jedyna_siostra 24.08.05, 10:05 Gdzie jest Powsin ??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaachrajka Re: a ... 24.08.05, 11:48 jedyna_siostra napisała: > Gdzie jest Powsin ??????? Pod Warszawa... na trasie Wilanów - Konstancin Jeziorna;-))) Jodyna przybędziesz?:))) Zapraszam:) P. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyna_siostra Re: a ... 24.08.05, 12:35 szaa:-))))))) ; dzięki za zaproszenie . Jak w moim życiu zdarzy się cud , to będę . :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: a ... 24.08.05, 12:47 jedyna_siostra napisała: > szaa:-))))))) ; dzięki za zaproszenie . > Jak w moim życiu zdarzy się cud , to będę . > > :-)))))))) cuda sie zdarzaja ;-) ( pozdrawiam siostre ) Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: a ... 24.08.05, 12:59 Przepraszam, czy to będzie jakiś sabat czarownic?? Potrzebuje kilku cudów i nie wiem gdzie z tym uderzyć:) większość tradycyjnych metod zawiodła ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: a ... 24.08.05, 13:29 T_waits przyjedz do Powsina 10 września, a nie pożałujesz:))Nasze metody nigdy nie zawodzą;-) Prawda dziewczynki?:)) hie hie hie hrrrrr...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
niewdziecznik Re: a ... 24.08.05, 14:54 Zapowiadaja ponoc cuda i dziwy ...;) Moze znajdziesz cos dla siebie ?? Powodzenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: a ... 24.08.05, 15:05 niewdziecznik napisał: > Zapowiadaja ponoc cuda i dziwy ...;) Moze znajdziesz cos dla siebie ?? > Powodzenia ;))) W watku zlotowym ktos juz cos wspominał o atrakcjach. Zachecam do lektury;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.gargamella Re: siostro! 24.08.05, 14:37 Ja poczekam na ten cud :) Mam nadzieję, że się zobaczymy pozdrawiam i zaglądnij kiedyś do nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyna_siostra Re: siostro! 24.08.05, 15:08 tylko , że ja mam zablokowane wejście na czata :-((( . To dlatego wogóle nie sprawdzam kto gdzie i ile siedzi w pokojach :-) . A cuda oczywiście ze czasami się dzieją . Tak samo jak czasami spotykamy na swoich drogach anioły :-))))) . Byle tylko nie przegapić ... Odpowiedz Link Zgłoś
niewdziecznik Re: siostro! 24.08.05, 16:05 Na drogach to chyba latwiej spotkac dziwy niz o anioly, ale tak czy siak zycze uwaznego rozgladania sie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: a ... 02.09.05, 09:52 powsin jest zaraz po wsi czyli w mieście :p Odpowiedz Link Zgłoś