Gość: joh IP: *.gda.ids.pl / *.gdansk.mtl.pl 03.07.02, 12:20 Nie moge wejsc na czat. Pojawia mi sie okienki z szarym tlem. Napis gotowe ale strona pusta, strefa nieznana. Co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postmaster Re: czat 03.07.02, 16:59 Gość portalu: joh napisał(a): > Nie moge wejsc na czat. Pojawia mi sie okienki z szarym tlem. Napis gotowe ale > strona pusta, strefa nieznana. Co z tym zrobić? Prosze sprawdzic, czy w przegladarce jest wlaczona obsluga JVM (virtualna maszyna Javy). Bez tego niemozliwe jest uruchomienie apletu. Pzdr Chatmaster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31 Re: czat IP: *.comtica.pl 03.07.02, 18:22 Drogi czatmasterze to zjawisko dosyć losowe, jednego dnia jest ok, innego: polczat class not found, czy jakoś tak i nijak to się ma do obecności, czy nie JVM (no wiem, jak by jej nie było, to dotąd by nie doszedł ;-)). To wygląda jakby coś się nie ściągało, np. z powodu zbyt małego timeouta, przy marnej (co często się zdarza) odpowiedzi serwera. Ale to tylko takie moje spekulacje. No i czy to musi być z portu 8080, mój proxy jakoś dziwnie się na to zapatruje? Pozdrowienia 31 Odpowiedz Link Zgłoś