Dodaj do ulubionych

Największym człowiekiem na świecie był Jezus -

03.04.05, 15:47
warto o tym pamiętać.

Niedziela, drugi kwietnia 2005 roku, godzina 15:45, temat w pokoju 40+. Autor
tego debilnego tematu w pokoju 40+ proszony jest o natychmiastowe jego
usunięcie. I nie dopisywanie tego typu rewelacji. Zwłaszcza dziś. Zwłaszcza
tu.
Jabbura zaś proszę o to, by przyjrzał się uprawnieniom tego geniusza.
Obserwuj wątek
    • nonstop Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 03.04.05, 16:20
      no cóz agni, gdy rozum spi budza sie brednie (upiory)...
    • radovan Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 03.04.05, 17:50
      Wprawdzie nie buszuje po forach,ale wpisze sie,bo ktos kto ustawil ten topic na
      40stkach naprawdę powinien się zastanowić i 3 razy "kaskiem" w mur uderzyć
      zanim kolejny raz ustawi temat.
      (koniec komunikatu)
    • cwi Dzięki Agni za reakcję. (n/t) 04.04.05, 00:37

• blumen1 Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 16:56
      agni_me napisała:

> warto o tym pamiętać.
      >
      > Niedziela, drugi kwietnia 2005 roku, godzina 15:45, temat w pokoju 40+. Autor
      > tego debilnego tematu w pokoju 40+ proszony jest o natychmiastowe jego
      > usunięcie. I nie dopisywanie tego typu rewelacji. Zwłaszcza dziś. Zwłaszcza
      > tu.
      > Jabbura zaś proszę o to, by przyjrzał się uprawnieniom tego geniusza.

W kwestii powyzej proponuje co nastepuje:
      Powolanie komisji sledczej pod przewodnictwem p.Romana Giertycha,ktora ustali
      kim jest prowokator,ktory osmielil sie nazwac Jezusa najwiekszym czlowiekiem na
      swiecie.W celu ukarania nalezy spalic go na stosie.Jest to najlepsza metoda
      wychowawcza stosowana juz niejednokrotnie w historii z pozytywnym skutkiem.

PS.niedziela to byl drugi kwietnia???
      • agni_me Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 17:08
        W komputerze powinieneś mieć kalendarz (dot. pytania o datę), zaś w mózgu
        odrobinę w miarę sprawnie działających szarych komórek (dot. reszty). Dobrze
        byłoby, żebyś przed napisaniem postu skorzystał z jednego i drugiego.
        Przynajmniej zaś jedno powinno ci być dostępne.
        • blumen1 Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 17:18
          Odp.do Agni:chocbym nie wiem jak probowal mocno uzywac szarych komorek,to nie
          wychodzi,ze wczoraj byl drugi kwietnia.to ponad moje sily.nie da rady.Kwestie
          Jezusa niech kazdy sam sobie rozstrzygnie.dla jednych to czlowiek,dla innych
          Bog.W Polsce(podobno)panuje wolnosc przekonan i wiary.
          • agni_me Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 17:40
            blumen, rzecz nie jest w boskości Chrystusa. Moje oburzenie w ogóle nie dotyczy
            kwestii religijnych. Temat jest pozbawiony sensu i kompletnie chybiony w
            miejscu i czasie. Napisałam to wyraźnie. Zaś co do daty - cieszę się, że
            kalendarzem posługujesz się znakomicie.
            • blumen1 Do agni_me 04.04.05, 19:08
              agni_me napisała:

> blumen, rzecz nie jest w boskości Chrystusa. Moje oburzenie w ogóle nie dotyczy
              >
              > kwestii religijnych. Temat jest pozbawiony sensu i kompletnie chybiony w
              > miejscu i czasie. Napisałam to wyraźnie. Zaś co do daty - cieszę się, że
              > kalendarzem posługujesz się znakomicie.
              Sprawa wyjasniona zostala.Dopiero teraz po tym co teraz napisalas.w pierwszym
              wpisie jednak nie bylo to na tyle jasne,moze tylko dla ciebie.zgadzam sie
              natomiast ze czas i miejsce raczej chybione.w kwestii boskosci Jezusa to juz
              inna sprawa.sa tacy,ktorzy swoje poglady religijne wpajaja do glow ludziom za
              pomoca mlotka czy innych metod tego typu.
      • maja114 Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 17:09
        Czlowieku nie bluznij , najwiekszym czlowiekiem na swiecie byl JEZUS i tak
        pozostanie obojetnie co napiszesz, twoje zdanie nie ma zadnego znaczenia
        • freya Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 17:18
          maja114 napisała:

> Czlowieku nie bluznij , najwiekszym czlowiekiem na swiecie byl JEZUS i tak
          > pozostanie obojetnie co napiszesz, twoje zdanie nie ma zadnego znaczenia

Czy Ty, maju114, w ogóle rozumiesz znaczenie słowa "bluźnierstwo"?
          • maja114 Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 17:22
            Rozumiem dobrze
            • freya Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 17:27
              maja114 napisała:

> Rozumiem dobrze

A jednak Cię proszę: zajrzyj do jakiegoś słowa pisanego. Tak na wszelki wypadek.
              • maja114 Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 17:44
                Czytam Biblie i wiem co to znaczy
                • szumuszu a jakby.. 04.04.05, 18:11
                  a jakby tak nie wiedzieć aż tyle
                  tak tego nie wiedzieć tamtego nie wiedzieć
                  nie rozumieć
                  tylko poczuc czasem cos wbrew wiedzeniu tak o
                  to co by się stało
                  że więcej wstydu? no to co?

bo jeśli nie, to napad czym jest - obroną przed??? a od kiedy?
                  to może faktycznie lepiej nic nie wiedzieć i spłonąć - niż wiedzieć i się
                  utopić...
                  może to nie to samo jest, bo nie wiedząc można dotknąć gwiazd, których jak
                  wiadomo(gdy wiadomo)dotknąć się nie da..
                  kocha się wiedząc o tym trudno bo łatwiej nie wiedząc ..

wiem co to znaczy.. wiem co to znaczy ... a to niby skąd mam to wiedzieć no
                  skąd??

pozdrawiam
                  ciejos
                • freya Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 18:40
                  maja114 napisała:

> Czytam Biblie i wiem co to znaczy

Ładnie, że czytasz Biblię, ale czy rozumiesz coś z tego? Czy poza Biblią coś
                  jeszcze czytujesz? Na ten temat masz do przeczytania kilometry półek z
                  książkami. A poza tym nie ma nic gorszego, niż ktoś do immentu przekonany o
                  własnej racji.
                  • nonstop Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 21:45
                    ekhem, a co to znaczy "czytac Biblie"?

P.S.
                    Jakos do dzisiaj bylem calkiemcalkowicie przekonany, ze "do imentu" pisze sie
                    przez jedno "m"
                    hyhy
                • blumen1 Re: Największym człowiekiem na świecie był Jezus 04.04.05, 18:41
                  maja114 napisała:

> Czytam Biblie i wiem co to znaczy
                  Mnie argument maja114 przekonal w 100 procentach.trudno z czyms takim
                  walczyc.posypuje glowe popiolem.
    • brucee Re: Przestańcie... 04.04.05, 21:08
      ....Proszę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka