kogucik.2972 05.02.10, 09:16 o Al zakładam wątek nowy, bo stary taki tasiemcowy niczym brazylijski serial... tutaj nowa więc sceneria o Alusię me staranie, tu też Indor znów dostanie, jeśli mi Alusię dotknie... moje jest to dziewczę słodkie ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 05.02.10, 09:19 No to teraz Al kochana, Indorowi damy bana... za waleczność mą i rany od dziś jam jest Twój kochany... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 05.02.10, 19:51 Gdzie Ty jesteś moja AL ? znów odeszłaś w siną dal ? znów wypłakać mam oczęta... czy mnie jeszcze Al pamięta ? Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 06.02.10, 10:06 Płacz płacz Kurze... i szukaj innej kurki nuże! Niech ta nowa Cię utula bo Al do mnie się przytula! Odpowiedz Link
kicho_nor Re: AL - wątek drugi 06.02.10, 10:27 Kurnika strzegą mury i blanki Ze smołą na murach kurki trojanki Konia ktoś wtoczył i porwał brankę Znów kogut w bój pójdzie-teraz o szamankę Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: AL - wątek drugi 06.02.10, 10:43 Nie daj bana Indorkowi Bo ON wcale nic nie robi Okazuje względy Ali Za to się Indorka chwali Jesteś Kurem tu z pazurem Po co płacze i lamenty Czyżbyś znowu był tak święty Choć przytulać ja nie będę Nie ma rola jak na grzędę Dziś przytulać Ciebie chcę Bo me imię piękne jest Z wysokości gdzie nie sięga Wyobraźnia wzrok ta chwila Dzisiaj jestem bardzo miła I uściskać Ciebie mogę Jak przypadło na białogłowę Fajny wątek założyłeś Uśmiech tym mi już sprawiłeś Bo w sobotę już od rana Buzia moja roześmiana I niech słońce stale świeci Gdy w Kurniczku są poeci Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 06.02.10, 11:05 No i widzisz mój Kogutku... Już dwie Kurki tutaj są, ucałować Ciebie chcą Więc rzewnych łez nie roń tylko chwyć za swą broń. Znaczy rozsuń skrzydełka i przytul kurki do sadełka A jako przyjaciel Twój pokazać na kurkach mogę jak to się robi "na żywca". Osobiście...rzecz oczywista Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 06.02.10, 22:51 Słuchaj Drobiu przerośnięty ! ja tu prawię komplementy wszystkim moim Kurkom złotym... lecz o Al - tu są zaloty, Al jest Kurką ! nie Indyczką ! nie da zwieść się koraliczkom... kocha mnie - no przecież wiem ! tylko gdzie dziś jest ...? - no gdzie ...? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 00:08 Ależ cudnie, wątek nowy na przyjecie me gotowy. Jakie piękne to uczucie, gdy tak dbasz o mnie Kogucie, gdy po pracy wymęczona, staję w progu zadziwiona, a tu ciepło i wesoło i przyjazne dziobki wkoło. Moja grzęda też świeżutka i kokardka nań malutka, wszystko bardzo mnie raduje aż ze szczęścia podskakuję. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 00:18 no się wreszcie doczekałem... tyle tu za Tobą piałem... strasznie coś mnie zaniedbujesz... czy z Indorem jeszcze knujesz ? czy się wreszcie opamiętasz.. bo czekają już dziewczęta no - kolejka ustawiona... każda chce być - moja żona... lecz ja czekam wciąż na Ciebie ! ze mnę będzie Ci jak w niebie. Wolność przecież wywalczyłem, to dla Ciebie się trudziłem... ciągle czekam - chcę Twej ręki... przecież lecisz na me wdzięki... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 00:52 Cenię wielce Twe staranie, mam o tym wielkie mniemanie, ale teraz spać już będę, chyba padnę na mą grzędę, lecz przed snem potwierdzam szczerze, Twe uczucie...hmm, mnie bierze Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 00:57 no to wreszcie mamy jasne i spokojnie dzisiaj zasnę, przepędziłaś senne zmory... takie... Harde i Indory... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 11:18 Ha! Kogucie! Masz polewkę! Taką czarną, z kaczej krwi To rekuza od AL dana... bo to jest już moja dama! Delikatna jest AL i układna więc nie powie "idź do dabła!" Woli być już "ciężko chora" i poczekać na Indora AL Cię przecież trochę lubi i dlatego tak to mówi: jam zmęczona. Idę spać. Lecz Kogutku - jesteś chwat. Jesteś dla mnie...niby brat Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 12:26 No, tu Hardy przesadziłeś, me wymówki wymyśliłeś, bo gdy kogut moim bratem Ty kuzynem jesteś zatem. Sam wiesz, gdzie nasze korzenie, gdzie rodzinne nasze mienie, więc już cicho, cicho proszę, bo protesty zaraz zgłoszę. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 12:35 No i kto polewkę ma ? Ty Indorze a nie ja ! od Alusi łapy precz bo pokażę Ci w czym rzecz... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 13:18 Co Ty rzeczesz, cny Kogucie?! Zaraz wyrwę pióra Twe! AL jest moja a nie Twoja! Możesz mieć już trwogę, boja! Jak Cię dorwę, pióra lecą... Więc nie chowaj się za miedzą. Stawaj! Przywdziej zbroję! Ja nikogo się nie boję kiedy o AL bój ma być! Tylko dla niej chcę ja żyć! Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 12:38 Przecież wiem AL że nie możesz mówić iż Koguta możesz tylko lubić Jam kuzynem jestem a on tylko bratem. Brata się miłuje miłością braterską. Zaś kuzyna (to nie brat!) nawet miłością... hmmm...nieziemską Więc Koguciku, kuzynie mój - kochaj naszą Al na "braterski strój". Ja zaś, Indor, pomny na AL i moje korzenie (które sobie bardzo cenię) podam AL skrzydełko me Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 12:55 Spokój proszę przy niedzieli, byśmy dzień uroczy mieli, kuzyn, siostra, dziadek, brat, każdy z Was jest niezły chwat. A przy takim sennym dzionku, wychylcie se po kielonku, potem chodźcie w me skrzydełka, zaznajcie mego ciepełka Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 13:22 (Tu AL trochę chce łagodzić... Jak to kurka, jak to dama. Chodź Kogucie gdzieś na boki bój rozstrzygnie - AL jest Twoja czy też ma) Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 13:28 mój Indorze... gdzieś Ty był... ? czyś Ty z rana już coś pił... bo obłędu widzę znaki... coś Ty dziś odważny taki.. ? wiem - przegrywasz...tu Cię boli... wszak to mnie Alusia woli... Jam rycerzem jest walecznym, nie bądź Hardy więc... bądź grzeczny... nie chcę dyplomów, ani medali, dla mnie nagrodą jest uśmiech Ali... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 14:11 Więc Was obu wynagradzam, skrzydełkiem, uśmiechem obdarzam i aby słodyczy nie brakowało tort upiekłam jakich mało. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 14:32 Coś Ty Kurze tutaj rzekł? Czy ja uciekłem na drugi brzeg? Z rana to ja kakao sobie popijam; po ćwiczonkach to przyjemna chwila. Ciebie nie było, zrejterowałeś, więc odpocząłem na blogu swym a pisząc się też sam pośmiałem. Ale to koniec odpoczynku, czas na o AL krwawy bój! To nie będzie tylko znój. I ta walka da zwycięstwo mnie bo wiem że wstążeczkę AL przywiąże przed bojem mnie Ale teraz AL tort nam obu oferuje... Przecież nie jesteśmy srogie zbóje. Więc przed walką torcika zakąsimy a po zwycięskim dla mnie boju na otarcie łez kminkówką Ciebie kuzynie-Kogutku poczęstuję Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 14:39 Oj, dziobki kremem umazane, piórka także ubabrane, łakomczuszki wielkie z Was, teraz na sen przyszedł czas Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 15:12 oż Ty wielka kupo pierza... sam już nie wiesz, dokąd zmierzasz... na nic Twoje gulgotanie, ... bo załatwię piór trzepanie... Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 16:28 Oj i znowu walka wre Już był spokój błogi Kogut znów wystawia rogi Truchta sobie, podskakuje We wszystkim AL potakuje we wszystkim tak jej dogadza ale z niczym się nie zdradza że na innej grzędzie też całkiem ostry z niego zwierz Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 20:14 Jaki zwierz, jaki zwierz, kogo z niego zrobić chcesz? Rogi już mu przykleiłaś i czarne PR zrobiłaś, może chętkę masz na niego, na Kogucika mojego? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 20:38 patrz Indorze ! patrz i płacz ! i uważnie czytać racz ! abyś nie przegapił tego : "KOGUCIKA MOJEGO" Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 21:22 Coś Koguciku bajdurzysz... szukam i szukam... i nigdzie nie znajduję Twego "KOGUCIKA MOJEGO". Więc się nie chwal przed kurkami czymś, czego nie mamy przed oczami Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 21:06 Maska prawdę szczerą rzecze; i ta prawda AL w oczy piecze. Kur po wielu forach biega i wszędzie kurkom pochlebia. Więc AL przestań jemu wierzyć, chodź kostiumik mój przymierzyć. To Indorki piękny płaszcz. W zimną zimę ciepło masz.. I dla Maski prezent mam, piękne futro, wprost dla dam. Obie kurki mą ozdobą będą... Jam jest Indor, nie przybłędą! A Ty Kurze szukaj coś na ocieplenie, bo zaraz nie będziesz miał ni jednego pióra w swoim ciele! Ja to zrobię! Indor na schwał! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 21:33 słowa... słowa.... czcze pogróżki... gulgotanie w desperacji... to jest jak na wierzbie gruszki... nie obronisz swoich racji... Al mnie kocha - prawda taka... Już wybrała swego ptaka... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 22:04 No! Trzymajcie mnie! Kogut znowu swoje! Obrazić chyba chce! Stawaj! Ubieraj zbroję! Chyba że się boisz. Ja w polu każdemu dostoję! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 21:21 Więc powiedzmy, obaj moi, upierać się nie przystoi, przecież dawno to mówiłam, po to harem założyłam, w nim mam panów do wyboru, pod torebkę do koloru, Indor pasuje do szminki, Kogucik do wiosennej pelerynki. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 22:12 Zaraz zaraz, AL-szamanko coś Ty zjadła na śniadanko? To ja harem swój tu tworzę. Harem piękny, przy Indorze Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 22:52 o tej porze to mi możesz szurnąć piórkiem Ty Indorze... łysa szyja dwa korale się nie boję Ciebie wcale... mój Kogucik - Al pisała, gdy na post odpowiadała. strasznieś szybki jest do bitki, tylko czy dasz radę... znowu zbierzesz jak należy... nie właź mi w paradę... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 07.02.10, 23:28 Dobra dobra... Moment, Kurze, chwila! Czy Ty słyszysz to co ja? To AL harem tu zakłada?! To zniewaga dla nas obu; wpierw więc dajmy AL-i bobu. Niech zna swoje miejsce w szyku więc ją zbijmy z pantałyku. Jak znów wejdzie w kurki rolę Wtedy Tobie przyfanzolę. Ale teraz...bądźmy brać. Trzeba AL utemperować. Czyś Ty słyszał?! Ta moja AL do koloru nas dobiera. Co to, bal?! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 08.02.10, 12:53 Tak to Kogucika buntujesz, kaprysów mych nie szanujesz? Jam jest szamanka herbowa, prawie koronowana głowa, w luksusach chcę ja żyć, i panią wielka być. Więc zostaw gulgotanie a załóż porządne ubranie, wszystko do mnie ma pasować, by mi sławy nie ujmować. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 08.02.10, 14:11 A mój herb to się nie liczy? Nasi antenaci żyli w litewskiej dziczy ale herby mieli, czy po mieczu czy też kądzieli. A teraz my wszyscy bardzo cywilizowani kurniki porządne, i porządne me ubranie. Więc się AL nie wynoś ponad kurnikowe stany i siądź na grzędzie, tam gdzie kurkom żywot jest przypisany My będziemy Cię hołubić, nawet z Kurem o Ciebie mocno się czubić. Ale kurka jest kurką, niech się stroi i wdzięczy... ale nic więcej Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 08.02.10, 18:22 o haremie mowy nie ma, co by Al go sobie chciała... to Koguta jest domena... i Panienek grupa cała... co do Ciebie zaś Indyku - to mi nie podskakuj bracie..... bo jak wrzasnę kukuryku ! - to narobisz znowu w gacie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 08.02.10, 21:41 No ciekawe, mój Kogucie, tak Cię rozpierają chucie, że ja jedna Ci za mało, co się z Twą wiernością stało? Czy cacanki, przyrzekanki były tylko mamieniem szamanki? O, spryciarzu Ty drobiowy, o swawolach nie ma mowy. I nie strasz Hardego, Indorka miłego. On niby protesty pisuje, lecz pod me skrzydło już się szykuje. Więc przemyśl raz jeszcze sprawę, a wszyscy będziemy mieć zabawę. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 08.02.10, 23:21 Ja Kogucie? W gacie?! To Ty nimi trzęsiesz jak widzę... a nie mam przywidzeń. Pewnie wytrząsasz co narobisz ze strachu... Wytrząsać nadążasz? Nie rób przy kurkach aż takiego obciachu Zresztą AL już Twoje swawole z innymi kurkami przejrzała, dojrzała i pod opiekuńcze me skrzydełka ponownie się schowała A Ty Kurze już przejrzany idź do innych kurek. Jużeś u AL jest przegrany Chciałeś z Indorem o AL stanąć w szranki? Niedoczekanie Twe! To ja otrzymałem skrzydełko szamanki! Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 19:12 Nie ma o co się chandryczyć na Szamanki względy liczyć nie wybierze z Was żadnego! jestem pewna, a dlaczego? bo to jest światowa dama swym życiem kieruje sama nie da zamknąć się w kurniku mieć nazwisko Kukuryku a tym bardziej Indorowa to kobieta jest herbowa więc mezalians w grę nie wchodzi związek z drobiem jej zaszkodzi! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 19:41 och ! przejrzałem Cię na wylot - to nie trudne wcale było ! tyś z zazdrości jest zieloną.. chciałabyś być moją żoną... no chłopaki - ubaw będzie - będą tłukły się na grzędzie dla odmiany - o mnie damy... chętnie to pooglądamy... Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 20:05 Zostać żoną Kogucika? ktoś tu ma niezłego bzika niech Kogucik mi uwierzy ja drób lubię...lecz z talerzy!. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 20:27 żoną nie ? - Ty - drób z talerzy ? i ja niby mam uwierzyć ? gdaczesz jak rasowa Kurka, co ozdobą jest podwórka... nie wykręcaj tu się sianem.... powiększyłaś wszak mój harem... druczkiem drobnym nie czytałaś , zasiadając nad wierszykiem... pisząc tutaj - podpisałaś, haremowy pakt z Kurnikiem... Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 20:51 Azaheca się zapłacze że ja tu u Ciebie gdaczę drobnych druczków nie czytałam biedy sobie napytałam coś tu trzeba pochachmęcić jakoś z tego się wykręcić bo ma przyszłość jest ponura gdyż alergię mam na pióra. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 22:35 No to siadam ja spokojnie. Kurki bój oglądnę o mnie Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 22:59 Niedoczekanie,Indorku miły żebyśmy o Was się z AL pobiły bowiem nas łączą te dwie litery poza tym mamy dobre maniery i w naszym świecie to nie wypada bić się o ptaka,co rymem gada. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 00:36 Hmmm...to takie atrakcje mają mnie ominąć? Nie mogłybyście choć na małą bójkę rękawy podwinąć? Troszkę włosów powyrywać za piórka się potarmosić? Nie dajcie się długo prosić Poczuję że jestem ważnym Indorem... Unieście się w walce o mnie... kurek honorem A Kogucik mi pozazdrości, bo to o mnie kurki będą rachować sobie kości Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 19:43 Jam herbowy! To po mieczu i kądzieli, więc AL będzie spać w puchowej pościeli. Nie zamartwiaj się Alice o AL...plissss Tak rzeczę z cudzoziemska bom Indor światowiec... żaden tam opłotkowiec Czy rozwiałem Alice...obawy Twe? Więc idę podać AL skrzydełko me Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 20:19 Bardzo mi Cię ,Hardy, żal że się tak narzucasz AL czym jej chcesz zaimponować w puchy gęsie ją wpakować? to niemodne i niezdrowe pierze jest uczuleniowe będą łzy się z oczu lały i chusteczki wkrąg fruwały. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 09.02.10, 21:40 Kogut, proszę, bez przesady, Ty chcesz tutaj chyba zwady, maczek? cyrograf spisany?, Ty chyba jesteś zawiany. Jestem wolna dama i nie jestem tutaj sama. Alice naszej sprawy broni, no i atuty mamy w dłoni, którymi panów zawsze skusimy, dlatego na pasku Was wodzimy. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 21:19 Widzicie moje kurki, jak Kogucik cwany ostrzy na Was pazurki? Cyrografy pisze, drobnym drukiem skrobie... bo chce Was mieć powolne! Ale Jego niedoczekanie! Chodźcie kurki pod skrzydełka me. Ja Was przed tym "Kalibabką" ochronię Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 21:48 Więc to Kalibabka na kogucich łapkach porzuci nas w kątku gdy odrze z majątku? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 22:22 Co się gulgasz mój Indyku, Twój cyrograf też spisany... bo kto zajrzał do wierszyków, ten zostanie zawsze z nami... Hardy byłeś, gdyś się witał, lecz Indykiem wnet zostałeś... też żeś drobnym nie doczytał... i cyrograf podpisałeś... Odpowiedz Link
kitani Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 23:01 Ten kto chwilkę z Wami porymuje przyjemność wielką poczuje, i mówić zacznie słowem rymowanym. Co gorsze(?) ten rym przechodzi też na myśli dobrze, że jeszcze mi się nie śni Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 23:21 Wszystkich Kogut w garści trzyma zniosę to, dopóki zima i kurniczek ogrzewany na wiosnę mam inne plany Tylko co z tym cyrografem...? przetrzepię Kurowi szafę i ukradnę dokumencik potem zrobi się zamęcik i z kurnika dam drapaka Kur się wścieknie, będzie draka ! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 23:29 Alice miła, jaka draka? Ty nie znasz tego chłopaka. Zatrzepocze skrzydełkami, słodkimi słówkami omami, potem zrobi to co chce, zapomnisz powiedzieć nie. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 23:49 tu się z Tobą zgodzić muszę, choć pomyślą, że się puszę... bo ja kocham moje Panie i wciąż mam ochotę na nie... więc zazdrośnie strzegę Dam, chcę się cieszyć nimi SAM ! wymyśliłem więc tą sztuczkę, wypisałem drobnym druczkiem, i gwarancję teraz mam, że nie zgubię żadnej z Dam... słodkie słówka umiem prawić, umiem także się zabawić, i przekonać umiem zgrabnie, by kochały mnie przykładnie... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 00:25 Tak tak...kurki kochać możesz... platonicznie. Ja zaś będę je... Boś Ty młokos a ja Pan. Atrakcyjniejszy jestem dla naszych Pań Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 00:28 I nie bójcie się kurki o te cyrografy. Podglądnąłem, sprawdziłem ten drobny druczek. Phi! Strachy na Lachy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 21:43 Hej, czyżbym coś nabroiła? Czy byłam może niezbyt miła, że na me ostatnie słowa, zapadła milczenia zmowa? Nie w smak Wam moje gadanie, wolicie czupurne tupanie i chrzęst ostrego oręża, bo każdy udaje dzielnego męża? Coś nie pasuje, smyczy nie chcecie? Ha, co dobre, chyba nie wiecie... w rekach szamanki drób ma najlepiej na świecie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 10.02.10, 21:48 Ha, tak się zagadałam, że słów Indora nie dojrzałam. Trochę jakbyś poczuł bluesa, ech, dam Ci za to małego plusa Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 00:36 No! Słyszysz Kurze? AL mi daje małego plusa, znaczy całusa A Tobie co, Kogucie?! Ha! Chce mnie! A Ty nie doczekasz się! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 08:45 phi... stare pierze do trzepania... młode ciało do kochania... Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 09:16 Młody kogut jest za szybki fakt,że sprawny,no i gibki ale brak mu doświadczenia stary indor zaś docenia wstępne gierki i oprawę i przedłuża wciąż zabawę by obojgu było miło i się szybko nie skończyło. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 09:33 stary Indor nie pamięta, po co w ogóle są dziewczęta... bo on myślał, nasz biedaczek, że do podawania....kaczek... i nie pieczeń tu wspominam... a ja wiem po co dziewczyna... Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 10:43 Jak się Indor konserwuje długo moc swą zachowuje więc czerp z jego doświadczenia i pochopnie nie oceniaj. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 10:47 Gdzie pieprz rośnie, Alice wie, i co nam tu sugerować chce? Że potrawa tylko wtedy smakuje, gdy w niej przypraw nie brakuje. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 17:40 No i co Kogucie? Trzeba mieć sprawność ale i doświadczenie aby kurki zadowolić, by miały wspomnienie A nie po Koguciemu - szybko podziobać i w nogi... zostawić niespełnione kurki-niebogi. Daleko tak nie zajdziesz - raz i na straty się spiszesz Ja zaś - hmm...nie narzekam. Doświadczenie swoje mam a i na sprawności mi nie zbywa. Jesteś nie pierwszy i nie ostatni który myślał że jam niesprawny... że mnie szybkością omami... a później płakał rzewnymi łzami Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 18:03 Staruszek, biedaczek... nie doczytał kaczek... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 11.02.10, 20:32 Na kaczki to Ty sobie czekaj albo je szukaj i goń, nie zwlekaj. Ja zaś kurkom skrzydło ofiaruję bo kaczkami się nie zajmuję Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 12.02.10, 13:56 To obraza dla Indyka żeby z Kaczką się spotykać on przystojny, a Kaczuszka? drepcze na swych krzywych nóżkach a poza tym strasznie kwacze (on nie kuma mowy kaczej) więc z tej damy rezygnuje Kogutowi odstępuje. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 12.02.10, 15:10 Straszliwą nockę odespać muszę, na wierszowanie później się skuszę. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 12.02.10, 20:47 Więc śpij AL, kurko ma. A Alice rację ma. Na kaczki to Kogut ochotę ma ale nie ja Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 13.02.10, 10:37 O rymach zapomniałam, bo kompletnie zaspałam, a teraz po dłuuuuugim śnie, leśnej wycieczki mi się chce Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 13.02.10, 13:02 No to chodź AL, kurko ma, śieżny puch nas pootula. Porzucamy się śnieżkami... Rozprostujmy nasze kości, miejmy z zimy ciut radości A Koguta zazdrość zżera... niech z Indorem nie zadziera! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 14.02.10, 13:38 Teraz wiem, że leśne spacery dobre są na poprawienie cery, ale mają też do siebie, że śpi się jak w siódmym niebie. Tak więc dzisiaj leniuchuję, cięgiem sobie poziewuję, i chyba mi tego trzeba, prawdziwego, rozleniwionego nieba. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 14.02.10, 19:00 Zrobiłem popołudniowo to samo co Ty AL, kurko ma. Nawdychałem się tlenu, leśnego powietrza Więc będziemy siły mieli do następnej niedzieli. Na podchody i amory... bo bez Ciebie byłbym chory Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 14.02.10, 19:48 Świetnie, o Indorku miły, że przybyło Ci tej siły, i tak działam na Twe zdrowie! Mów mi o tym, proszę, w kółko, wcale niezłe ze mnie ziółko Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 14:36 Zima, śniegiem, mych wielbicieli przysypała, o pięknej szamance zapomnieć kazała. A może to czcze o miłości gadanie było, jak się zjawiło, tak też się zmyło. Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 16:04 Panowie trochę z tonu spuścili bo myślą,że Twe względy zdobyli każdy jest pewien swojej przewagi czas ich przywrócić do równowagi. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 16:24 O AL! Alice nie ma racji. Przypomnę się po kolacji żem Indorem jestem Twym... więc przytulę skrzydłem swym Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 19:39 Ledwie chwilę mnie nie było, i się znowu porobiło.. niech no tylko znajdę czas, znowu porozstawiam Was... Indyk - miast tu wartę trzymać, znowu Kurek mi się ima... wkrótce będzie więc zadyma... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 20:36 Nie podskakuj mi Kogucie, bo zostaniesz w jednym bucie! Drugi w śniegu tu zostanie jak Ci sprawię srogie lanie! Chcesz porządne manto dostać i w tym jednym bucie zostać? Który to już raz chcesz lanie? Jeszcze mało Ci mospanie? Lepiej zrozum wreszcie to - AL jest moja! Wot i wsio! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 20:43 Ty doprawdy dosyć nie masz, co to znowu jest za ściema ...? ja dostałem...? ja Mospanie...? ja sprawiłem tęgie lanie i to nie raz i nie dwa ... jeszcze Indor guzy ma.... znowu puszy się, nadyma, znowu koral w górze trzyma znowu mocno mi się prosi, żeby pierze wytarmosić... ja haremy mam już wszędzie - lecz jedyną mą - Al - będzie ! Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 21:12 Tralalala, taralalala... samochwała w kącie stała. Choć masz rację - Al... jest Twoja Imienniczka mojej AL Ale TA jest moją AL i dziś z Nią idę na bal! Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 21:47 Refleks trochę masz spóźniony bo karnawał już skończony tańczyć z AL w sobotę miałeś lecz po lesie buszowałeś Kogut też gdzieś ciągle znika nie zagląda do Kurnika na ostatni bal zapraszał szumnie go tu nam ogłaszał i się nie pojawił wcale AL ma w nosie takie bale i niesłownych zalotników więc nie róbcie tutaj krzyku bo już żadnych szans nie macie jest ten trzeci, Wy spadacie! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 22:06 Ach, moi rycerze, kto Was na poważnie bierze? Gdy mnie niema, gdy pracuję, żaden się mną nie przejmuje. Ledwo jednak rzeknę słowo, odgrażacie się na nowo. Atmosferę podgrzewacie i za chojraków się macie. Ja zaś potrzebuję zgody i wszelakiej wygody. Wytężcie więc wspólnie siły, a każdy z Was będzie mi miły. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 22:50 No i znów Kur się stroszy. Myśli że jak się nasroży to powiększy swoje ciałko. Tak kogucie, takie mikre.... Jak ja kaszlnę, jak ja kichnę to Kogucik już się trwoży, "czy mnie Indor wybatoży?!" Więc Alice ma, nie bój nic, Jestem Indor, chłop na schwał. i wraz z AL wyprawim bal. Kiedy ten bal wyprawimy to i Ciebie zaprosimy. A dla Kura znajdę coś - cieć w Kurniku - to jest ktoś! Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 23:23 Kogut cieciem?-myśl wspaniała będę nim dyrygowała i narzucę obowiązki ich zakres nie będzie wąski sprzątać,czyścić i odśnieżać wciąż odkurzać kurnik z pierza a tych odzyskanych piórek ma uzbierać taką górę by starczyło na pierzyny do ogrzania nas w czas zimy. Kogutowi już współczuję bo nieźle go wymagluję. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 15.02.10, 23:25 Ja Ci zaraz ciecia dam ! cieciem, to Ty zostań sam... a z wielkością to jest tak... duża klatka - mały...ptak... jak nastroszysz swoje pióra, możeś większy jest od Kura... ale tu się liczy wnętrze, wnętrze mam o wiele większe... mnie chcą Kurki - Tobie żal, i mnie również woli Al !... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 16.02.10, 01:21 Puszy, puszy się nasz cieć. Nową funkcję chciałbyś mieć? A więc dobrze, jak tak marzysz nazwę Ciebie...gospodarzem. To jest nowa nazwa ciecia. Chyba strach Cię nie obleciał? Alice zakres robót wskaże... Ja zaś AL odbiorę w darze A o ptaka nie martw się. Jeszcze ktoś ucieszy się Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 16.02.10, 08:46 gospodarzem...? ja tu królem ! oj się skończy kupra bólem... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 16.02.10, 17:00 Jasne że kuper bolesny będzie gdy wraz z właścicielem od Indora kopnięcia łapki odleci w to, co będzie celem Ja zaś, dostojnie jak się należy pójdę na śledzika wraz z AL... a Kur nie zdąży przybieżyć... bo tam gdzie Indor cel obrał Kogut wciąż oszołomiony leży Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 16.02.10, 18:04 Możesz jęczeć tu co chcesz, ale przecież dobrze wiesz... Kogutowi równych nie ma ! reszta to jest zwykła ściema... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 16.02.10, 22:00 Ja zaś dzisiaj nic nie rzeknę, bo za chwilę chyba pęknę. Faschingsdienstag świętowałam i pączkami się opchałam. Teraz sapię, pojękuję, oj, ciężko to odpokutuję. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 16.02.10, 22:52 Jakbyś ze mną poskakała, tobyś pączki wytupała... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 17.02.10, 14:52 AL jest skromna, AL jest miła... By przykrości Kurowi nie sprawiać prawdę chowa - woli poudawać. Bo ta prawda Ci niemiła... Na tych pączkach ze mną była Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 17.02.10, 17:54 więc się zupełnie nie popisałeś, skoro z Al pączków nie wytupałeś... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 17.02.10, 19:01 Nie powiem co robiliśmy bo być pękł Kogucie... z zawiści Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 18.02.10, 20:20 Eeee tam, to przesada, każde podejrzenie odpada, pączki jadłam u siebie, gdzie był Indor...nie wiem. I nie denerwuj kuraka, bo niezły to zabijaka, ziemię zacznie ubijać i maczugą wywijać... po co, lepsze na wiosnę czekanie i romantyczne do gwiazd wzdychanie Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 18.02.10, 23:36 Tak tak, oczywiście, jasne (przecież Go w obecności AL na odlew nie trzasnę!). Tak, zgadzam się AL, ja nic nie mówię. Jak chcesz - potwierdzę (poźniej Koguta rozsierdzę). Mogę rzec - razem nie byliśmy. (Powiem. A co mi tam! Czego nie robi się dla dam!) Aha....mało nie zapomniałem... Tego pączka co mi dałaś... To też nie ja jadłem? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 19.02.10, 00:00 no i widzisz mój Indorze ? tu już nic Ci nie pomoże, Al nie chciała z Tobą pączka, bo w swych ślicznych niosła rączkach dla mnie słodycz, lukier, dżem, wiedząc że z Nią pączka zjem... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 19.02.10, 08:12 Nooo...tłumaczyć Cię Kogucie może tylko wysoka gorączka. "AL nie chciała ze mną pączka"?! Za Twe kłamstwa - ich nie zliczę, wszystkie żebra Ci policzę! To przekracza już granice. Ze Twe pióra Cię pochwycę; jak zakręcę, jak wyrzucę! Gdy w powietrze już wylecisz, wszystkie pióra w locie stracisz! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 19.02.10, 13:46 Chcesz zrobić z Kogutka łysego? O nie, to nie jest droga do serca mego. Bo nieszczęśnika zaraz pocieszę, to nie jest przecież w Twoim interesie. I czy nie śmieszne jest to panowie, że zamiast mnie, pączki macie w głowie? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 25.02.10, 22:16 Ale karnawał was zamroczył, w drodze do grzędy każdy zboczył, wiosnę już tylko w łebkach macie i na obczyźnie uciech szukacie. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 25.02.10, 23:01 To nie karnawał, to wiosna może, zresztą też Twoja wina - niestety... nie chcesz Kogutka, więc na innym dworze, muszę poszukać sobie kobiety... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 25.02.10, 23:11 Idź, zdrajco, szukaj, lecz do mnie potem nie pukaj, ja też mam swoją grzędę, phi, o Twe względy walczyć nie będę. A z Indorem nocny spacer zrobię i humor natychmiast poprawię sobie. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 25.02.10, 23:23 no właśnie ja o tym, dałem już wszystko, prawdziwe klejnoty, a Ty wybrałaś to Indorzysko, trudna decyzja - ja to rozumiem, lecz w niepewności czekać nie umiem, bo najpierw piszesz -że mój jedyny, więc ja nadziei pełen, radośnie, wiersze już piszę o pięknej wiośnie, a Ty z Indorem idziesz w maliny... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 25.02.10, 23:43 A żebyś wiedział, pójdę w maliny, a Ty zostaniesz tu bez dziewczyny, Twoich pretensji nie mogę znieść, idę więc spać, dobranoc, cześć. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 25.02.10, 23:47 a żebyś wiedziała że wszystkie dziewczyny, chętnie polecą ze mną w maliny, bo tego czekania nie mogę już znieść, więc idę spać... dobranoc... cześć... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 26.02.10, 23:02 A szukaj szukaj, Kogucie dziewczyn Ja zaś w tym czasie smakować będę zebranych dla mnie przez Al soczystych, pełnych, czerwonych malin Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 26.02.10, 23:37 Al ! Ty Mu nie wierz ! On chętny... ale właśnie przytachał.... gumowe lale.... Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 27.02.10, 00:12 Wiesz,Kogucie,po co one? lale po to są kupione żeby ćwiczyć usta-usta lecz nie będzie to rozpusta lecz szkolenie ratowników jak ocucić,gdy w kurniku jakaś kurka Ci zemdleje a Ty tu głupoty piejesz bezeceństwa sugerujesz że je Indor...skonsumuje? Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 27.02.10, 01:07 Widzisz Kurze?! Teraz Alice Ci tłumaczyć dzisiaj musi. Czyś na Rusi się wychował, żeś aż tak "nic nie poniał"? Gdzieś indziej sie bawisz, obcym kurkom "nrawisz" a o kurki w kurniku nie dbasz nic a nic! Więc ja z Alice... my pomyśleliśmy i fantom do ćwiczeń do kurniczka przynieśliśmy. Możesz też Kogucie poćwiczyć i poznać metodę usta-usta... zaczynaj! To metoda prosta! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 27.02.10, 15:26 usta-usta Bysiu rzeczesz... ? czemu zatem raka pieczesz... ? tak Cię wzięło na amory, że lalom puściły zawory... a Ty o reanimacji.... nieś je do wulkanizacji...! Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 27.02.10, 17:21 Ja tu poważne rozmowy mam z AL. Ty zaś z lalami wyprawiałeś bal. Nie dziwota że im puściły zawory, bo kiedyś Koguciku skończył z nimi... byłeś kompletnie wykończony Tyś je rozhermetyzował, to Ty teraz nieś je do naprawy. Uradzisz...jesteś Kur na schwał Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 27.02.10, 18:25 Oj panowie, co za sprawa, tak się przy damach nie rozmawia, ciekawi mnie wszystko, co piękne i nowe, lecz nigdy rozmowy....warsztatowe Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 28.02.10, 08:32 Ależ AL, kurko ma, To ten Kogut... to on kosmate myśli ma! Jam niewinny jak niemowlę. O "tych" sprawach" - nic nie pomnę. Nie wiem nawet co to lala i na co sobie Kogut z nią pozwala... Ja tylko platoniczne Ciebie AL miłuję... i niczym innym głowy swej hmmm...nie zajmuję Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 10.03.10, 18:55 Och AL, jak tęsknię za Tobą... Tyś mym życiem, mego życia ozdobą... Gdzieś zginęła, kurko ma? Czy Cię wzięła siła zła? Może jakiś Kur koguci porwał Ciebie dla swej chuci? Och AL, daj głos, odezwij się... To ja, Twój rycerz...proszę Cię! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 10.03.10, 19:48 och...aż żal mię wziął straszliwy.... na te jęki i wołania... coś Ty taki dziś kochliwy...? Ale nie ma zmiłowania... Al na rzeczy zna się wszak... ma znaczenie... jaki ptak... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 10.03.10, 21:57 Ach, Hardy, wreszcie sobie przypomniałeś i o szamankę się upomniałeś? A dlaczego tak się dopytujesz? Pewnie mojego ciepła bardzo potrzebujesz Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 10.03.10, 22:11 O tak, AL, o tak, o tak! Ciepła Twego wielce mi brak! A Kogut, zazdrośnik przechera, chwali się że...no ptak. Taki ptak? Chyba głup...tak! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 10.03.10, 23:05 Więc Wam obu ciepło dam, bo go dużo w sobie mam Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 07:52 Cały problem jest w zazdrości każdy z nich chce wyłączności i nie ciepła siostrzanego lecz...takiego intymnego. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 08:23 A co? A co? A co? Nie jestem przecież... byle jakie ladaco! Więc AL jest moja. Moja! A nie Kogucika... jak byle jaka dziewoja Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 09:46 Znam ja Kurek dziś bez liku, co się durzą w Koguciku, nie chcę kłócić się z Indorem, powodzenie mam wszak spore, nim więc nam nastanie maj, ja nastukam sporo jaj... Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 10:36 Twoje słowa Was rozsądzą Kogucikiem chuci rządzą a Indorek kocha szczerze w jego miłość do AL wierzę. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 11:46 Ja wierzyłem wątki całe... jak umiałem... czarowałem.... lecz Al wybrać nie umiała, więc kluczyła i się śmiała... dziś mam Kurek krocie całe Al Hardemu więc oddałem. Odpowiedz Link
alice0553 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 13:52 Nie wybrała,bo nie chciała żadnego z Was nie kochała powiem prawdę prosto z mostu że Al lubi Was po prostu a ktoś inny jest kochany Tajemniczy Pan Nieznany. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 15:14 Alice Też mam takie podejrzenie, zaloty kura to chuci wzburzenie, młody on i gorąca głowa, stąd jego podniecona mowa. Indor zaś wierności dochowuje, czym mnie zawsze wielce ujmuje, na jego skrzydle główkę złożę, a on we wszystkim mi pomoże. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 16:05 Ty Kogucie jaja stukaj, na Wielkanoc je "napukaj". Ja zaś AL obsypię kwieciem, Bom ja Te-Pe-eN jest przecie... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 17:15 taaak .. to zajrzyj na Melynę... głuszy każdą tam dziewczynę, każdej prawi słodkie słówka, aż mnie rozbolała główka.... pierś wypina, stroszy piórka... nawet lepszy w tym od Kurka... ja na wiatr nie rzucam słów... tutaj nagle nie ma kłów..... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 19:08 Oż Kogucie! Jesteś Kurem... Czy ja mam być jakimś gburem? Słowa miłe i uprzejme każdej pani są przyjemne. Chciałbyś abym "ku...źwa" sadził? Takie coś byś mi doradził? Nie zapomnij - myśmy stąd! To z Kurnika byłby swąd... A więc także na Melynie Kurnik niech kulturą słynie " Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 19:37 a ja tu widzę sens zgoła inny... bo jak to mówią - tłumaczy się winny... ja tam się chwalę swym powodzeniem, bo taki jestem i się nie zmienię... i chociaż Kurki zazdrosne czasem, chociaż traktują focha grymasem, to wszystkie razem jak jeden mąż i tak uwielbiają Kogutka wciąż... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - wątek drugi 11.03.10, 20:09 Prawda to, co Indor prawi, że panienki grzecznie bawi, prawda też, co Kogut pieje, że każda dziewka baranieje, bo ledwie coś powie na melynie, jedna przez drugą z miłości ginie. Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 12.03.10, 16:13 Ja się tłumaczę?! Ja nie kukurykam ani nie gdaczę! Tobie Kurze już się myli kto tu płacze a kto kwili. Ja stwierdzam że uprzejmym jest niemożebnie Nawet na Melynie, za co nagroda mnie pewnikiem nie minie Nagroda w dobrym o mnie innych mniemaniu, a nie że "rzuca kuźwami, pewnie po przechlaniu" A AL, zmęczona kurka ma, odpocznie teraz w Indora ramionach Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 12.03.10, 18:01 tłumacz, się tłumacz biedny Indorze... i tak już niewiele Ci to pomoże... ja kukurykam - bo mam już tak... i nie potrafi tak żaden ptak... piórka nastroszę, grzebyk postawię, niejedną pannę żartem zabawię... panny kochają więc Kogucika, za to że pięknie im kukurykam... Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 12.03.10, 18:19 Co ja słyszę - kukuryku? Kukuryku? Toż to Kogut na patyku! Piórka stroszy, grzebyk czesze, myśli że panny na to nabierze A panny wolą Indora statecznego, raz rozrywkowego, to znów poważnego, Bo zawsze lepszy Hardy jako opoka a nie Kogut...z kolorowymi piórkami jak byle jaka kokota Alem ja dziś łaskawy, spolegliwy... możesz Kurze poskakać po kurkach jakżeś taki niecierpliwy My zaś z miłą kurką AL pójdziemy i w przytulnym miejscu dłużej z sobą pobędziemy Odpowiedz Link
hardy1 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 12:01 Nooo...z kurką AL posiedziałem, mile w kurniczku czas pospędzałem. A Ty Koguciku pewnie zazdrościsz... i jeszcze dłużej...popościsz? Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 18:24 Pan Kogutek kukuryka, Hardy gulgocze, bocian klekocze, ropuch rechocze, komar..... bzyka i tak w kółko trwa muzyka! A ja myślę moje Panie,.... ...że im chodzi o "bzykanie"! Niezależnie kto jest kim.... o sex wszakże chodzi Im! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 18:39 osia pięknie tu ujęła, chociaż szczegół pominęła... dla mnie większe ma znaczenie... ...długie uwodzenie... Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 18:49 Gdybym nie miała koguta na podwórku... UWIERZYŁABYM CI KURKU! LEDWO RANO OTWORZĘ DRZWICZKI... KOGUT SZUKA CHĘTNEJ SAMICZKI! Nawet nie pyta co Ona czuję... Raz kukuryknie i kopuluje! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 18:54 widać, że Ci się trafiło. jurne kogucisko... bzyknąć czasem - nawet miło... ...ale to nie wszystko Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 18:43 Dziewczyny! Kogucik i Hardy nie szukają zwykłej kury! ...lecz...pulardy! Mieć kochankę ...męska sprawa, bo z pulardy i potrawa ...i pokazać się na balu.. (tak,tak miła Pani Alu!) Teraz Zosia Was oświeci: Nikt z pulardą nie ma dzieci!!!!! Więc podboje czynią ptaki, niby biją się... -dla draki! Jak wyczują ,że kurczaki interesują Alę....przykro mi to powiedzieć: zostanie Ala z żalem! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 18:52 och ! nieprawda Zosiu miła... dzieci zrobić się postaram byle byś Ty je bawiła... ...mogę zacząć choćby zaraz... Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 19:17 Zaraz z rózeg miotłę zrobię! Kuper nią przetrzepię Tobie! Alu! Ten Kogucik strasznie Ciebie bałamuci! Sama widzisz...dzieci chce, Ale bawić dzieci...NIE! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: AL - wątek drugi 14.03.10, 19:49 a od czego Babcie są ? czemu znowu bijesz mą niewinną dupcię ? Babcia kocha swe wnuczęta, nawet jeśli to kurczęta, więc do dzieła... róbcie...róbcie... Odpowiedz Link