Dodaj do ulubionych

Kariera Alicji w Hollywood

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 06:47
to fajnie, czekamy na premierę w Polsce- zobaczymy, ocenimy sami
www.podajdalej.com.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: Amerykanin Kariera Alicji w Hollywood IP: *.proxy.aol.com 09.05.07, 06:51
      Dla Wajdy moze i Alicja byla dobra - w koncu po znajopmosci musial dac jej te
      role Zosi. Jednak w Ameryce nikt o niej nie slyszal i nie uslyszy. Zalosne...
    • Gość: Anka Kariera Alicji w Hollywood IP: *.triad.res.rr.com 09.05.07, 07:03
      Amerykanin- nie cuduj ,wyczysc uszy to uslyszysz.
    • Gość: H56 gdzie te sensacyjne opinie krytyków ? IP: *.chello.pl 09.05.07, 07:25
      górali w łameryce bez liku, zawsze znajdzie jakaś robotę w kuchni, albo przy
      opiece. Na tym zdjeciu, wyglada jakby się podczepiła pod tych 'znanych'
      aktorów, he,he.
    • Gość: Jogo Kariera Alicji w Hollywood IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.07, 07:32
      Tylko świętoszki nie zrobią kariery,a i "Polański "nie będzie musiał uciekać.
    • swan_ganz trzeba ją jakoś zlustrować to zaraz przestanie 09.05.07, 07:41
      się tak głupio uśmiechać....
    • Gość: g. Nie Klein, tylko Kline! IP: *.bu.amu.edu.pl 09.05.07, 07:52
      Ludzie! Nie Kevin Klein, tylko Kline!
    • Gość: AvrooK Kariera Alicji w Hollywood IP: 62.233.168.* 09.05.07, 08:04
      a ja czekam na jakieś rozbierane sceny :)
    • piotr363 No i po co sie oszukiwac? W Hollywood 09.05.07, 08:05
      na role pracuje sie... czyms zgola innym niz talentem. Dziwcze ladne - nie da sie ukryc. Na role zasluguje. Ale z tym objawieniem to raczej przesada....
    • Gość: Joaquin Kevin Kline grał w Rybce, ale kim jest Kevin Klein IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 08:07
      ???

A Bacleda Curuś to jest prawdziwą gwiazdą - znana głónie z tego, że jest
      znana:)))
      ................
    • Gość: tata kazika Kariera Alicji w Hollywood IP: 144.177.50.* 09.05.07, 08:14
      'Pan Tadeusz' nie jest Wajdy tylko Mickiewicza ! i tego sie bede
      trzymal..........
    • Gość: Alicja-nie-Bachled Kariera Alicji w Hollywood IP: *.ph.ph.cox.net 09.05.07, 08:15
      Moze chodzilo im o Calvina Kleina, znanego glownie z produkcji bielizny :P W
      koncu nie wiadomo co pani Ala miala na sobie podczas krecenia filmu:)

A tak swoja droga Pani tej nie lubie, ale fajnie, ze ktos sie pokaze w
      amerykanskich kinach (premiera zdaje sie 7 Sep). Z checia obejrze. Ona chociaz
      JEST na ekranie w przeciwnosci do tej drugiej panienki Rossati, ktora natomiast
      duzo lepiej sie reprezentuje.
    • Gość: e(L)emelek Kariera Alicji w Hollywood IP: 193.201.167.* 09.05.07, 08:15
      Pacuła też miała być gwiazdą na miarę Oscara i co? Została aktoreczką drugiego
      planu, a w Stanach tylko eksperci przymną którąś z jej ról (może B klasowa
      Ucieczka z Sobiboru).
    • Gość: ad Kariera Alicji w Hollywood IP: *.dsl.speedlinq.nl 09.05.07, 08:21
      ach to znowu ,kolejna bzdura,takich alicji to tam na peczki.polscy pismacy,sa
      tak niedouczeni,i swietnie pisza takie glupoty.
    • Gość: Gość Kariera Alicji w Hollywood IP: 81.210.21.* 09.05.07, 08:45
      Gratulacje!
    • ukos Ujadanie 09.05.07, 08:48
      Może i ona nie ma żadnych szans, ale "opinie" pod tym artykułem to tylko
      żałosne wycie i skomlenie zazdrośników na wszelki wypadek, zer, takich
      Kononowiczów od kultury - "żeby nie było nic".
    • Gość: aha prezentować czy reprezentować? IP: *.b-m.pl 09.05.07, 08:52
      oto jest dla niektórych pytanie. żeby rozwiać wątpliwości: reprezentuje się
      kogoś, a ktoś się prezentuje lepiej lub gorzej.
      a co do Alicji - zobaczę film, wyrobię sobie opinię na temat jej gry. a póki co
      brawo za odwagę, determinację i pracowitość. znacznie łatwiej siedzieć na tyłku
      i pisać zawistne komentarze. a sprawy bieliźniane, jak sugerują niektórzy, nie
      są jedynym kryterium w czasie castingu, może zanadto zasugerowali się kinem
      innej kategorii?
    • Gość: e(L)emelek Kariera Alicji w Hollywood IP: 193.201.167.* 09.05.07, 08:52
      Ależ ja jej życzę wszystkiego najlepszego! Tylko poprostu krzywdę jej robią
      media robiąc z niej już wschodzącą gwiazdę Hollywood. Na uznanie trzeba sobie
      zapracować. W Polsce już zdewaluowano pojęcie sukcesu i gwiazdorstwa (tu
      powinna być cała lista polskiej młodzieży z seriali i Tańca z Gwiazdami(?),
      nazywanej szumnie gwaizdami szoł biznesu, a pierwsza Cipotek).
      ;))
    • Gość: bart Kariera Alicji w Hollywood IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.07, 08:54
      sztuka PR kwitnie:), filmów w Stanach powstają rocznie tysiące, dobre wejście w
      gazecie i już artykuł...o sukcesie
    • glaba A czy ma już czarne kozaczki? 09.05.07, 09:00
      Po artykule o sukcesach Werniki Rosatti wiem ąże to jest podstawa sukcesu.

I ciemne okulary.
    • Gość: trejo Kariera Alicji w Hollywood IP: *.rzeszow.mm.pl 09.05.07, 09:01
      Ten film mial zapowiadana premiere juz rok temu.To ,ze przelezal sie na polce i
      wchodzi na ekrany na poczatku wrzesnia,swiadczy ,ze nie mamy tu do czynienia z
      wybitnym projektem i zapewne przejdzie on do historii bez wiekszego
      echa.Sympatycznie natomiast,ze panna Alicja B.-C.bedzie mogla sobie wpisac do
      CV wspolna role ze zdobywca Oscara,zawsze jest to powod do dumy.
    • Gość: Gość Kolejna Scorupco. IP: 193.109.212.* 09.05.07, 09:07
    • inzynier_skrzypek Jako Zosia była drewniana. Życzę sukcesu. 09.05.07, 09:09
    • Gość: ivankrasik Kariera Alicji w Hollywood IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 09:32
      Błahahaha jak przeczytałam, że ona jest ładna to parsknęłam śmiechem... Ale
      prawda o gustach się nie dyskutuje.
      Miałam napisać o jej, pozwolę użyś sobie takiej metafory, talencie. W Panu
      Tadeuszu to się ona nie popisała,a ciekawam jest czy ta szkółka, do której
      chodziła cosik jej dała?
      Mam nadzieję, że tak!!! Inaczej będzie nam Ala robiła za granicą obciach.
      Zaś na jej wielką karierę bym nie liczyła, bo... zresztą chyba wszyscy widzą
      jak gra.

P.S.
      Ona gra tak jak ja śpiewam ;)
    • Gość: znana aktressa curus do tanca z gwiazdami IP: 207.218.42.* 09.05.07, 09:37
      zaloze sie ze gwiazda wyladuje wkrotce w tancu z gwiazdami oczywiscie
      jako "gwiazda" i bedzie odcinac kupony jak niejaka kasia skrzynecka do tej pory
      zjawisko znane z tego ze jest znane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka