Dodaj do ulubionych

Polska szykuje się do stanu wojennego!

29.11.10, 17:04
Zrobiliśmy screen tej informacji. Jak informacja jeszcze raz zostanie usunięta z forum gazety to naszych 2,500,000 widzów zobaczy fakt na łamach efakta.w.interia.pl smile Nie tolerujemy cenzury!!!

Polska przygotowuje się do stanu wojennego.
- Nowe znaki na drogach przy mostach w-4 i w-5. (znaki wojskowe)
- Wysyłanie depesz do oficerów i byłych oficerów aby wstawić się do danych jednostek

Po za tym widzimy kilka spraw odnośnie Korei gdzie północna jest częścią mobilizacji Chińskiej, a południowa NATO.
Wysłane lotniskowce NATO, oraz ujawnione dziś wiadomości z WikiLeanks o wojnie NATO z komuną wschodu przybliżają nas do faktu iz Stan Wojenny w Polsce to tylko kwestia czasu.
Z WikiLeanks wyciekła też informacja iż zamach na działaczy CIA był organizowany przez KGB. Czy na pokładzie samolotu tu 154 byli politycy związani z CIA. Z tego co wiadomo według niejawnych informacji TAK.

A więc czy stan wojenny jaki jest przygotowywany ma na celu sprawę Smoleńska czy sprawy NATO związane z Koreą, Chinami i Iranem?

Tu piszemy o tym więcej:
www.efakta.w.interia.pl/nowystanwojenny.html
Obserwuj wątek
    • kadi-lak Re: Polska szykuje się do stanu wojennego! 29.11.10, 17:32
      Wieczorami do tych jednostek są zwożone materiały wybuchowe.
      4.na tej stronie (link) są informacje o tym, iż dziś w nocy (29 / 30 października 2010) ma się odbyć mobilizacja wielkich sił policyjnych w Bawarii (południe Niemiec). W jakim celu?

Z Bozo pomoco dociaglim do 29 listopada, i siem nic nie stalo.Zeby my ino zdrowe byli.
    • sendivigius Re: Polska szykuje się do stanu wojennego! 29.11.10, 18:46
      efakta2010 napisał:

> Polska przygotowuje się do stanu wojennego.
      > - Nowe znaki na drogach przy mostach w-4 i w-5. (znaki wojskowe)

Kazdy kto byl w wojsku wie ze specjalnych znakow dla wojska nie ma i nie bylo i nie bedzie i wie tez dlaczego. To samo na terytorium USA.

Tym niemniej stare porady wciaz nie stracily na aktualnosci. Pisalem w innym watku ale powtorze:

www.sw.org.pl/mk.html
      • lulu1024 znaki drogowe 30.11.10, 08:35
        To ciekawe, bo takie znaki widnieją w książkach do nauki prawa jazdy. Zatem śmiem wątpić w Twoje wątpliwości wink

A co do ruchów, no każdy sie przygotowuje jak może. Faktycznie może mobilizuja jakis super fachowców na wypadek Iranu czy Korei. Ale to co pisal Kadilak jest najlepsze.

Z Bożą pomoca dobrnęliśmy tutaj i będziemy dalej żyli. Opatrzność czuwa.
        • sendivigius Re: znaki drogowe 30.11.10, 21:04
          lulu1024 napisał:

> To ciekawe, bo takie znaki widnieją w książkach do nauki prawa jazdy. Zatem śmi
          > em wątpić w Twoje wątpliwości

A ja widzialem znaki "przejscie dla zab" i "zakaz wstepu dla psow". I jakkolwiek znam wiele psow to ani jednego co by umial czytac. Przyznaje ze o zabach wiedzy nie mam.
    • kornela32 Zaczęłam czytać z zainteresowaniem ale dotarłam do 29.11.10, 19:03
      cytatów z GP i odpuściłam.
      Powodzenia w tropieniu morderców życzę.
      Aha
      Jaki nie był Kaczyński, to choć go nie wybierałam, nigdy go nie obrażałam.
      Dla mnie człowiek obrażający Prezydenta mojego kraju jest nikim.
    • szutnik Koksiaki! Najtaniej u Waldka! 30.11.10, 19:30
      Tanie koksiaki z prętów zbrojeniowych na wymiar podany przez Klienta poleca przedsiębiorstwo "Waldex" Sp. z o.o.

Dodatkowo mozliwość promocyjnego zakupu koksu w koksowni "Przyjaźń" w Dąbrowie Górniczej, jesli przedstawi się dowód zakupu Naszego koksiaka z dopiskiem: "Na ogrzewanie Sił Porządkowych, wprowadzających nowy Stan Wojenny".
      Promocja trwa tylko do 13 grudnia!
      ZOMO-wcu - pośpiesz się! Ilość towaru ograniczona!!!
      • sendivigius Juz sa 30.11.10, 21:01
        W dziesięciu punktach Krakowa wieczorem uruchomione zostaną koksowniki.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8744773,Atak_mrozu__Na_ulicach_Krakowa_stana_koksowniki__W.html
        • dorota_3 Re: Juz sa 30.11.10, 21:47
          Robicie sobie jaja, a tu są osoby o bardzo - jak by to powiedzieć - czujnym stosunku do rzeczywistości. Jaruzelski w TV, śnieg, koksowniki na ulicach... Lepiej kupcie troche cukru, zanim zabraknie (to nie dotyczy Sendiego oczywiście, tam nie zabraknie).
          • sendivigius Re: Juz sa 30.11.10, 22:03
            dorota_3 napisała:

Lepiej kupcie troche cukru, zanim zabraknie

Zrekapitulujmy: z istniejących w 1990 roku 78 cukrowni 2 zostały zlikwidowane w 1996 roku (Chełmica i Klecina). Obecnie 76 pozostałych przedsiębiorstw znajduje się w pięciu grupach właścicielskich. Ścieżka prywatyzacji kapitałowej (poprzez spółki - podmioty zagraniczne) objęła 49 cukrowni - Grupa British Sugar Overseas przejęła 10 cukrowni (w ostatniej kampanii cukrowniczej nie brało udziału 6 z nich), Grupa Nordzucker AG - 6 (4 wykluczone z kampanii), Grupa Pfeifer & Langen - 11 (6), Grupa Südzucker AG - 22 (10). Natomiast 27 podmiotów znalazło się w łonie Krajowej Spółki Cukrowej Polski Cukier SA, należącej do kapitału rodzimego (jest ona największym producentem w kraju, posiadającym blisko 40. proc udziału w rynku cukru). W latach ostatnich następowało wyłączenie z produkcji kolejnych cukrowni - w 2001 r. nie pracowało 5, w 2002 r. - 6, w 2003 r. - 8, a w 2004 r. - 14.

...
            Na koniec wspomnijmy o jeszcze jednej ważnej kwestii - reformie unijnego rynku cukru, która ma ruszyć za dwa lata. Jednym z jej elementów jest redukcja krajowych kwot produkcji cukru - polskie cukrownie będą mogły produkować zaledwie 1,4 mln ton rocznie, czyli mniej niż wynosi krajowe spożycie.

www.magazynfakty.pl/a721-nie-jest-za-slodko.htm
            A Fidel Castro zaciera rece...

• szczurek.polny Absolutnie nie ma takiej potrzeby 30.11.10, 23:16
      Ustawa o BGK została przyjęta:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,118371394,119350095,update.html
      zaś powstanie PiS-light otworzyło drogę do nowelizacji ustawy o finansach publicznych, a nawet Konstytucji (no ten pieniacz Kaczyński akurat tylu posłów wyrzucił, żeby nowelizacja Konstytucji była możliwa, co za zbieg okoliczności!)
      Progi zatem póki co nie groźne i już nie ma potrzeby wprowadzania stanu wojennego i trzymania Kaczora w więzieniu - można drukować i bez tego. O ileż to bardziej estetyczne!
    • leny20-4-7 co to sa za urojenia? 01.12.10, 16:54
      a moze to jakis zart? albo prowokacja?

bo wchodze na podany link i co widze:

"1.rząd Polski ogłosił cichą mobilizację wojsk. .’
      Druga opinia:
      ‘wlasnie znajomy mi mowil, ze cos sie moze dziac ? jego syn skoszarowany gdzies w jednostce policji (nie zdazylem zapytac gdzie) dzwonil do niego i mowil, ze nie przyjedzie do domu bo wstrzymane maja wszystkie przepustki, wydaja sprzet uzywany do tlumienia demonstracji. Niestety musialem jechac na wyjazd (pogotowie rat.) i nie dokonczylismy rozmowy’"

albo to;" Z nieoficjalnych informacji dowiedzieliśmy się, że Iran ma już dość Izraela i planuje jego zniszczenie raz na zawsze"

itd, itp...

a p. efekta ma jeszcze czelnosc pisac takie banialuki jak " Zrobiliśmy screen tej informacji. Jak informacja jeszcze raz zostanie usunięta z forum gazety to naszych 2,500,000 widzów zobaczy fakt na łamach efakta.w.inte smile Nie tolerujemy cenzury!!!"

usuniecie tego typu wypowiedzi to nie cenzura, wedlug mnie, a instynkt samozachowawczy!!!

no szok. bede wnisokowal o usniecie calego watku i dopisanie do regulaminu automatycznego bana za rozpoczynanie dyskusji bzdurami.

czy macie inne zdanie?
      • llukiz Re: co to sa za urojenia? 01.12.10, 19:32
        > no szok. bede wnisokowal o usniecie calego watku i dopisanie do regulaminu auto
        > matycznego bana za rozpoczynanie dyskusji bzduram

uważam ze masz rację smile

Ja na ten link nawet nie klikałem, bo podejrzewałem że tam albo spam jakiś, albo wirusy...
        • leny20-4-7 zbieranie opinii 01.12.10, 19:37
          llukiz - odnotowalem, dziękuję za wyrazenie opinii.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka