malgos14 12.09.02, 22:30 sluze rada,jestem agentem ubezp.wiecej informacji prosze.Jakie to ma byc ubezpieczenie na zycie czy od nieszczesliwych wypadkow tzw nw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: o ubezpieczeniu 12.09.02, 22:45 Rozumiem ze chodzi o ubezpieczenie na czacie tak? Bo forum o czacie..No dobrze, wiec prosze o informacje odnosnie ubezpieczenia w przypadkach: - Utraty polaczenia z serwerem - Strat poniesionych przez firme w czasie gdy pracownik czatuje - Zajscia w ciaze na czacie - Poniesienia kosztow w wyniku wyprawienia na wycieczke wspolmalzonka, gdy chcemy randkowac w nocy - Uszczerbku na zdrowiu spowodowanym nadmierna iloscia wypitego piwa na zlotach czatowych - Leczenia szoku po obejrzeniu zdjecia najinteligentniejszego i najprzystojniejszego rozmowcy itp. Ponadto pytanie: Czy ma Pani w swojej ofercie pakiet ochronny dla operatorow?;-))) Pozdrawiam. isk_gd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: o ubezpieczeniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.02, 00:31 a ja nie jestem, żadnym agentem i nic ani nikogo nie ubezpieczam :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 00:33 małgoś, to trzeba być malgos14, żeby być agentem trzeba mieć numerek nadany, tak jak J-23. pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
sirius1 Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 01:56 numerek? brzmi zachecajaco:))) Sirius budzacy sie rano kawa nesca i wlasnie wychodzacy na fajke Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 09:05 Sirius, czy ty masz dobrze ustawiony zegar w kompie, czy to u ciebie było już rano??? Może biologiczny zegar ci się przestawił od tych numerków??? pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirius Re: o ubezpieczeniu IP: 210.193.252.* 13.09.02, 09:25 rena, ja za godzine wychodze z pracy, nie nie pracuje na nocna zmiane :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 09:26 rena_pierwsza napisała: > Sirius, czy ty masz dobrze ustawiony zegar w kompie, czy to u ciebie było już > rano??? Może biologiczny zegar ci się przestawił od tych numerków??? > pozdrawiam > rena Z pewnych względów na naszej planecie istnieją różne strefy czasowe :) Portal jest osadzony w naszej (srodkowo-europejskiej strefie ) a sirius usadowił się gdzieś indziej - dalej na wschód :). Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 09:35 Runek, a ty myślałeś, że ja wiem o tych strefach czasowych, coś ty, toż ja przecież nie agent!!! pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: o ubezpieczeniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.02, 02:01 to ja jestem beznumerkowa i idę spać pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirius Re: o ubezpieczeniu IP: 210.193.252.* 13.09.02, 04:36 jak widac ja tez jestem juz beznumerkowy:) Pozdrawiam. P.S. lubie watki ktore nabieraja kolorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: o ubezpieczeniu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:13 ale tak jak widzę, ty czasem jesteś także numerkowy, miło mi że potrafisz gubić numerki :))) pozdrawiam, beznumerkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: o ubezpieczeniu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:18 Oj tak Rena zgadzam, kariery z takim nickiem jako agent nie zrobię, masz rację pozdrawiam, małgoś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 08:09 Interesuje mnie ubezpieczenie od zakochania na czacie. Jestem strasznym przystojniakiem i ciągle mnie na czacie podrywają.Uważam to za tzw. straty moralne. Chcę się od tego ubezpieczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirius Re: o ubezpieczeniu IP: 210.193.252.* 13.09.02, 08:34 runek, wiedzialem ze nie odpuscisz takiego watku, bylem zaniepokojony twoja nieobecnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 09:44 Runek, dlaczego ja się o tym dopiero dowiaduję, że jesteś strrrrrasznym przystojniakiem? Tylko nie wiem, gdzie jest akcent, na przystojniaka czy na straszny?!?!?!? pozdrowionka p.s. ciekawe dlaczego agent malgos14 zamilkł? Czyżby z obawy przed niemożnością wywiązania się z ubezpieczeń dla czatujących? Zadanie ją przerosło??? rena Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 10:40 To ja proponuje spamerze ubezpiecz sie przed odbraniem pelnej instalacji Linuxa (8 plyt) mailem przez modem, dobrze zrobi ;-) Mors PS. Jak to mowi ludzie pracujacy w ubezpieczeniach ( nie agenci, bo ci to tylko sprzedaja glodne kawalki a i tak jeszcze nie spotkalem takiego ktory by mi potrafil odpowiedziec na pytania) nie warto sie ubezpieczac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 11:22 Ludzie, malgos14 o ubezpieczeniach, a wy o numerkach, ale ta dyskusja zeszła na boczne tory, hihi. Czy wy chcecie się ubezpieczyć od nieprzewidzianych numerków czatowych i ich konsekwecji, zarówno fizycznych jak i psychicznych??? pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 11:37 To ja sie chce ubezpieczyc od (tfu!) spamerki malgos14 (tfu!). Jest na to jakas rada ? ;-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 11:44 Może zmiana płci??? Bo do mnie jej oferta nie dotarła, hihi. Pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirius Re: o ubezpieczeniu IP: 210.193.252.* 13.09.02, 12:07 wlasnie mamy Black Friday party w pracy wypilem 3 piwa i jestem pijany czy moge sie ubezpieczyc od zatrzymania przez policje gdy bede jechal do domu? S. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: o ubezpieczeniu 13.09.02, 12:13 Sirius, ty tu na nic nie licz. Malgos14 wcięło, nie zdążyła się pewnie sama ubezpieczyć! Wypij jeszcze parę tych piwek i śpij smacznie przez cały weekend w pracy. Kłopot z głowy, rano w poniedziałek wstaniesz, otrzepiesz się i gotowe. I na benzynie zaoszczędzisz! pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś