Gość: buholz IP: *.sotn.cable.ntl.com 27.06.07, 03:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetlian Druga młodość Uszatka 27.06.07, 06:35 Stare czasy dzieciństwa się przypominają. To była bajka :) -- Premier naprezydencie czy prezydent na premierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzeum Dobranocek Pamiętamy o Uszatku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:20 To że TVP zapomina o starych dobranockach nie znaczy że nie pamiętają o nich ci, którzy się na tych wspaniałych filmach wychowywali. Przykładem: www.muzeumdobranocek.pl/ gdzie jest cały dział poświęcony Uszatkowi: www.muzeumdobranocek.pl/uszatek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globo Uszatek był fajny???? IP: 195.42.249.* 27.06.07, 10:52 Przecież to była tragedia nad tragedie. Nic się nie działo. Oglądałem go tylko dlatego, że była to jedyna bajka w danym dniu i lepiej było cokolwiek oglądnąć niż nic. Mimo tego męczyłem się na nim strasznie, a już ani razu się nie zaśmiałem. Mam wrażenie, że Ci, co go tak chwalą, to niezupełnie oglądali go w dzieciństwie, nie pamiętają czarno-białych TV itd itp. Najlepsze bajki to bodajże w środy były, bo puszczali m.in. "Wilka i zająca" - bajka głupia nad wyraz, ale chociaż można się było pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrąb lasu Uszatek rządzi, a Kacza RP niech idzie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:35 Jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname711 wspomnienia IP: *.dsl.data.net.uk 27.06.07, 15:43 pies telesfor, jacek i agatka, mis uszatek ... to juz nie wroci u nas .. moze na zachodzie ludzie zrozumieja ze to jest naprawde ladniejsze od pokemonow i innych syfnych baj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista czy mohery muszą wszedzie sie wciskać? IP: 213.172.177.* 27.06.07, 16:16 A na polskiej: "Komuch jeden, nie mówił paciorka przed snem". no i dobrze, ze sie nie modlił... znaczy miał wiecej oleju w glowie od was mohery;) Najwyraźniej Mis Uszatek choć sam był z bajki, to nie we wszystkie bajki wierzył:) Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria nie rozumiem 27.06.07, 22:00 czemu ten potwornie nudny, kiczowaty filmik cieszy sie taka popularnoscia. Jak ogladam wszystkie animacje, bo lubie, tak to zawsze bylo dla mnie nieogladalne. Jedyna niezla animacja polska, to byly "muminki" i milo sie to ogladalo. Reszta polskich animacji marna. Czesi mieli swietnego Zwirka i Muchomorka, na to zawsze moge popatrzec, ale na misia Uszatka?- to taki Kolargol bis. Oslodzony, ugladzony, nudny i poprawny. Zeby choc wygladal sympatycznie, ale on wyglada jak najlepszy uczen ze szkolki niedzielnej. Odpowiedz Link Zgłoś