j.oker 21.05.05, 04:44 Taddammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) Wiatm drogie panie i bezcennych panow w wyniku zaistniałej sytuacji chciałem pozdrowic nocna zmiane blusa na czat sie nie mogłem dostac to tutaj przylazłem ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Wiadomosci ....... 21.05.05, 11:10 Jokuś, zaproś firmowego administratora na porządną wódkę, niech Ci odblokuje w końcu ten czat :P Odpowiedz Link Zgłoś
tuptuss Re: Wiadomosci ....... 21.05.05, 11:59 Joker, orissa sie wprasza na wódke :))) Przemyśl to dobrze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mela2 Re: Wiadomosci ....... 21.05.05, 18:17 Jok :P tęskniiiimy wprost nieziemskoooo ;) oriss ma rację, weź informatyka na gorzałę :) żeby nie było, że też się wpraszam, to ja wolę pifo :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Wiadomosci ....... 22.05.05, 01:45 taaa łatwo powiedziec ja informatyk jest gebels i nic nie kuma po naszmu .....zostałem skazany na forum ................ Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: Wiadomosci ....... 22.05.05, 09:38 Ja tez nie moge wejsc na czat? kurde ...moze jakies furtki sa..tajemne;))? piekno życia zauważamy ,gdy nam smierć zaczyna je zasłaniać. kemoT_ Odpowiedz Link Zgłoś