Gość: Sandra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:08 Cze...chcialabym zainstalowc sobie porgram imesh zeby sciagac piosenki...macie link z ktorego mogłabym skorzystac?prosze o jakies wskazówki bo nie za bardzo sie orientuje... z góry dzieki! Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: imesh 13.07.05, 10:16 W moim przekoniu są lepsze programy P2P, ale skoro chcesz... Proponuję zamiast zwykłego iMesh wybrać wersję iMesh Light, pozbawioną reklam i oprogramowania szpiegującego. Link Zgłoś
mbucz Re: imesh 13.07.05, 10:20 Jak już imesha, to koniecznie wersję light (bez szpiegów): www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=12294 Oficjalna wersja to syf. Tutaj jest też całe forum o imeshu: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showforum=11 Nie używałem imesha, więc mogę się mylić, ale wydaje mi się, że są lepsze sieci P2P: Emule, BitTorrent, SoulSeek. Polecam zreszta przejrzeć całe to forum: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showforum=123 Oczywiście zakładam, że będzisz za pomocą tych programów ściągać wyłącznie legalne piosenki i programy. Link Zgłoś
mandy22 Re: imesh 13.07.05, 10:26 dzieki bardzo!no pewnie ze legalnie...dzieki jeszcze raz! Link Zgłoś
mar_nn Re: imesh 13.07.05, 11:47 miałem iMesha - eMule jest dużo lepszy, ale jak popularne piosenki to nie pownno byc problemu ze sciagnieciem Link Zgłoś