pogardy i nabrać ciut
                                  więcej pokory.
                                  Na pewno nie sprawdza się wiedzy (egzamin teoretyczny na WA to formalność nawet
                                  w AT), bo nawet uzdolniony idiota może być świetnym aktorem.
                                  A propos komercyjnych gniotów: zobaczymy Słonko czy nie umoczysz, skoro Twoi
                                  pedagodzy nawet są zanurzeni, dwóch po uszy!
                                  • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:34
                                    Jesteście oboje cudowni! Dzięki Waszej zażartej kłótni lub wymiany zdań jak kto
                                    woli chyba nie mam złudzeń, że nie mam co się męczyć. Mam 22 lata i chciałam
                                    startować dopiero za rok bo ten czas chciałam poświęcić na przygotowania. Ale z
                                    tego co mówicie już jestem za "stara". Nie sądziłam, że w moim wieku a przecież
                                    nie jestem dojrzała 30 za późno już na tyle rzeczy ;'( Przejadę się do Wawki i
                                    jeszcze zapytam osobiście, ale jak to się okaże prawdą to kuźwa dwa marzenia
                                    już muszę żywcem pogrzebać, SHIT!!!!!!!!!! ;'( Pozdrawiam Was i dziękuję!
                                    • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:37
                                      Można napisać do Rektora podanie. Poza tym jest jeszcze Kraków, Wrocław i
                                      szkoły prywatne.
                                      Nie za łatwo grzebiesz marzenia?
                                      Pozdro.
                                      • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:50
                                        Hmmmm... Abs to nie tak, że łatwo grzebie marzenia ale nie wiem czy się w ogóle
                                        nadaję. To, że zawsze się wyróżniałam w szkole gdy coś przedstawiałam nic nie
                                        znaczy. Jak mi mówicie co robią inne osoby to ja jestem gorzej niż amator. Mam
                                        22 lata i nawet nie zaczęłam próbować. Jeśli już teraz jestem stara to jak się
                                        nie uda za rok to za 2 lata to już mnie chyba na wstępie wyśmieją. Mówię
                                        zrobię i dowiem się co mogę. Dam z siebie wszystko jak zawsze a co będzie to
                                        zobaczymy.
                                        Ps. Ja myślałam o szkole prywatnej, już państwówek mam po dziurki w nosie. Wolę
                                        zapłacić i być szanowana niż chodzić do państwowej i być śmieciem. Poza tym na
                                        prywatna jest mniej zadań do wykonania...;P
                                        • Gość: sugestia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:42
                                          Kasiu, abs ma rację z tym wiekiem (choc te limity są raczej umowne), dlatego
                                          naprawdę warto iść na konsultacje i zapytać o realne szanse!!!!No i jak sama
                                          piszesz są jeszcze szkoły prywatne :)
                                          • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:01
                                            1/abs:doskonale wiem ile trzeba umiec na egz z aktorstwa,ale ja pisalam ile
                                            trzeba WIEDZIEC.nie widzisz subtelnej roznicy?wiem,ze haruja,zdaja wiele
                                            razy,zdarza sie ze w danym roku przechodza do listy rezerwowej,a w kolejnym nie
                                            przechodza I etapu,zatem praca,systematyczna,ciezka,wyniszczjaca.mnie wlasnie
                                            chodzilo o ten moj glos Madrego aktora,intelektualisty.
                                            2/kasia,przestan sie uzalac i probuj.
                                            3/co do komenrcyjnych gniotow abs jak juz pisalam nie martw sie o moja
                                            przyszlosc.dzialac bede tylko w teatrze,ktory z natury rzeczy jest
                                            niekomercyjny.podjelam juz wstepne rozmowy z pewnym wybitnym rez,ktory byc moze
                                            obejmie scene Studio.he?jesli nie uda mi sie-co jest mozliwe-zaistniec w
                                            teatrze,na pewno nie bede robic reklam czy serialu-smiecia.zaczne kopac
                                            doly,albo co...cos godniejszego w kazdym razie
                                            • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:38
                                              to fajno
                                            • Gość: kolega po fachu Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 02:26
                                              Ja pierdo... „Życzliwa”, skąd Ty się urwałaś z tym swoim „genialnym
                                              egzemplarzem” i tą maksymalną pretnechą? Widocznie Twoje egzaminy wstępne były
                                              tak wyczerpujące intelektualnie, że Twój potencjał intelektualny wyczerpały do
                                              dna... Ja tam swoje wspominam jako czystą przyjemność. Tak się składa, że
                                              skończyłem na „Twojej” akademii „Twój” wydział. Więc pewnie się znamy i
                                              zachodzę w głowę, która to z moich młodszych koleżanek jest taka zajebiście
                                              fajna, genialna, nonkonformistyczna, nikomercyjna i przeżarta nerwicą do cna?
                                              Przeraziłaś mnie, Wybitna Reżyserko. Gratuluję życzliwości i rewelacyjnego
                                              podłoża pod przyszłe deprechy i frustrację.
                                              • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:19
                                                szkoda ze nie wyczules ironii,sarkazmu malo rozgarniety kolezko po fachu.wybaj
                                                protekcjonalnosc,ale podobnym tworzywem ty mnie potraktowales.otoz genialny
                                                egzemplarz pojawil sie tylko w odniesieniu do egz na aktorstwo i w konktekscie
                                                tego,ze nie trzeba na tym ostatnim zbytnia erudycja sie wykazac.nigdy tego nie
                                                zrozumiem dlatego by spotegowac problem(z wiedza aktorow)
                                                przejaskrawilam.naturalnie tez wpsominam milo swoj egz,a co do planow na
                                                przyszlosc to ciagle egzaltowanie dla ciebie potwierdzam-jesli nie zrobie
                                                ciekawej inscen w teatrze nie pobrudze sie reklama,pojde kopac doly albo
                                                ustawiac paczki w biedronce.
                                                daruj te diagnzoy,oceny wysnute po kilku moich zdaniach.nic sie nie
                                                wyczerpalo,ale dzikeuje za serdeczna troske:)
                                                zastanawiam sie tylko ktory z kolegow po fachu wyglasza takie idiotyczne
                                                sady,bez cienia dystansu.tadek?walczak?rafal?szukam dalej...
                                                • Gość: greta Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:22
                                                  tak z ciekawości: dlaczego ustawianie paczek w biedronce jest lepsze od
                                                  kręcenia reklam???
                                                  • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:00
                                                    Greta myślę że podanie tak ekstremalnego przykładu miało na celu pokazanie jaki
                                                    ma stosunek autorka tych słów do kręcenia reklam. Teraz jest to ostatnia rzecz,
                                                    którą by się zajęła bo ma inne plany i pragnienia. Dla mnie są to słowa jasne
                                                    jak słońce. Poza tym jeśli ktokolwiek o coś zapyta to proponuję najpierw
                                                    zapoznać się z całą treścią wątku bo takie odpowiedzi składają się z bardzo
                                                    drobnych szczegółów zawartych we wcześniejszych wypowiedziach.
                                                    Życzliwa czy Twoje imię to Natalia? Pozdrawiam wszystkich uczestników wątku ;)
                                                  • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 10:09
                                                    nie,nie nazywam sie natalia babinska.ale znam:)
                                                    maly wywiadzik przeprowadzilas?
                                                  • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:01
                                                    No coś Ty ;) Powiedziałam mu kto mnie do niego skierował i powiedział, że to
                                                    dobra osoba żeby mi pomóc ;) Widać ta Natalia to sławna osóbka ;)
                                                    Pozdrawiam ;)
                                                  • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:40
                                                    jak to powiedzialas kto cie skierowal?przeciez nie wiesz kim jestem??
                                                  • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:07
                                                    To brzmiało mniej więcej tak: "Zapytałam na forum kto mi może udzielić
                                                    informacji o szkole i pewna dziewczyna (znam tylko jej nicka) powiedziała, że
                                                    jest pewien M. R., który może Ci pomóc..." a dlaczego pomyślał o Natalii to już
                                                    pytanie do niego lub Ciebie... ;)
                                                  • Gość: abs Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:21
                                                    Daruj sodbie tych syconych Kasiu, powtarzam.
                                                    M.R. to kretyn.
                                                  • Gość: zyczliwa Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:45
                                                    abs. poradzilam jej wiec daj juz spokoj.przeciez wszytsko czego ona potrzebuje
                                                    uzyska od macka.owszem nie ejst za madry,ale zdak do szkoly wiec odpowie na
                                                    pare prostych pytan.w tobie wiecej goryczy niz we mnie.podalam jej
                                                    nienasyconych,bo ci oglaszaja sie w necie,wiec sa ogolnie dostepni,nie bede
                                                    przeciez podawac namiaru do koleznki z aktorstwa,by ktos ja meczyl z chwili
                                                    relaksu.
                                                  • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:53
                                                    O kurczę ale się porobiło ;( Masz rację Życzliwa to będzie raptem kilka pytań.
                                                    Przecież i tak się za mnie nikt nie dostanie nawet jak będzie suuuuuuuuper
                                                    ekstra dobry. Albo się nadaję albo nie. Zobaczymy jak Warszawa zareaguję jak
                                                    tam wparuję ;) ABS dziękuję za troskę ;) To miło z Twojej strony ;)
    • Gość: tylda Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: 87.235.3.* 09.08.06, 17:42
      czy zamierzasz zdawac do szkoly czy tez juz stalas sie jej nieszczesliwym studentem?skieruj konkretne
      pytania a postaram sie odpowiedziec
      • Gość: kasia Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:10
        Witam Cię Tylda! Wiesz tyle już tu zostało powiedziane, że nie wiem czy jest
        sens się powtarzać. W skrócie powiem tak: Chciałabym się stać szczęśliwą
        studentką I roku WSKIMS wydział Aktorski (ale za rok). A jak mogę zadawać nudne
        pytania to 3591920 mój numer gg. Tu już nic więcej mówić nie chcę.
        • Gość: lolek Re: Chciałabym nawiązać kontakt z osobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:00
          tylda,kim jestes?studiujesz w at?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka