Gość: Maggie IP: *.warman.com.pl 17.05.02, 00:04 AH Olo moj ty manolo!!!!!! Wszystkiego naj naj:)))))))) CMOK mokry:) Mru Mru:) I wiesz o co chodzi:) Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maggie Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! IP: *.warman.com.pl 17.05.02, 00:11 ps: olo niespodzianka urodzinowa w drodze:) Maggie:))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! IP: *.man.polbox.pl 17.05.02, 00:30 podpisuje sie pod tym WSZYSTKIEGO NAJ:)))))))))))))) jest zbyt pozno,abym napisala cos madrego,wiec sie olo nie nerwuj na mnie hihiih zyj sobie 100000 latek i bedz z nami :)) pozdrawiam i caluje (imprezowo mam nadzieje:)))))) ann ktora juz spi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol Oj Moje Mile :) IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 17.05.02, 12:07 Strasznie i okropnie dziekuje :)))) Ehh w Moim wieku, to juz sie nie obchodzi takich smuutnych wydazen ;))) Dzieki papa Olo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! IP: *.atol.com.pl 17.05.02, 12:53 wszystkiego dobrego ...................................................... ./ ........................................................... .................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
mila8 Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! 17.05.02, 13:21 Obys zawsze taki 'stary' byl na jakiego 'wygladasz w sieci' umial sie po prostu usmiechnac nad soba. urodziny to zawsze kolejny pretekst zeby sie zyciem CIESZYC!!!.\pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 15:54 mój wieszczu kofany obyś na czacie żył na długo i płodnie (nie czytaj tego jak swobodnie) buziaczki urodzinowe w ilisci obfitej dołączam qqłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.02, 16:06 również urodzinowo pozdraviam (może nie wszystkiego najlepszego, bo to musiałoby być straszne mieć wszystko co najlepsze :))) ) także moja mama ma dzis urodziny, mam więc okazję wypicia i twego zdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! 17.05.02, 16:21 olo czegom to ja sie o Tobie nasłuchała .... skowronki mi donoszą takie wieści że mam ochotę poznać bliżej jubilata ... No cóż dla Ciebie mogę pozostać Rebeką... omega Maggie nie bij!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 Co prawda nie ma się z czego cieszyć ... IP: *.chello.pl 17.05.02, 17:52 ale i ja. wiesz. miło. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olomanol Ponownie dziekuje :) IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 17.05.02, 18:06 Oj Drogo Kolego i Wy slodkie i urocze koleznaki, oj bardzo okrasiliscie mi i oslodzili ten ot taki dziwny dzien :) Olo Odpowiedz Link Zgłoś
elka.od.smoka Re: Ponownie dziekuje :) 17.05.02, 18:12 stolarz, stolarz, niech szyje szyje nam!!!!!!!!!!!!!! olo cale mnostwo urodzinowych calosow i smocze usciski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
melancho Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! 17.05.02, 20:34 Olo wszystkiego najlepszego- obys byl bardzo bardzo wysoki- glowa w chmurach, nogi na ziemi. dziadek melancho Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik W Dniu Twoich urodzin....... 17.05.02, 22:13 Duzo, duzo zdrowka, szczescia, spelnienia WSZYSTKICH marzen i samych pogodnych dni w Twoim zyciu zyczy ewelinka:)))) PS cmooooooooook urodzinowy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! 19.05.02, 10:28 Olo wybacz zawsze sie spozniam , juz taka jestem :((( mimo wszystko spoznione ale najserdeczniejsze zyczenia , wszystkiego naj....!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: Hapi Byrfzdej OLOMANOLO! 20.05.02, 07:13 Dołaczam się do życzeń, i przestań narzekać masz jeszcze przed sobą jakieś 40 lat życia :)))) Całuski gorące Fem 3/4 Odpowiedz Link Zgłoś