Gość: kuki IP: 212.160.155.* 04.07.02, 02:40 Lowicz nas przescignal. szukam winnych. ja jestem pierwszy na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala133 Re: kogos trzeba ukarac IP: *.isko.net.pl / 10.4.20.* 04.07.02, 12:51 Zgadzam się. Moim zdaniem ktoś musi być podporą i koniem pociągowym Forum - nie widzę innych, godziwych kandydatów. Dlatego zgadzam się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: kogos trzeba ukarac IP: 212.160.155.* 04.07.02, 16:01 zle mnie zrozumialas, jestem pierwszy na liscie do odstrzalu. staram sie "jak mogie", ale od dwoch miesiecy z hakiem idzie bardzo kiepsko. przyszedl czas rozliczen. nie dosc, ze zmienialem nicki od kukiego-4, poprzez niezalogowanego zwyklego, a ostatnio na podporkach _k_ jezdze, to jeszcze wdaje sie w pyskowki z niejakim e.nigma i nie tylko. moja samozwancza kadencja sie konczy, zostalem namierzony przez swiat zewnetrzny i jednym tchem zglaszam Twoja Kandydature. Tak, tak, jezeli nie bedzie sprzeciwu, to dzisiaj od polnocy jestes nowym Prezesem Forum Zyrardow. Zaproponuje moze jeszcze kilka tematow, jak mozg pozwoli i o polnocy czekam na zmiane warty. Jako prezes powinnas sie zalogowac i z optymizmem spogladac na tysiac. Na zastepce proponuje vwdoke, za dlugomiesieczne zaslugi dla forum. Przezesi zaprzyjaznionych forow powinni z entuzjazmem przyjac Twoja kandydature(Raffix, Mian i grono sochaczewskie). ide zaanonsowac zmiane i jestem przekonany, ze wszyscy wpadna tutaj choc na chwile, zeby Ci pogratulowac i zyczyc owocnej pracy:-))) jak nigdy powazny i optymistyczny kuki. pozdrawiam wszelkie zastrzezenia prosze zglaszac do polnocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: kogos trzeba ukarac IP: *.braun.de 04.07.02, 19:35 Gość portalu: kuki napisał(a): > wszelkie zastrzezenia prosze zglaszac do polnocy. Ale przecież zostaniesz na tym forum, prawda? Może nowy Zarząd powierzy Ci choć funkcję skarbnika. O kasie to tu tylko można porozmawiać, zatem odpowiedzialność nieduża :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: kogos trzeba ukarac IP: 212.160.155.* 04.07.02, 20:14 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Gość portalu: kuki napisał(a): > > wszelkie zastrzezenia prosze zglaszac do polnocy. > Ale przecież zostaniesz na tym forum, prawda? Może nowy Zarząd powierzy Ci choć > > funkcję skarbnika. O kasie to tu tylko można porozmawiać, zatem odpowiedzialnoś > ć > nieduża :-)) > zgadzam sie na skarbnika, choc moim cichym planem jest urzadzenie imprezy z okazji 1000. bede mial do Ciebie w zwiazku z tym prosbe ... nie odmowisz, mam nadzieje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: kogos trzeba ukarac IP: *.braun.de 04.07.02, 15:55 Gość portalu: kuki napisał(a): > Lowicz nas przescignal. szukam winnych. > ja jestem pierwszy na liscie. Ukarać należy przykładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: kogos trzeba ukarac IP: 212.160.155.* 04.07.02, 16:03 o, widze, ze Pan Prezes Raffix trafil w sama pore. przykladnie to znaczy jak? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: kogos trzeba ukarac IP: *.braun.de 04.07.02, 16:16 Gość portalu: kuki napisał(a): > o, widze, ze Pan Prezes Raffix trafil w sama pore. > > przykladnie to znaczy jak? > pozdrawiam Na przykład należy nałożyć obowiązek przygotowania: - trzech wątków pouczających - dwóch wątków rozrywkowych - jednego wątku nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: kogos trzeba ukarac IP: 212.160.155.* 04.07.02, 16:31 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Gość portalu: kuki napisał(a): > > o, widze, ze Pan Prezes Raffix trafil w sama pore. > > > > przykladnie to znaczy jak? > > pozdrawiam > Na przykład należy nałożyć obowiązek przygotowania: > - trzech wątków pouczających > - dwóch wątków rozrywkowych > - jednego wątku nie na temat Raffix, zlituj sie ... nie dam rady ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: kogos trzeba ukarac IP: 212.160.155.* 04.07.02, 16:33 chociaz, do diaska, sprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix co ja zauważyłem IP: *.braun.de 04.07.02, 16:49 Otóż, zauważyłem, że sam przyczyniłeś się do sukcesu Łowicza poprzez np. udział w wątku o lataniu samolotem. Swoją drogą ciekawie się czytało - czy mi się zdaje, czy na forum Żyrardowa wypowiadasz się jakby bardziej lakonicznie :-)) p.s. i za co Ty lubisz to latanie? (ciasno, nudno, prawie nigdy na czas, teraz nawet często stewardzi zamiast stewardess, dno, dno, dno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: co ja zauważyłem IP: 212.160.155.* 04.07.02, 17:04 tak, kopac pod soba dolki to ja potrafie doskonale. nie tylko watek o lataniu sprowokowal mnie do dyskusji. jestem na forum Lowicz dosc czesto, choc to goscinne wystepy. Ze stewardami masz racje. moze coraz wiecej kobiet lata? albo to przebrani komandosi? trudno powiedziec. jedno jest pewne, ze sa mniej mili i uczynni. i jeszcze potrafia odmowic dokladki!!! zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: kogos trzeba ukarac 05.07.02, 23:29 > > o, widze, ze Pan Prezes Raffix trafil w sama pore. > > > > przykladnie to znaczy jak? > > pozdrawiam > Na przykład należy nałożyć obowiązek przygotowania: > - trzech wątków pouczających > - dwóch wątków rozrywkowych > - jednego wątku nie na temat w zwiazku z moja weekendowa nieobecnoscia postanowilam zalozyc watki i zdjeac troche odpowiedzialnosci z ALI (my kobeity musimy trzymac razem) po powrocie dolacze do dyskusji - jesli taka oczywiscie sie odbedzie :) POZDRAWIAM wszystkich i zycze milego spedzenia tego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: zapomnialabym 05.07.02, 23:33 mam nadzieje, ze nie zostane skrytykowana za ilosc zalozonych watkow :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: zapomnialabym IP: 212.160.155.* 06.07.02, 17:32 za tyle nowych watkow dostaniesz profesure tego forum. no, nie tak od razu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś