09.07.02, 15:21
Kochani!Planuję wyjazd do Chorwacji w terminie 15.08-30.08, chciałabym wypocząć
nad ciepłym morzem, na piaszczystej plaży. Ponieważ wybieram się tam samochodem
(4 dorosłe osoby i 2 małych dzieci), to interesuje mnie miejsce ciekawe i
leżące niekoniecznie na samym południu kraju. Podpowiedzcie nam proszę, czy
lepiej rezerwować pokoje tutaj, czy lepiej - na miejscu. A może
doświadczyliście już takiej podróży i możecie mi coś polecić ?.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolek Re: Wakacje IP: 213.77.78.* 09.07.02, 15:48
      sluchaj, ja bylem tam we wrzesniu i nie mialem zdanych problemow z wynajeciem pokoju. generalnie bylo
      tak, ze za jedna dorosla osobe za noc placilo sie 25 DM, ale gdy zostawales dluzej, to mozna bylo znacznie
      obnizyc cene.
      Szukaj w malych miejscowosciach. Zdarzylo mi sie nie raz, ze wrecz gdy tylko zatrzymalismy samochod, to
      podeszli do nas ludzie oferujac noclegi. standard pokoi jest najczesciej sredni lub wysoki.
      Takze sadze, ze nie masz potrzeby stresowac sie potencjalnym brakiem miejsce. Powinny byc.
      milego wypoczynku (choc z rodzina takim zestawem rodzinnym, to moze byc nerwowo:)
    • Gość: amis_ Re: Wakacje IP: 213.76.166.* 09.07.02, 16:38
      Jeżeli jedziecie samochodem warto zarezerwować miejsca tutaj, fakt że na
      miejscu też można ale ceny wychodzą takie same więc po co jechać w ciemno. Ja
      byłam w zeszłym roku na Korculi na samym południu ale jedno co wiem mimo
      długiej podróży warto jechać tysiące kilometrów gdyż południe jest znacznie
      ładniejsze od górnej Chorwacji.
      Ceny podobne do nas.
      Jeśli chciałabyś więcej informacji prosze o maila jeżlei mi sie uda to pomogę
      pozdrawiam Amis
      • Gość: Marta Re: Wakacje IP: *.bremultibank.com.pl 10.07.02, 13:20
        Dziękuję!
        Jeśli dysponujesz jakimiś telefonami kontaktowymi lub adresami, to byłabym
        wdzięczna za pomoc. Może podpowiesz mi również na co należy szczególnie uważać
        (wiem, że na dystrybutory paliwa - żeby nie zapłacić czyjegoś rachunku).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka