weber9 10.06.04, 00:06 jESTEM wEBER, mAREK wEBER, szukam pomocy, gdyz sadze, ze jest ze mna zle - kto pomoze, kto wesprze ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iizaa Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 10.06.04, 00:20 Oj kochanie, ja tobie zawsze pomogę skarbie Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 10.06.04, 00:26 ktos jeszcze ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 10.06.04, 00:29 no kiciu to powinno ci wystarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 10.06.04, 10:14 Moze tego nie spodziewales sie kolego,ale i ja zawsze chetnie pomoge,jesli trzeba.ja nikogo nie skreslam,przynajmniej do czasu.tylko powiedz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 10.06.04, 12:02 e tam blumek / to trudna sprawa / ale w skrocie chodzi o to, ze sobie nie daje rady z zyciem, nie wiem czy mozna to jakos wyjasnic, sam nie wiem co sie dziejej, wszystko mi sie wali, a ze ja ignorant jestem, to nie widze tego. No nic skutek jest taki, ze wszystko wali sie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 10.06.04, 12:04 psychicznie wymiekam / i nie wiem co zrobic/ ufff/ nie wiedzialem, ze mozna oszalec i miec tego swiadomosc ... moje serce ze stali rdzewieje... Odpowiedz Link Zgłoś
ameli.a Co sie stało? 10.06.04, 11:17 Jakiej pomocy szukasz? Bo zaczynam myslec, ze to wlasnie sciema. Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: Co sie stało? 10.06.04, 12:08 tak to juz jest , sciema piszesz? niech bedzie, sam do tego doprowadzilem. To tak jak z tym chlopcem, ktory dla jaj wzywa pomocy, gdy jego stado wilki napadaja. Za ktoryms razem nikt juz nie przyjdzie i wilki pozra mu owieczki/ Amelia, na tobie mozna fest polegac, pomoglas mi juz BARDZO tylko tym, ze do mnie tu napisalas, podobne jak blumek, iiza i halschka / Respekt !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: Co sie stało? 10.06.04, 14:21 z tego co widze to masz anie ktora paPLE A NIE LODOWIEC !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ameli.a Re: Co sie stało? 10.06.04, 14:44 No właśnie weber, więc powiedz wreszcie o co chodzi? Wtedy pomoc będzie bardziej fest. Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 a to sie stało? 11.06.04, 01:14 chodzi o to ze jestem samotny i nie radze sobie juz z tym. ale nie samotny w sensie , SAM, bo ludzi kupe wokol mnie, Samotny w sensie nierozumiany. powiem tak amelio serdeczna, jestem zywym trupem... i wiem o tym , to moj problem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Ej no ,kolego! 10.06.04, 15:16 kiedy juz na czacie zaczales normalnie sie zachowywac(znaczy sie nie po prostacku)to sie zaczela inna jazda.zdecyduj sie na cos.jak chcesz juz tak dalej,to konsekwentnie.nie rob sobie kpin.jak chcesz by ci ktos udzielil pomocy,skoro sobie kpiny urzadzasz?ja pytam o ize a ty glupka udajesz.to ma byc jakis tani zart?przedtam nie rozmawialem z toba,ze wzgledow wiadomych,a teraz kiedy postanowiles jakos sie zmienic na lepsze,to nastepne jaja sobie robisz.zdecyduj sie.moze ciebie to bawi.mnie jakos nie.ja niestety nie znam sie na takich zartach.napisalem,ze nikogo nie skreslam.i to jest prawda.i moze ciebie to walic(jak to piszesz wszedzie),ale opowiedz sie jasno,czy chcesz sie zachowywac jak poprzednio,czy jesli normalnie,to we wszystkim.bo jednak w koncu sie ostatecznie zraze.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
roksia2 Re: Ej no ,kolego! 10.06.04, 22:11 weber a co ci jest? przeciesz bylo ok niemysl sobie za ja sie nabujam bo nie mma powodu i co do tego priva to pop prostu ja nie wiem czy znowu czegos nie wywiniesz na ogole czy se jaj znowu robisz ale pomoca słuze Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 powasznie ? 11.06.04, 01:17 slurzysz pomocom? wiesz roxi, to bardo mile s twojej strony, ale ja potszebuje pomocy duhowej. mam problemy z tosszamoscom, i nie jestem w stanie odpowieciec na pytanie kim jestem i co mogem darowac innemu czlowiekowi... chcem by ktos mnie nauczyl dzielic sie z innymi tym co mam. Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 niestety 11.06.04, 01:05 kolego,0 poprawy.mialem nadzieje.zludna.oj kolego Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: niestety 11.06.04, 01:08 chlopcze ciiiiiiiiiiiiii , bo juz zachowujesz sie monotonnie, ciiii juz ciiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
wysokanka Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 11.06.04, 05:26 weber9 napisał: > jESTEM wEBER, mAREK wEBER, szukam pomocy, gdyz sadze, ze jest ze mna zle - kto > pomoze, kto wesprze ???? ciiiiiiiiii Weber, ciiiiiiiiiiiiiiiii. Nie bucz, ciiiiiiiiiii Jakby co to mimo wszystko Ci pomoge.Ciiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 11.06.04, 05:36 No Ania po Tobie bym się już teraz tego nie spodziewała. RESPEKT Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 11.06.04, 05:37 Wysoka a czemu ty o tej porze nie śpisz co?? Odpowiedz Link Zgłoś
wysokanka Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 11.06.04, 05:57 iizaa napisała: > Wysoka a czemu ty o tej porze nie śpisz co?? Izaa :))) Pies mnie zbudził.. na dwór chciała.. cóż.. takie zycie.. A Ty co robisz o tej godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
wysokanka Re: Obejdzie sie !!!!!!!!!! 11.06.04, 14:41 Nie, to nie :P twoja wola i twój wybór :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: Obejdzie sie !!!!!!!!!! 11.06.04, 14:52 uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: marudzisz :)) n/t 11.06.04, 15:04 no nareszcie KTOS skumal , sennen Respekt , pewnie ze marudze a tu mi pomagac chca!!!!!!!!!!!!!!!!! matoly czat to matrix i tu mozxna wszystko , wiec miejcie DYSTANS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedna senne zajumala jakie moje wezwanie pomocy ma metaforyczne znaczenie , pa Odpowiedz Link Zgłoś
wysokanka Re: marudzisz :)) n/t 11.06.04, 15:19 weber9 napisał: > no nareszcie KTOS skumal , sennen Respekt , pewnie ze marudze a tu mi pomagac > chca!!!!!!!!!!!!!!!!! matoly czat to matrix i tu mozxna wszystko , wiec miejcie > DYSTANS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedna senne zajumala jakie moje wezwanie > pomocy ma metaforyczne znaczenie , pa alez ty sprytny weber RESPEKT! jestem pod wrazeniem no no.. fiu fiu :) no popatrz, jakim motłochem jestesmy :) nikt sie tego nie spodziewał :) powodzenia mariusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: marudzisz :)) n/t 11.06.04, 16:20 mariusz ??? fju fju / ale z ciebie spryciara / respekt ! Odpowiedz Link Zgłoś
wysokanka Re: marudzisz :)) n/t 11.06.04, 17:30 weber9 napisał: > mariusz ??? fju fju / ale z ciebie spryciara / respekt ! THX :o) Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 zapytania 11.06.04, 16:26 a jak mam na nazwisko / khi khi / zgaduj zgadula / hehe / jak nie wiesz zapytaj sie senne ona moje dane napewno wypapla , co nie senne ??? a gdzie sie podialo moja konstytucyjnie mo gwarantowane prawo ocheony danych ???????? opy opy zapominacie sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: SZUKAM POMOCY - BEZ SCIEMY !!! 12.06.04, 00:34 ales mi pojechal/ fju fju / khi khi Odpowiedz Link Zgłoś