marcin359 04.04.14, 18:22 Statystki mówią wyraźnie – PGP wcale nie gorzej zajmuje się przesyłkami skierowanymi do prokuratur i sądów. A to dość zaskakujące wyniki. www.neomedia.info/polska-grupa-pocztowa-nie-gorsza-od-poczty-polskiej/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adherent1 PGP to tragedia :-(. 05.04.14, 00:11 > Statystki mówią wyraźnie – PGP wcale nie gorzej zajmuje się > przesyłkami skierowanymi do prokuratur i sądów. W/w zdanie to bluźnierstwo . Znajomi w prostej sprawie zawiadomienia o rozprawie bardziej liczą na nieformalny kontakt telefoniczny. Odpowiedz Link
zagorny4 Re: Polska Grupa Pocztowa nie gorsza od Poczty Po 26.04.14, 19:28 Nie no jasne, bo jedni i drudzy są siebie warci. Taka prawda. Ja tylko czekam, aż małe firmy się rozwiną, nawet mam faworyta. Im więcej będzie konkurencji, tym większa sznasa, że to wszystko zacznie działać jak w cywilizowanym kraju. Odpowiedz Link
adherent1 Re: Polska Grupa Pocztowa nie gorsza od Poczty Po 26.04.14, 20:35 zagorny4 napisał(a): > Nie no jasne, bo jedni i drudzy są siebie warci. Taka prawda. > Ja tylko czekam, aż małe firmy się rozwiną Chyba nie tędy droga . Rozwój informatyki, informatyzacji społeczeństwa z czasem sprawi że na Pocztę Polską czy inne firmy świadczące usługę dostarczania przesyłek będziemy patrzyli jak na żaglowce towarowe. Odpowiedz Link