Gość: tomekkwr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 06:47 to fajnie, czekamy na premierę w Polsce- zobaczymy, ocenimy sami www.podajdalej.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amerykanin Kariera Alicji w Hollywood IP: *.proxy.aol.com 09.05.07, 06:51 Dla Wajdy moze i Alicja byla dobra - w koncu po znajopmosci musial dac jej te role Zosi. Jednak w Ameryce nikt o niej nie slyszal i nie uslyszy. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Kariera Alicji w Hollywood IP: *.triad.res.rr.com 09.05.07, 07:03 Amerykanin- nie cuduj ,wyczysc uszy to uslyszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 gdzie te sensacyjne opinie krytyków ? IP: *.chello.pl 09.05.07, 07:25 górali w łameryce bez liku, zawsze znajdzie jakaś robotę w kuchni, albo przy opiece. Na tym zdjeciu, wyglada jakby się podczepiła pod tych 'znanych' aktorów, he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogo Kariera Alicji w Hollywood IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.07, 07:32 Tylko świętoszki nie zrobią kariery,a i "Polański "nie będzie musiał uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz trzeba ją jakoś zlustrować to zaraz przestanie 09.05.07, 07:41 się tak głupio uśmiechać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Nie Klein, tylko Kline! IP: *.bu.amu.edu.pl 09.05.07, 07:52 Ludzie! Nie Kevin Klein, tylko Kline! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AvrooK Kariera Alicji w Hollywood IP: 62.233.168.* 09.05.07, 08:04 a ja czekam na jakieś rozbierane sceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr363 No i po co sie oszukiwac? W Hollywood 09.05.07, 08:05 na role pracuje sie... czyms zgola innym niz talentem. Dziwcze ladne - nie da sie ukryc. Na role zasluguje. Ale z tym objawieniem to raczej przesada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Kevin Kline grał w Rybce, ale kim jest Kevin Klein IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 08:07 ??? A Bacleda Curuś to jest prawdziwą gwiazdą - znana głónie z tego, że jest znana:))) ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata kazika Kariera Alicji w Hollywood IP: 144.177.50.* 09.05.07, 08:14 'Pan Tadeusz' nie jest Wajdy tylko Mickiewicza ! i tego sie bede trzymal.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja-nie-Bachled Kariera Alicji w Hollywood IP: *.ph.ph.cox.net 09.05.07, 08:15 Moze chodzilo im o Calvina Kleina, znanego glownie z produkcji bielizny :P W koncu nie wiadomo co pani Ala miala na sobie podczas krecenia filmu:) A tak swoja droga Pani tej nie lubie, ale fajnie, ze ktos sie pokaze w amerykanskich kinach (premiera zdaje sie 7 Sep). Z checia obejrze. Ona chociaz JEST na ekranie w przeciwnosci do tej drugiej panienki Rossati, ktora natomiast duzo lepiej sie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e(L)emelek Kariera Alicji w Hollywood IP: 193.201.167.* 09.05.07, 08:15 Pacuła też miała być gwiazdą na miarę Oscara i co? Została aktoreczką drugiego planu, a w Stanach tylko eksperci przymną którąś z jej ról (może B klasowa Ucieczka z Sobiboru). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Kariera Alicji w Hollywood IP: *.dsl.speedlinq.nl 09.05.07, 08:21 ach to znowu ,kolejna bzdura,takich alicji to tam na peczki.polscy pismacy,sa tak niedouczeni,i swietnie pisza takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kariera Alicji w Hollywood IP: 81.210.21.* 09.05.07, 08:45 Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Ujadanie 09.05.07, 08:48 Może i ona nie ma żadnych szans, ale "opinie" pod tym artykułem to tylko żałosne wycie i skomlenie zazdrośników na wszelki wypadek, zer, takich Kononowiczów od kultury - "żeby nie było nic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha prezentować czy reprezentować? IP: *.b-m.pl 09.05.07, 08:52 oto jest dla niektórych pytanie. żeby rozwiać wątpliwości: reprezentuje się kogoś, a ktoś się prezentuje lepiej lub gorzej. a co do Alicji - zobaczę film, wyrobię sobie opinię na temat jej gry. a póki co brawo za odwagę, determinację i pracowitość. znacznie łatwiej siedzieć na tyłku i pisać zawistne komentarze. a sprawy bieliźniane, jak sugerują niektórzy, nie są jedynym kryterium w czasie castingu, może zanadto zasugerowali się kinem innej kategorii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e(L)emelek Kariera Alicji w Hollywood IP: 193.201.167.* 09.05.07, 08:52 Ależ ja jej życzę wszystkiego najlepszego! Tylko poprostu krzywdę jej robią media robiąc z niej już wschodzącą gwiazdę Hollywood. Na uznanie trzeba sobie zapracować. W Polsce już zdewaluowano pojęcie sukcesu i gwiazdorstwa (tu powinna być cała lista polskiej młodzieży z seriali i Tańca z Gwiazdami(?), nazywanej szumnie gwaizdami szoł biznesu, a pierwsza Cipotek). ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Kariera Alicji w Hollywood IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.07, 08:54 sztuka PR kwitnie:), filmów w Stanach powstają rocznie tysiące, dobre wejście w gazecie i już artykuł...o sukcesie Odpowiedz Link Zgłoś
glaba A czy ma już czarne kozaczki? 09.05.07, 09:00 Po artykule o sukcesach Werniki Rosatti wiem ąże to jest podstawa sukcesu. I ciemne okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Kariera Alicji w Hollywood IP: *.rzeszow.mm.pl 09.05.07, 09:01 Ten film mial zapowiadana premiere juz rok temu.To ,ze przelezal sie na polce i wchodzi na ekrany na poczatku wrzesnia,swiadczy ,ze nie mamy tu do czynienia z wybitnym projektem i zapewne przejdzie on do historii bez wiekszego echa.Sympatycznie natomiast,ze panna Alicja B.-C.bedzie mogla sobie wpisac do CV wspolna role ze zdobywca Oscara,zawsze jest to powod do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivankrasik Kariera Alicji w Hollywood IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 09:32 Błahahaha jak przeczytałam, że ona jest ładna to parsknęłam śmiechem... Ale prawda o gustach się nie dyskutuje. Miałam napisać o jej, pozwolę użyś sobie takiej metafory, talencie. W Panu Tadeuszu to się ona nie popisała,a ciekawam jest czy ta szkółka, do której chodziła cosik jej dała? Mam nadzieję, że tak!!! Inaczej będzie nam Ala robiła za granicą obciach. Zaś na jej wielką karierę bym nie liczyła, bo... zresztą chyba wszyscy widzą jak gra. P.S. Ona gra tak jak ja śpiewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znana aktressa curus do tanca z gwiazdami IP: 207.218.42.* 09.05.07, 09:37 zaloze sie ze gwiazda wyladuje wkrotce w tancu z gwiazdami oczywiscie jako "gwiazda" i bedzie odcinac kupony jak niejaka kasia skrzynecka do tej pory zjawisko znane z tego ze jest znane Odpowiedz Link Zgłoś