Gość: pamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 21:28 co mam zrobi wszycy sie ze mnie smieja mam za duzy biust pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.rocco Re: mam za duzy biust 06.09.04, 22:23 Olej to , co sie przejmujesz , skoro sie smieja to sa dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: mam za duzy biust IP: *.zst.edu.pl 07.09.04, 11:44 będziesz miała w przyszłości z kręgosłupem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: mam za duzy biust IP: *.regionline.fi 07.09.04, 09:38 Poszukaj na prywatnym forum " maly biust", komentarzy -> moze cie to pocieszy. Sprobuj. Tam to sie walkowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr love Re: mam za duzy biust IP: *.kgpsp.lan / *.crowley.pl 07.09.04, 09:51 kobieto, to ZADEN problem, faceci (wiekszosc) lubi obfite biusty, nie bedziesz miala na pewno problemu ze znalezieniem takiego! wierz mi:) a smieja sie jak ktos tu dobrze zwrocil uwage same dzieci, glowa do gory, piers do przodu i badz dumna z tego jak Cie natura obdarowala, problem to maja dechy... Ty zawsze w akcie desperacji mozesz zmniejszyc.. dla nich tylko silikon:/ Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: mam za duzy biust 07.09.04, 10:44 Za parę lat przestaną się śmiać, a zaczną się denerwować w twoim towarzystwie i wlepiać wzrok w twój biust. Pozdrawiam, 75 DD :) Odpowiedz Link Zgłoś
asica23 RE:mam za duzy biust 07.09.04, 11:24 W sumie duży biust jest związany z płodnością, witalnością, kobiecością. Tak przynajmniej naukowcy tłumaczą podświadomą słabość większości mężczyzn do kobiet z dużym biustem. Nie martw się i nie przejmuj innymi. Teraz się śmieją, a potem będą zazdrościć. A jak duży masz biust, jeśli można spytać? Ja mam 75D i nie narzekam. Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian Re: RE:mam za duzy biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:10 Hej dziewczyny napiszcie do mnie :) gg 2580253 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamak Re: mam za duzy biust IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 07.09.04, 13:41 powinnaś popełnić samobójstwo, to rozwiąże wszystkie twoje problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Czy probowalas kiedys IP: *.regionline.fi 10.09.04, 19:51 aby twoj chlopak Cie kochal miedzy biustem az do orgazmu ? polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfinks Re: mam za duzy biust IP: *.kopernet.org / *.kopernet.org 10.09.04, 19:58 a ile masz lat? i ci ktorzy sie z ciebie smieja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cici Pamelka IP: *.regionline.fi 17.09.04, 13:34 opisz swoj biust. CVo w nim smieszy. Rozeirzyj sie za dobrym stanikiem. Odpowiedz Link Zgłoś