sevenseas
09.06.15, 18:35
Wkleilem do innego watku, ale zaloze nowy. Mam polityke w pupie od kilka lat, jednak tej jesieni zaglosuje...
Najpierw, antysystemowiec Kukiz, i jego "lokalni" sponsorzy:
kontrowersje.net/zacznijcie_si_mia_z_antysystemowego_kukiza_bo_za_chwil_b_dziecie_p_aka
Czyli powtorka z przeszlosci...
Petru, sluzalczyk ktoremu pozwolono zalozyc partie, tak jak i jednemu co udaje ze zna sie na ekonomii, tzw. profesor, a wszystko po to aby mlodym jeszcze bardzie POPIER***** w glowach!!!
AZ TRZY nowe partie ABY Pis nie mogl wygrac, bo lud wkurwiony......i trzeba im dac "wybor".
Zacytuje kogos: "Jowy, decentralizacja, regionalizacja i nowe zabory, a wy bedziecie sie miedzy soba napier***** jak na porzadnego leminga przystalo..."
A ja PIERWSZY raz w zyciu zalosuje, i zaglosuje na tych, co CBA zalozyli, pruszkow i wolomin zamkneli za kraty, WSI probowali rozwalic, zlodzieji za kratki wsadzac co okradali panstwo na SZEMRNAYCH interesach z politykami...i zaglosuje za smolensk.....
I nie interesuje mnie ze Pis to lub tamto....wole ich niz TYCH CO ZAWSZE BYLI.....
Polaku kim jestes? Czy jestes zwyklym frajerem.....bo frajer oszukany daje sie oszukiwac nadal....a wy juz tak macie od lat 25 i uwielbiacie byc Mickiewiczami romantykami. Wiec glosujecie, na kogokolwiek, byle nie PIS...bo straszny Kaczor powroci i bedzie pragnal zemsty......a wy jak pacjent chory na amnezje uwierzyliscie ZE TA ZEMSTA TO BEDZIE NA WAS A NIE NA NICH...hehe lemingi....szczerze wspolczuje wam...