Gość: gość IP: *.chello.pl 31.08.06, 15:30 Do zdjęcia nr 2: NIE Josh Arnett, tylko Josh HARTNETT (co jest z tą korektą czy z tymi ludźmi, którzy są za to odpowiedzialni?) A w opisie zdjęcia 11 już jest dobrze. Kurde, dziwne, bardzo dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andri Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:10 Metamorfoza Scarlet mnie przeraziła! Zakochałem się na zabój po "Lost in translation" i "Match Point", ale na tych zdjęciach wygląda jak swoja starsza, brzydsza siostra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: *.chello.pl 31.08.06, 16:19 O, już poprawili; jak ładnie i szybko się uwinęli po zwróceniu uwagi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: 62.180.244.* 31.08.06, 16:20 nie wiem czy ona jest ladna, ale na pewno w typie Oli Kwasniewskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konishiko Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: 134.76.70.* 31.08.06, 17:09 E tam, zadna metamorfoza, tylko kazda aktorka wyglada lepiej na filmie niz w rzeczywistosci ;) Prawdziwy problem jest w tym, ze zdjecia sa dombrane seksistowsko, mnostwo Scarlett, a przystojny Josh Hartnett tylko z daleka i w tlumie... To nieuczciwe, ze bedac kobieta nie mam sie na czyj widok poslinic :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp odpowiedzialni za pomylke zostali zwolnieni.. IP: *.chello.pl 31.08.06, 17:45 gdyby pomylka nie byla na czas naprawiona, to odpowiedzialni za zwolnienie pracy zwolnionych za pomylke byliby tez zwolnieni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bond Scarlet jest bardzo ładna IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.06, 18:16 i ma ładne piersi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:18 Od jakiegos czasu jestem zafascynowany Scarllet. Powiem, ze nawet mnie podnieca:)Macie jakies dojscia do jej zdjec nago moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Scarlett przereklamowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:02 Brzydka i jak zwykle w fatalnej sukience. Typowy wypromowany produkt. Można szampon, można i gwiazdę. Tylko nie wmawiajcie mi, że ona jest piękna. Może dla niektórych jest sexy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryszer Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:11 ona wyglkąda jak oja ciotka a moja ciotka jest brzydka. Scarlett jest dobrą aktorką i ma świetne cycki ale naprawdę twarz ma brzydką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:10 Ale zostawili błąd w nazwisku Aaron Echart (zdjęcie 2) i Aaron Eckhart... Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_wojtek4 Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia 31.08.06, 20:21 Uważaj Scarlett, bo Wenecja tonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uffffffffff Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: *.225.121.95.bait.pl 31.08.06, 21:52 Dlaczego bardzo wiele osób tak się zachwyca tą nieszczęśliwą brzydulką? Taka prostacka twarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja tragiczny makijaż! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 00:17 jak u 50-letniej pudernicy! Co ta młoda dziewczyna zrobiła z siebie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle77 Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia 01.09.06, 05:00 A pamiętacie to brzydkie kaczątko z filmu " Zaklinacz koni" R.Redforda? Scarlett grała tam córkę z traumatyczną przeszłością.. Dla mnie to kolejny wypromowany produkt. Lubię film "Między słowami", ale nie ze względu na nią. Dla mnie lala jest przeciętna a ładne piersi ma sporo dziewczyn.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:13 Scarlett wygląda b. brzydko .. nie wiem kto ubiera te gwiazdy :// co gala, to ohydniej wyglądają .. Odpowiedz Link Zgłoś
winka53 Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia 02.09.06, 14:57 <o boze z tym...mptylkiem..kicz ...kicz i jeszcze raz kicz... co dzis znaczy piekne...i ze smakiem... JA WIEM.... Odpowiedz Link Zgłoś
xnw4 Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia 02.09.06, 15:17 Pokazcie wiecej zdjec Mii, jest naprawde bardzo ladna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMbo Macierewicz na zdjęciu nr 9;] IP: 80.54.98.* 02.09.06, 23:27 Mało tego, że pozostał wiceszefem MON to jeszcze za Brian'a De Palma się podaje jeżdżąc po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion1 Festiwal filmowy w Wenecji - zdjęcia 05.09.06, 23:54 chyba cos sie ze mnadzieje ale ostatnio aktorzy sa ładniejsi niz aktorki a takich Pań S u mnie na osiedli było by ze trzy - z tym że wiele ładniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś