nightrain 09.11.04, 18:38 jade do 3city, ktos przygarnie?;) (tylko konkretne) oferty prosze skladac na znane srodki komunikacji;) pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermanowy Re: 3city 09.11.04, 20:46 Apeluje do 3 miejskich czatownikow :) Psigarnijcie kto moze najta bo nie pojedziemy do Gdanska :( Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: 3city 09.11.04, 20:54 Dodam ze chodzi o dlugi weekend oczywiscie. Nocleg ktory byl zaklepany dla najta jest nieaktualny. Wyszlo to nagle wiec moze ktos pomoze. Podrawia Hermetyk (ktory wlazl pierwszy raz od jakiegos miesiaca na gazete tylko po to zeby to napisac) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: 3city 09.11.04, 21:36 Najtuś Ty sie do mnie na gg badz na czacie zgłoś o ile jeszcze nie masz tego noclegu...bo widze, ze ten moj syn strasznie nieporadny:PPP P. Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: 3city 10.11.04, 09:46 Najcik ..wiedzialam, ze mnie doprowadzisz do placzu :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: 3city 10.11.04, 10:02 a ja oczywiście nic nie wiem o przyjeździe, widocznie to jakaś tajemnica i prywatne spotkanka tylko się odbędą, a nie forumowe:) i za karę nie przygarnę:) (żartuję, u mnie miejsca leżące zarezerwowane na 2 miesiące wcześniej;)) pozdrawiam i życzę powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: 3city 10.11.04, 14:50 Zadna tajemnica. Jutro o 15 "lądujemy" w Gdansku Głównym, wiec jest taka mozliwosc spotkac sie jutro albo w piatek (sobota tak ale do 20-przynajmniej na razie w moim wypadku). Jutro by bylo nawet milo :) Np ok 17? na 2 godzinki am oze dluzej. A pasazerowie lotu "pospieszny Warszawa zachodnia-Gdansk glowny 10:10-14:50" to ja, annuszka, nightrain. No i oczywiscie sie nie obrazimy jak nie tylko wieczorami ktos bedziem ial ochote z nami sie spotkac, w planach mamy pokrecenie sie po Gd, moze po Sopocie i Oliwie no i moze na Westerplatte. Sie obaczy. PS. Mam nadzieje ze zadnej tajemnicy nie ujawnilem :P Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: 3city 10.11.04, 17:11 hermanowy napisał: > Zadna tajemnica. Jutro o 15 "lądujemy" w Gdansku Głównym, No, to jutro o 15:00 na peronie. A co później to się zobaczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: 3city 11.11.04, 13:26 A ja dzisiaj nie mogę:(( mam gości nieczatowych:) Ale jutro się odezwę, jeśli będę uwolniona:) Bawcie się dobrze kochani:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: 3city 11.11.04, 13:34 ja będę w piątkowy wieczór imprezował w trójmieście ;-) jakby co to dajcie mi nać na komóreczkę SMSem, czyba, że mnie tam nie chcecie ;-))) lub się boicie może hehe pozdro :p Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: 3city 11.11.04, 21:18 Rena, Bob - damy Wam znać jak jutro gdzieś zakotwiczymy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mideidra_forever Re: 3city 12.11.04, 15:18 chętnych prosimy na godz. 18 do Latającego Holendra. Odpowiedz Link Zgłoś