dziurawe_forum2
20.11.10, 18:41
Jak wspomniałem moja metoda pozwala na podgląd forum administratorów ale nie na dodawanie postów. A więc pozwolę sobie na komentarz na forum ogólnym:
>> ja wywalilem ten watek, bo autor sie przestal odzywac...
ostatni mój post wysłałem parę minut w czwartek (a właściwie piątek) po 24 i potem poszedłem normalnie spać (mieszkam w Polsce i to chyba naturalne o tej godzinie). Nie mam w zwyczaju w godzinach 8-16 (w godzinach pracy) udzielać się na jakichkolwiek prywatnych forach. Wątek został usunięty na pewno przed godz 16. Nie miałem szans na wypowiedź. Jaki jest akceptowalny wg. regulaminu forum czas na odpowiedź po którym uznawane jest że autor wyłączył się z dyskusji i już nie odpowie?
Jeden z adminów wspomniał o innej metodzie podglądu forum adminów. Moja jest inna - pozwala widzieć całe posty a dodatkowo też wątki/posty usunięte.
>>Ba, napisałem do niego maila na wskazany adres aby powiedział jak to zgłosi się do adminom w GW ale mi nie odpisał.
Mhhh... do tej pory miałem Pana za godnego zaufania. Odpowiedziałem Panu na pana email. Podałem sposób haka. Email wysłany w piątek o 23. Tymczasem parę minut po północy wspomina Pan na forum adminów że nie dostał odemnie odpowiedzi. Nie wiem czy nie zauważył Pan tego emaila (może folder spam?) czy celowo nie chce się Pan podzielić opisanym hakiem z kolegami. Podejrzewa że hak można użyć do dowolnego forum na gazecie (nie sprawdzałem, bo nie interesuje mnie to a poza tym nie mam czasu na takie zabawy)
Do przecinek: z kontekstu można wnosić że uważa mnie Pan za dziwaka. Czy poinformowanie o dość poważnym błędzie jest dziwactwem? Czy może chodzi Panu o moją konspirację? Jeżeli tak to powtórzę to co napisałem w emailu jednemu z adminów:
"Dbam o mój adres email i nie wrzucam go wszędzie gdzie się da. Podałem namiar do kontaktu - Pan nie skorzystał. Osoba, która skontaktowała się ze mną zapewniała mnie, że ma do Pana kontakt telefoniczny i przekaże wszelkie informacje.