toja3003 05.07.06, 08:48 a ten Heineken to co to za kompozytor? Bo ja słyszałem coś o Chopinie, Haendlu czy Haydnie (innych na "ha" nie znam). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszyk91 Re: Open'er na świat 05.07.06, 09:35 zaraz Ci wytlumacze: 1) idziesz do monopolowego 2) mowisz poprosze 6 Duzy Heineken 3) siadasz gdziekolwiek (tylko tak zeby Ci mandatu nie wlepili) 4) wychylasz duszkiem calosc 5) rozpoczynasz kompozycje* *kompozycja moze skaldac sie z: bonkow, bekow, pawia panoramicznego, wycia do ksiezyca po utraconej milosci, dyskusji panelowej z pobliskimi kompozytorami na temat czy Giertych i Kaczynscy sa naprawde tacy straszni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Re: Open'er na świat IP: 193.201.167.* 05.07.06, 09:40 a co z Nightmares On Wax?była mowa,że zagra zamiast Groove Armady,a tu nic nie ma na ten temat!?!albo niedoinformowanie ze strony redakcji,albo plotka ze strony organizatorów.czy ktoś wie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyfed Re: Open'er na świat IP: *.chello.pl 05.07.06, 16:19 No ja wiem ze Nightmares On Wax.. będzie. zreszta nawet na stronie festiwalu jest o tym notka: www.opener.pl/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Open'er na świat IP: *.ri.ri.cox.net 05.07.06, 18:43 czemu te wszystkie festiwale sa sponsorowane przez piwo i papierosy? wychodzi na to, ze alkoholicy i palacze utrzymuja alternatywna scene muzyczna. blee swoja droga, sigur ros and scissor sisters na tej samej scenie, hehe zeby tylko kostiumy sie nie pomylily ;) Odpowiedz Link Zgłoś