normalny.facet.wrocil 19.05.05, 09:59 jezeli mezczyzna nie robi wszystkiego zeby cie zdobyc i zatrzymac to nie jest toba powaznie zainteresowany daj se spokoj z czatem on nie wart tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojaciejacie Re: kobieto nie ludz sie.......... 19.05.05, 10:27 Skąd pewność, że nie jest poważnie zainteresowany? I że nie robi wszystkiego? -- Jeśli chcesz być kochanym, bądź wart miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: kobieto nie ludz sie.......... 20.05.05, 13:17 Czy ja dobrze rozumiem?czyli że jeżeli chcę miec kobiete to się muszę zacząć starać?no to mam przechlapane,bo mnie się nie chce już.starokawalerstwo mi jednak chyba pisane.można przegiąć w dwie strony.kiedyś za bardzo się starałem a teraz mi nie zależy.co tu robić?człowiek całe życie się uczy a potem okazuje się,że i tak to niewiele dało.nic,tylko walić łbem o ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kobieto nie ludz sie.......... 20.05.05, 17:30 ...lepiej nic nie pisz- Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: kobieto nie ludz sie.......... 20.05.05, 18:30 Zasadniczo masz rację, ale ciekawe komu to piszesz. Masz niebezpiecznie podobny nick do mojego. Czy to przypadek? Stosuj się raczej do rady Ramona. To mądra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.facet.wrocil Re: kobieto nie ludz sie.......... 21.05.05, 19:20 faktycznie masz niebezpiecznie podobny nick do mojego,przypadek?????do kogo pisalem,wie ta osoba,etc,etc......... Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: kobieto nie ludz sie.......... 21.05.05, 19:01 Zadnych ksiazek na ten temat.ani o tej osobie.nie zasluguje na to.agni,nie kpij sobie.nikomu bym nie zyczyl zeby mu cos takiego sie przydarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.facet.wrocil Re: kobieto nie ludz sie.......... 21.05.05, 19:13 blumen1 czy piszemy o tej samej osobie???????watpie............ Odpowiedz Link Zgłoś
ala251 Re: kobieto nie ludz sie.......... 22.05.05, 12:31 to napisz nam o ktorej piszesz,plizzzzzzzzz bo mnie ciekawosc zzera:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sirius_et_paper Re: blumen ku.. mac 22.05.05, 15:56 sluchaj, nie liczy sie tresc stary, mozesz pie..c bez sensu tylko forma jak jest to jest super, ja moge pie..c o tym nowym krzesle skorzanym do komputera co go se kupilem na ktorym takie rzeczy do glowy przychodza ze w zaden sposob nie moga wyjsc tylko ida od dupy strony w gore, przechodza ktoredys tam i sobie ida one i tak jakos w ramionach dziwne uczucie co porusza rekami a palce to jak parobki na roli tak jakos stuk puk stuk puk...no, tak w skrocie Odpowiedz Link Zgłoś