draggy 04.05.05, 14:35 No ja na moment tylko powiedziec wszystkim ze... nie jestem kobieta! Kurde no nie mylcie mnie z kobieta:). Pare osob mysle ze moze powiedziec ze jestem 100% faciem:). No... dzieki milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galateia Re: proszę uprzejmie. 04.05.05, 19:06 ireo napisał: > nic mnie to nie obchodzi. Jak widac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Płeć 04.05.05, 20:57 Myślę, że jeśli ktoś jest zainteresowany i zorientowany, będzie wiedzieć "co z tego". Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: Płeć 05.05.05, 09:34 sza.raczek napisała: > Myślę, że jeśli ktoś jest zainteresowany i zorientowany, będzie wiedzieć "co z > tego". Tak, ale co, jeśli zorientował się "poniewczasie"? Nobody's perfect? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: Płeć 04.05.05, 23:30 draggy napisał: > No ja na moment tylko powiedziec wszystkim ze... nie jestem kobieta! Kurde no > nie mylcie mnie z kobieta:). Pare osob mysle ze moze powiedziec ze jestem > 100% faciem:). No... dzieki milego dnia. Niektórzy są z tego faktu nawet uradowani. Odpowiedz Link Zgłoś