Dodaj do ulubionych

KTO KOCHA ITALIĘ?

19.04.02, 14:27
JA Uwielbiam ten kraj,może w poprzednim wcieleniu tam żyłam.Wybieram się w
wakacje z przyjaciółką w podróż do Włoch- samochodem. Może ktoś z Was ma jakies
uwagi,informacje z podróży Bedę wdz?ęczna za wiadomości.
Obserwuj wątek
    • Gość: franca Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: 212.244.188.* 19.04.02, 14:28
      Ja kocham Italo Disco:)
    • Gość: Mors Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: 217.11.129.* 19.04.02, 14:31
      A po cholere 2 watki na ten sam temat ? miej litosc nad modemowcami,ech

Mors
      • Gość: mila Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: *.arip.com.pl 19.04.02, 15:08
        drogi bardzo mily Morsie bo sie pomyliłam.
        • fred75 Re: KTO KOCHA ITALIĘ? 19.04.02, 16:01
          Włochy to piekny kraj , włoszki sa piekne i włosi niczego sobie ,tylko zebby ci
          faceci jeszcze dbali o higiene osobistą:)))))) No ale cóz urodzeni playboje o
          czarnych włosach i sniadej cerze nie muszą nadrabiaja to bajerem w stylu "Tuti
          Frutti" i pizzą.
          • Gość: Bridget Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 16:23
            Bylam,widzialam i pokochalam.Wspanialy klimat,jest co zwiedzac,tylko dobrze
            zaplanujcie sobie trase,jest wiele przewodnikow na ten temat.I uwazajcie na
            Wlochow,bo sami zaczapiaja.Bylam na CAPRI- przepieknie,a w Sorrento jeszcze
            piekniej.Nie wachalabym sie pojechac tam jeszcze raz.Doskonaly wybor.Powodzenia.
    • molly Re: KTO KOCHA ITALIĘ? 19.04.02, 16:58
      Hmm czy można ją kochać?BYć może,mnie oczarowało kilka miejsc Toskania,jezior
      Como,Courmayeur etc.Milano nie polecam,che brutta citta'
      ciao deMolka
    • Gość: Jacek 16 Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 14:35
      Kocham Italie za wspaniałą pizze. Poza tym w rzymie gra moja ulubiona drużyna
      piłkarska- AS Roma.Włochy to wspaniały kraj. Mam z nim zwiazane piekne
      wspomnienia.
    • Gość: Bridget Re: KTO KOCHA ITALIĘ? IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 22:17
      W n-rze 4 "Podróży" znajdziesz artykuł "Italia express-czyli jak zaparkować
      samochód w środkowych Włoszech".Jest tam mnóstwo informacji,które Cię na pewno
      zainteresują.Włochy to piękny kraj,byłam,widziałam.Zarówno północ,jak i
      południe chociaż się różnią.Pozdrawiam.
      Bridget

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka