ewusik 28.02.02, 15:32 Drzwi nadal zamkniete..... Hmmmmmmm........ :(((((((((((((((((((((((((( chlip, chlip, chlip kto posieszy?????? kto przytuli?????? .... "Taka mala,,, a lzy takie ogromne...."....... smutna ewelinka:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olomanolo Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 16:33 Bed Ci Motylki Lapal Bede Wokol Ciebie Skakal :) A co Ewelinko, tak sie roztancowalas wczoraj, ze Ciebie zabanowali?? ;)))))))))))))))))) Ehhh dluuuge bede ten taniec pamietal, kto nie widzial niech zaluje :) Glowka do gory Ewelinko :) Olo Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 01.03.02, 17:58 NON,,, chamow nie sieje sie ,,,,,,,,, same rosna,,,,,, jak chwasty....... a brzdac,,,,,,,, to chyba potrzebuje dobrego psychologa........ biedny jest ,,,,,,, ma problemy...... pozdrawiam ewelinka:)))))))) ps. Iskierko olelewaj "glupkow".... Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 16:47 nioooooooooooooooooooooooo....... to chiiiiba przez te TANCOWANIE....... i spiewanie............ olo....... cichutko,,,,,,,, nie mow nikomu,,,,,, cmooooooooooooooooooooooooooooooooook ewelinka ps: sasiedzi dzisiaj nie mieli sily wstac do pracy hi,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 17:06 Ewelinko kochana siostrzyczko ja Ciebie zawsze pociesze , juz nie placz ewelinko , wystarczy ze ja placze....chlip...chlip...chlip... czekam na Ciebie najukochansza z wszystkich ewelinek , cmoooooooooooooooooooooooooooooook PS baw sie nadal ewelinko , tancz i spiewaj glosno , bo bez Ciebie byloby bardzo smutno !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 18:23 Hej Sylwusiu!!!! Dzieki za pocieszenie,,,,jestes kochana:))))))))))))))))))))))))) Mam nadzieje, ze spotkamy sie jeszcze dzisiaj :))))))))))))))) Jak nie,,,,to zycze Tobie i wszystkim innym dobrej nocki i kolorowych, romantycznych snow:))))))))) cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ewelinka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 18:30 > nioooooooooooooooooooooooo....... > to chiiiiba przez te TANCOWANIE....... > i spiewanie............ > olo....... cichutko,,,,,,,, nie mow nikomu,,,,,, > cmooooooooooooooooooooooooooooooooook Czuje sie wycmookany opo same piety :)*. Milcze jak grob. Bede dyskrety jak,... jak... niewiem co :) > ewelinka > ps: > sasiedzi dzisiaj nie mieli sily wstac do pracy > hi,hi,hi I dobrze im tak :). A coby sie dzialo, jakbysmy tak wpadli do ciebie hihi. No widze zes juz pocieszona i serce me to raduje :) Olo Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 18:37 Niooooooooooooooooooooooo......... ewelinka TROSZKU....pocieszona :)))))))) motylki lataja,,,,, olo. tez,,,,, fru,fru,fru....... Sylwusia-kochana dziewusia, czeka i teskini za ewelinka,,,,,,, (milo ) niooooooooo:))))))))) cmoooooooooooooooooooooooooooooooooooook ewelinka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 18:44 > Niooooooooooooooooooooooo......... > ewelinka TROSZKU....pocieszona :)))))))) > motylki lataja,,,,, olo. tez,,,,, fru,fru,fru....... Tylko uwazaj, bo to same samczyki, a te skrzydelka, to poprostu sterydowe pierscienie testosteronu :)))))) Olo Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 18:50 E...... tam........ pofruwaly,,,,,pofruwaly,,,, i,,,, fur,fur,,,,, polecialy..... i na koniec ,,,, zaspiewaly : "nie placz,,, kiedy odjade (odlece, hi,hi,),,, sercem bede przy tabie... " a drzwi NADAJ zamkniete :((((((((((( chlip, chlip,,,,,,,,, smutna ewelinka :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 18:53 hi,hi,hi nie tabie,,, tylko tobie no tak, ale to motylki tak spiewaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 19:00 No wiec ja caly czas przy Tobie :))))))) Dosylam, pare swiecacych zuczkow, muszek i jednego komara (zeby nadmiaru szczescia nie bylo:)))) w celu rozkwitniecia wiosny wokol Ciebie. PS. No to nie pukaj, tylko otworz te drzwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 19:11 hm............ dzieki, ze jestas ,,,,, cmooooooooooooooooooooooooook ale po co tyle owadow????? hm...... ewelinka woli kwiatuszki,,,,,,, :)))))))) i zaraz zadzieram kiece i lece po sasiadow,,,,,, wezma mloty i te drzwi wywala.......... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,, albo pojdzie ewelinka tanczyc i spiewac,,,, hm,,,,, na inny czat moziiiie nikt tu nie lubi ewelinki ????????!!!!!!!!!! chlip.... Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 19:16 Tako wiec rzekne.., ze posylam Ci bukiet 1000 kwiatow :) nasturcji, blawatkow, stokrotek, habrow, makow, i z wszelkich innych polnych kwiatow. Ewelinko Kochamy Ciebie wszyscy!!!!!!!!!! (tu prosze o pisemne oswiadczenia przypadkowych przechodniow :) Tearz juz zmykam, pozniej juz bede w naszym salonie paa Ewe, mam nadzieje ze Ci sie uda :) I ujzymy znow twe roztanczone uda :) Olo Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 28.02.02, 19:22 dzieki za piekny bukiet !!! ale pieknie pachnie!!!!!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a na uda prosze nie patrzec........ bo ewelinka wstydliwa dziewczynka .... hi,hi,hi olo,,,, ja tez WAS wszystkich kocham!!!!!! i baaaardzo tesknie :((((((((( pozdrow wszystkich i wycmokaj ode mnie.... cmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ewelinka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Kto pocieszy ewelinke???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.02, 11:18 O co tutaj chodzi bo ja nie w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: Kto pocieszy ewelinke???? 01.03.02, 16:03 Chrisku, no poprostu Ewelinka nie mogla sie wlogowac na czat i bylo jej smutno :) Odpowiedz Link Zgłoś
edek Chat "o wszystkim" 28.02.02, 21:20 Nie, nie chce sie skarzyc na botow jakim dano czarodziejska ruzczke - ktora moga wypierdolic innych. Poniekad moze i w tym posunieciu jest troche racji, ale? Ktos o intelegecji np. iskierki gd., czy JJ moze tym czarodziejskim "batem" wymachiwac na lewo i prawo - wowczas nachodzi mnie mysl ze ci "ludzie" sa niczym innym jak pastuchami innych ludzi - dlaczego? Pachciarz, ze tak sie wyraze o najemcach ktorym dano "ruzczke" maja pilnowac "poprawnosci" na chacie. Wlasciciel chatu jest jednym z wielu mitow internetu. Prawdziwymi wlascicielami sa serwerzy, ktorzy wynajmuja mityczne pasma elektroniczne, z ktorych dzierzawca - zwykle romantyczny Don Kiszot albo misjonarz swych obsesji - chce wyczarowac swoje zludzenia. Jego wizja wytwornego salonu, kawiarenki lub sali wykladowej szybko przemienia sie w zmore. Pachciarz, w tym wypadku durna, manipulowana, zbierajaca obelgi iskierka, budzi sie w postaci karczmarza ktory patrzy bezsilnie zza lady jak jego klienci okladaja sie kuflami, lamia krzesla i poniewieraja nim za udzielenie im gosciny. Jesli wyrzuci lobuzerie za drzwi, to reszta oburza sie na jego zamordyzm. Jesli ich toleruje, to spokojniejsi goscie wynosza sie do innej knajpy. Niektore knajpy sa zreszta tak popularne, ze oberzysta nie musi ruszyc nawet myszka aby ozywic belkot klienteli. Sa takze takie zaklady elektronicznej nudy gdzie nic sie nie dzieje, ale kilku bywalcow siedzi tam w gluchym milczeniu liczac muchy na lepie zwisajacym z sufitu. Kiedys za wynajem pasemek trzeba bylo placic i karczmarze chodzili z taca proszac o jalmuzne. Dzis mozna zalozyc liste dyskusyjna w piec minut - za darmo. Chcialbym nadmienic tej glupiej iskierce, ze na tym chacie bywalem od jego poczatkow - zanim iskierka widziala w ilustrowanych magazynach w "Domu Kultury" komputery. Mniejsza z tym, mnie tak zalezy na tym chacie jak na zeszlorocznym sniegu, tym bardziej na rozmowcach pokroju iskierki. Glupota ludzka ma to do siebie ze sie rozmnaza, dzieki wlasnie takim chatom jak ten ma Gaz. Wyb. i takim "ludziom" pokroju rzeczonej iskierki. Jestem zawiedziony, wszak w Gdansku sie wychowalem i to mnie bardziej zaskakuje ze takie badziewie jak rzeczona iskierka sygnuje swa xsywke "GD" - TFU ! co to sie porobilo, ze takie badziewie dosieglo szczytow w postaci "rozdzki" na chacie w Gaz. Wyb.? Brzdac Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: Chat 01.03.02, 16:01 Edku, dziwny to sposob na pocieszenia Ewelinki. Hmm to ze iskierka bywa czasami zasadnicza, to nie powod aby kogos obrazac. Cholpie awruk cam, ja naprawde nie rozumiem, czemu ludzie tak wykrzykuja swoje "bole" na caly swiat. A nie mozesz sobie tego z Iskierka zalatwic na privie. Po jasna cholere, wygadujesz tak obrazliwe opinie na jej temat publicznie. Pedal jestes czy co?? Kobiet sie boisz?? Wara Ci od Iskierki. To wyjatkowy czlowiek, wyjatkowa Kobieta. Olo Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Chat 01.03.02, 17:49 Olo, wyluzuj i nie denerwuj się debilami. Szkoda na nich czasu i atłasu. W sumie procent kretynów tutaj i tak jest niższy niż średnia krajowa. rozumiem, że chciałes stanąć w obronie iskierki i rzeczywiście masz rację. ale bądźmy ponad matołków. Pozdrawiam serdecznie nonstop P.S. Czasem się zastanawiam, skąd się tacy jak "edek" frustraci biorą? Z braku wykształcenia to na pewno, jeszcze pewnie maja trudności w nawiązywaniu kontaktów, nie mogąc w inny sposób zwrócić na siebie uwagi bluzgają jadem i totalna głupotą. Pewnie jeszcze parę powodów by się znalazło. pzdr non Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: Chat 03.03.02, 18:31 Nonie :) Oczywiscie masz racje, ale tym razem nie wytrzymalem. Ot i tyle. A co do Twojego PS to 100% racji. :))) Pozdrawiam serdecznie Olo Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Chat 03.03.02, 10:08 brzdąc, to mi wygląda na schizofrenię paranoidalną :) Odpowiedz Link Zgłoś
itsme Re: Chat 25.03.02, 17:47 absurd napisał(a): > brzdąc, to mi wygląda na schizofrenię paranoidalną :) Absurdzie drogi, to zbyteczne moim zdaniem nobilitowanie zwyklego chamstwa i glupoty. A chamstwo jak wszyscy wiedza nalezy zwalczac silom i godnosciom osobistom, prawda Iskierko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 01.03.02, 16:44 OLO,,,, brawo!!!!!! trzymam z Toba,,,,, Iskiereczka,,, to,,,, fajna dzieweczka :)))))))))))))))) i prosze JEJ nie obrazac!! cmoooooooooooooooooooooooooook ewelinka ps. kwiaty pieknie pachna,,,,,, dzieki olo kofany:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: Kto pocieszy ewelinke???? 01.03.02, 18:11 cmooooooooooooooooooook ewelinko choc to cie slonko przytule Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: Kto pocieszy ewelinke???? 01.03.02, 18:27 delfinku...... cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook przytul,,,,,,,, nioooooooooooooooooo :)))))))))))))))))))))))))))) ewelinka :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mynio Re: Kto pocieszy ewelinke???? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:55 ewusik napisał(a): > Drzwi nadal zamkniete..... > Hmmmmmmm........ > :(((((((((((((((((((((((((( > chlip, chlip, chlip > kto posieszy?????? kto przytuli?????? > .... "Taka mala,,, a lzy takie ogromne...."....... > smutna ewelinka:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: ??????????????????????????? 04.03.02, 01:42 ewusik napisał(a): Znowy zamkniete drzwi.................. chip,,,, chlip,,,,,, :((((((((((((((( ewelinka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: ??????????????????????????? IP: *.acn.waw.pl 23.03.02, 21:32 ja. mogę Cię połaskotac językiem! tu i tam. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś