milusiaa 27.06.04, 20:51 To samo, co u prezesa, annuszki, amelii, ale teraz na tapetę kulorki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annuszka Skarb w Srebrnym Jeziorze 27.06.04, 20:56 milusiaa napisała: > To samo, co u prezesa, annuszki, amelii, ale teraz na tapetę kulorki:) ;)))(tez mialam taki chytry plan,Milusiuu nie chcialabys wstapic do Katowickiego Klubu bywalcow kina Swiatowid oraz cafe Tchibo?pozdrawiam annuszka;) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Skarb w Srebrnym Jeziorze 27.06.04, 21:26 annuszka napisała: > ;)))(tez mialam taki chytry plan,Milusiuu nie chcialabys wstapic do > Katowickiego Klubu bywalcow kina Swiatowid oraz cafe Tchibo?pozdrawiam > annuszka;) Ann, bardzo chętnie:) Czas do tej pory nie sprzyjał. Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Nad złotym stawem 27.06.04, 20:59 "On golden pond" z K. Hepburn i H. Fond'ą - polecam, mój ukochany film:) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Golden eye 27.06.04, 21:03 milusiaa napisała: > "On golden pond" z K. Hepburn i H. Fond'ą - polecam, mój ukochany film:) Mam dziwne wrazenie,ze ten film mial dwa polskie tytuly,tez jest w mojej scislej czolowce;) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Golden eye 27.06.04, 21:30 annuszka napisała: > milusiaa napisała: > > > "On golden pond" z K. Hepburn i H. Fond'ą - polecam, mój ukochany film:) > Mam dziwne wrazenie,ze ten film mial dwa polskie tytuly,tez jest w mojej > scislej czolowce;) "Nad złotym jeziorem" lub "Nad złotym stawem" - z takimi dwoma tłumaczeniami się spotkałam, z czego, oczywiście, to 2gie bardziej zgodne z orginałem;) pozdrawiam Cię imienniczko:) > Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Colors (Kolory) 27.06.04, 21:14 Czy ktoś to jeszcze pamięta? Takie gangowe filmidło;) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Bialy oleander 27.06.04, 21:28 Duze wrazenie zrobila na mnie ta historia. Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Godzina pąsowej róży 27.06.04, 21:34 Ech, zaczytywałam się w tym onegdaj i marzyłam, by się też tak przenieść w odległe czasy. No i oczywiście tak zakochać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś