kruczek# :-) kruczek 13.03.02, 00:14 hihihi... niezly temat, powinien sie tu wpisywac kazdy kto ma dobry humor... dzisiaj mam pierwszorzedny, chociaz padam po podrozy... Odpowiedz Link Zgłoś
melancho Re: :-) kruczek,melancho 13.03.02, 15:40 Ja humoru mieć nie powinienem a mam. W dodatku, panie doktorze, on rośnie. :-))) A przed wczoraj motyla widziałem( choć wzrok już nie ten) Jego i Was pozdrawiam.Dziadek melancho Odpowiedz Link Zgłoś
luna_ Re: :-) kruczek,melancho,luna 13.03.02, 20:32 Też się pouśmiecham. Od poniedziałku humor mi dopisuje. Wtedy wszystko wokół jest piękniejsze. Ze mną doktorek też będzie miał kłopot ;-)))))) ....oby humor rósł dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
crash.bandicoot Re: :-) rosnie, rosnie... 14.03.02, 00:12 ...tak, ma juz takie rozmiary o jakie sie nie podejrzewalam :-) kurcze, jest srodek tygodnia... a ja wrecz tryskam szczesciem... hmmm... ciekawe czy te wytryski maja zwiazek ze zblizajacym sie swietem: DNIEM SW. PATRYKA ';-) Odpowiedz Link Zgłoś
staro Re: :-) rosnie, rosnie... 14.03.02, 14:46 Nio to ja też... Od dwóch dni mam całkiem całkiem fajny humorek... choć nie powinnam ;-))) Pozdrawiam słonecznie, pomimo deszczu za oknem ;-)))) staro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruuuuuu Re: ,:-) IP: *.stacje.agora.pl 14.03.02, 21:38 eee tam.... malo.... ja sie smieje od rana...a teraz jeszcze bardziej: dostalam maila, na ktory czekalam ';-) Odpowiedz Link Zgłoś