theagata 01.12.07, 11:21 od 3. grudnia tydzień z Led Zeppelin w PR III super!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzes Re: Led Zeppelin w PR III 02.12.07, 08:22 Super, super, super! Po tysiąckroć super! Które inne radio coś takiego może zrobić? Tylko Trójeczka - moje ulubione radio, moje jedyne radio, najlepsze radio wszechświata! :-) Tydzień z Led Zeppelin będzie na pewno przepiękny! Odpowiedz Link Zgłoś
tmieti Re: Led Zeppelin w PR III 02.12.07, 20:17 i ja też ! Coś pięknego. Oj będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Led Zeppelin w PR III 03.12.07, 11:28 Dzis rano miałam cudowne przebudzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Led Zeppelin w PR III 03.12.07, 22:32 dla mnie Led Zeppelin to zespół wszech czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Led Zeppelin w PR III 04.12.07, 12:39 theagata napisała: > dla mnie Led Zeppelin to zespół wszech czasów. > Tak!Tak!Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Led Zeppelin w PR III 04.12.07, 12:40 I dlatego tak lubię White Stripes. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Led Zeppelin w PR III 04.12.07, 21:35 a ja The Mars Volta (uwielbiam) Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Led Zeppelin w PR III 04.12.07, 22:30 i jeszcze Tool (też lubię bardzo) to a propos tego co teraz wybrzmiewa Odpowiedz Link Zgłoś
tmieti Re: Led Zeppelin w PR III 05.12.07, 11:21 Jeżeli ktoś nagrywa akademię Metza, która obecnie leci w Trojce, akazdemię, w której niesamowita historia muzyczna powastania schodów do nieba bardzo, bardzo proszę o udostępnienie linka do pliku. Z góry serdecznie dziękuje. Priv: o2.pl (login jak wyżej) Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Metz pieknie oszalał ;-) 05.12.07, 12:22 Niesamowite. "Schody.." dziś x3 i to raz za razem !!! Tak wciagu dnia odwazy sie grac tylko Program III. Już widzę, jak lawinowo Sekretarki i Księgowe przestrajają radio, na jakies takie "nie przeszkadzajace" Co na to badania rynkowe? Fokusowi Słuchacze? Słupki reklamowe czy jakiem tam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Metz pieknie oszalał ;-) 05.12.07, 13:34 Ja sobie wypraszam, u nas bylo podglasniane :D Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Led Zeppelin w PR III 05.12.07, 13:39 w tym tygodniu mam tak wielką radość ze słuchania Programu Trzeciego Polskiego Radia jakiej już dawno nie miałam i już kolejny dzień wyczekuję wieczornej Akademii Muzycznej z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
weltire Re: Led Zeppelin w PR III 07.12.07, 17:51 A wczoraj w nocy MM słuchało się świetnie - oczywiście Schody... w wersji koncertowej, "In my time of dying", inne utwory z "Psychical Graffiti" plus cała masa niespodzianek. Przykro to pisać, ale dzięki Led Zeppelin wczorajszy MM był dla mnie taki, jak kiedyś. Oj, będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: Led Zeppelin w PR III 07.12.07, 21:41 RE-WE-LA-CJA! Nic dodać, nic ujać. Tydzień z Led Zeppelin to było coś pięknego :) Odpowiedz Link Zgłoś