mila8 19.04.02, 14:27 JA Uwielbiam ten kraj,może w poprzednim wcieleniu tam żyłam.Wybieram się w wakacje z przyjaciółką w podróż do Włoch- samochodem. Może ktoś z Was ma jakies uwagi,informacje z podróży Bedę wdz?ęczna za wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franca Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: 212.244.188.* 19.04.02, 14:28 Ja kocham Italo Disco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: 217.11.129.* 19.04.02, 14:31 A po cholere 2 watki na ten sam temat ? miej litosc nad modemowcami,ech Mors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: *.arip.com.pl 19.04.02, 15:08 drogi bardzo mily Morsie bo sie pomyliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: KTO KOCHA ITALIĘ? 19.04.02, 16:01 Włochy to piekny kraj , włoszki sa piekne i włosi niczego sobie ,tylko zebby ci faceci jeszcze dbali o higiene osobistą:)))))) No ale cóz urodzeni playboje o czarnych włosach i sniadej cerze nie muszą nadrabiaja to bajerem w stylu "Tuti Frutti" i pizzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bridget Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 16:23 Bylam,widzialam i pokochalam.Wspanialy klimat,jest co zwiedzac,tylko dobrze zaplanujcie sobie trase,jest wiele przewodnikow na ten temat.I uwazajcie na Wlochow,bo sami zaczapiaja.Bylam na CAPRI- przepieknie,a w Sorrento jeszcze piekniej.Nie wachalabym sie pojechac tam jeszcze raz.Doskonaly wybor.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
molly Re: KTO KOCHA ITALIĘ? 19.04.02, 16:58 Hmm czy można ją kochać?BYć może,mnie oczarowało kilka miejsc Toskania,jezior Como,Courmayeur etc.Milano nie polecam,che brutta citta' ciao deMolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek 16 Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 14:35 Kocham Italie za wspaniałą pizze. Poza tym w rzymie gra moja ulubiona drużyna piłkarska- AS Roma.Włochy to wspaniały kraj. Mam z nim zwiazane piekne wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bridget Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 22:17 W n-rze 4 "Podróży" znajdziesz artykuł "Italia express-czyli jak zaparkować samochód w środkowych Włoszech".Jest tam mnóstwo informacji,które Cię na pewno zainteresują.Włochy to piękny kraj,byłam,widziałam.Zarówno północ,jak i południe chociaż się różnią.Pozdrawiam. Bridget Odpowiedz Link Zgłoś