olek 21.02.05, 13:14 Uprzejmie przosze szanowne Władze, w imieniu nizej podpisanych, o rozwazenie uruchomienia w naszym grajdole funkcji majkela. Majkel jest piękny i potrzebny. Dziękuję Zainteresowani proszę się podpisywać poniżej. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka5 Re: Majkel 21.02.05, 15:31 poo_5 napisała: > <majkel> > <majkel> > <majkel> * Poo, Ty sie naucz skandowac! Patrz na moje usta: maaj-keel! maaj-keel! Odpowiedz Link Zgłoś
poo_5 Re: Majkel 21.02.05, 17:24 Nie mozna skandowac, nie! wtedy sie nie buja:)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Majkel 21.02.05, 13:22 jestem za a nawet przeciw, tylko niech Majkel mnie obgaduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
olek Re: NO WAY! (bez teksta) 21.02.05, 13:37 dziekuje za oddanie kolejnego glosu na tak u nas oddany glos jest zawsze glosem w slusznej sprawie w nagrode otrzymuje Pan toster (zolty dodam) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: NO WAY! (bez teksta) 21.02.05, 13:55 to i ja jeszcze dla podwyższenia statystyk Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: NO WAY! (bez teksta) 21.02.05, 13:59 to nieuczciwe, sztuczne nabijanie koniunktury... Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: NO WAY! (bez teksta) 21.02.05, 14:01 dyrgosia napisała: > to nieuczciwe, sztuczne nabijanie koniunktury... Nabijanie w butelke. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: A ja chce Britnej Spirse... abo inno Szakire 21.02.05, 15:43 Ooooo la la, Majkel i Britnej. To dopiero będzie tryller! Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Majkel 21.02.05, 17:27 Ja ich lubie w liczbie kilkunastu, wtedy sie tak ladnie synchronicznie kiwają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Majkel 22.02.05, 09:31 non napisał a ja poproszę o cycki 75C dum spiro spero odpowieć: no ale wtedy klacze zawiesiłoby się na amen Pies: der ver zwei Majkels valking down the Strasse, and von vas... assaulted! Majkel. Ho-ho-ho-ho. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: Majkel 02.03.05, 13:21 Szanowni Panowie, Panie i Rzeczy! Po raz kolejny władze w oburzający sposób zlekceważyły nasze podstawowe potrzeby! Po raz kolejny żaden z przedstawicieli Agory nie tylko, że nie odpowiedział na apel kolegi Olka (pseudonim Olek), lecz nawet nie raczył przyjąć go do akceptującej wiadomości! Nadszedł czas działania! Dość już nacierpieliśmy się przez obojętność funkcjonariuszy portalu! Stowarzyszenie UFO (znane z odważnych wystąpień przeciwko nadużyciom władzy) postanowiło zorganizować przed siedzibą Agory wiec połączony z wykonaniem Majkela. Może kiedy funkcjonariusze ujrzą pod swym oknem setki tańczących Majkeli zrozumieją jaka drzemie w nas siła i przełamią zmowę milczenia wokół Majkela. Próba generalna wykonywania Majkela odbędzie się na lotnisku Bemowo dziś (wtorek) o godz. 23.30, zapraszamy wszystkich chętnych do poćwiczenia przed ostateczną rozgrywką. Termin wiecu zostanie ujawniony w ostatniej chwili na stronie internetowej naszej organizacji. Z braterskim pozdrowieniem <majkel> kol. jenny Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s errata 02.03.05, 13:25 Najmocniej przepraszam, próba generalna odbędzie się oczywiście wczoraj (środa). Miejsce bez zmian. kol. j. Odpowiedz Link Zgłoś
olek Re: errata 02.03.05, 13:32 janka ja nie dojade. kurde nie mam zadnych sząs. ale zrobię majkela w garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: <majkel> 02.03.05, 17:55 nie ma żadnych majkeli, są tylko Dody, (albo ptaki dodo) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: niech majkel będzie z wami! 03.03.05, 06:17 "niech majkel będzie z wami!" - napisala koleznka Binka. A fe! Kolezanko Binko! Nie z wami a z nami byc powinno. Pytanie do kolektywu - czy damy kolezance Bince szanse i pozwolimy jej samokrytyke zlozyc oraz poprawe obiecac? Czy wynajotniemy ja bez dania szansy? Odpowiedz Link Zgłoś