Gość: pablo IP: *.psi-net.pl 22.12.03, 00:28 Gdzie można znaleźć w sieci zapis rozmowy dzieciaków o kłamnstwie, który goscił w trójce jakies dwa miechy temu? Please!!! Pilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anfogo Re: Dzieciaki w trUjce o kłamstwie 22.12.03, 02:18 mam to ;-))) zajebiste ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Dzieciaki w trUjce o kłamstwie 23.12.03, 08:29 moge to dostac? z przyjemnoscia poslucham lub przeczytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemci0 Re: Dzieciaki w trUjce o kłamstwie IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.12.03, 12:25 no może są gdzieś miejsca w sieci, gdzie opublikowano rozmowy z dzieciaczkami. codziennie ich słucham w radiu, codziennie się śmieję. no, skąd można to ściągnąć..? byle nie retorycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest Re: Dzieciaki w trUjce o kłamstwie IP: *.chello.pl 23.12.03, 18:50 Pod tym adresem można sobie sciągnąć o kłamstwie ;-))) forest4.cyberion.pl/dzieci51103.wav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemci0 Re: Dzieciaki w trUjce o kłamstwie IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 24.12.03, 00:31 więcej, więcej, więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest Re: Dzieciaki w trUjce o kłamstwie IP: *.chello.pl 25.12.03, 01:04 ej co wiecej jakie więcej sam to mam przez przypadek bo mi ktoś to mailem przesłał ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LesioZ podziekowanie dla Pani Teresy Kłys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 11:39 Oddajmy pokłon Pani Teresie Kłys bo to ona wiele, wiele lat temu prowadziła audycje pt. "Świat w oczach dziecka" i to jest jej pomysł o czym w Trujce mówi sie rzadko i niechętnie. Dziekujemy Pani Tereso ! Odpowiedz Link Zgłoś