kleszczo 28.09.05, 06:17 "Na kazdym zebraniu jest taka sytuacja, ze ktos musi zaczac pierwszy" K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: Zebranie 28.09.05, 10:26 a cierpliwi będą wynagrodzeni w dwójnasób:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Zebranie 28.09.05, 21:51 OSP juz w drodze, z przewodniczacym Pawlakiem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: nieporządek tylko;)) (n/t) 29.09.05, 16:40 Ile mam czasu na odpowiedz? :) Kleszczo Kleszczowski Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Zebranie 29.09.05, 20:40 Porzadek obrad jest nastepujacy: 1. "Znamy sie malo, wiec moze powiem pare slow o sobie." 2. Reszta mowi pare slow o sobie. 3. Robimy notatki. 4. Przechodzimy do wnioskow. 5. Tradycyjna wymiana koszulek :) K.K. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: Zebranie 29.09.05, 20:49 mówie słowo jedno o sobie robie notatki wnioski mam koszulka juz uprana bez prasowania bo ktos pogniecie albo bedzie za mała albo za duza eeeeeeeee Dzisiaj w nocy nie zamierzam pilnowac tego zebrania. Przekonania mi nie pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Zebranie 30.09.05, 00:27 kleszczo napisał: > Porzadek obrad jest nastepujacy: > > 1. "Znamy sie malo, wiec moze powiem pare slow o sobie." poznamy się lepiej:) ja jestem byle jaka, wiadomo:) > 2. Reszta mowi pare slow o sobie. mówta:) > 3. Robimy notatki. ja jestem leniwa, też wiadomo:) (ściągnę od sarny:) > 4. Przechodzimy do wnioskow. lepiej, żeby mądrzejsi się tym zajęli:) > 5. Tradycyjna wymiana koszulek :) swoją mogę oddać, ale w żadną z waszych się nie zmieszczę;) r_gd:) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Zebranie 30.09.05, 08:19 Kochani, zaczniemy w koncu to zebranie, czy jeszcze moze, kawki, koniaczku ?.. po to sie zebralismy zeby czegos dokonac, a nie jak Ci wyzej,( chodzi mi o nowy rzad) , kuca sie tylko, i d...e maryni gadja. no.. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: Zebranie 30.09.05, 08:38 ramon1 napisał: > Kochani, zaczniemy w koncu to zebranie, czy jeszcze moze, kawki, koniaczku ?.. > po to sie zebralismy zeby czegos dokonac, a nie jak Ci wyzej,( chodzi mi o nowy > > rzad) , kuca sie > tylko, i d...e maryni gadja. no.. pozdrawiam :-) -------------------------------------------------- Ramon chcesz rebelie antyrzadową zawiązać))). Na naszym zebraniu apolitycznym -mówimy stanowcze- nie Obecna byłam ,proszę zapisać w protokołach Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: Zebranie 30.09.05, 12:17 zdecydowanie kawki, koniaczek wew godzinach pracy jest nieteges, a z aparatury już nakapało, o! kawki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Zebranie 30.09.05, 16:46 Zanim zaczniemy zebranie, proponujemy, zeby kolektyw wypelnil ankiete. Nie mamy tu na mysli wypelniania kolektywnego, poniewaz, jak wszyscy wiemy, jednostka w naszym spoleczenstwie ma znaczenie podstawowe. Wypelnienie ankiety pozwoli nam zastanowic sie nad kierunkie, w ktory nasz kolektyw powinien sie udac. 1. Karany sadownie? 2. Znajomosc jezykow obcych? Jakich obcy jezyk zna jednostka? Wszystko jedno jaki. Jakis obcy. A slabo? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Zebranie 30.09.05, 17:00 kleszczo napisał: > Zanim zaczniemy zebranie, proponujemy, zeby kolektyw wypelnil ankiete. Nie mamy > tu na mysli wypelniania kolektywnego, poniewaz, jak wszyscy wiemy, jednostka w > naszym spoleczenstwie ma znaczenie podstawowe. Wypelnienie ankiety pozwoli nam > zastanowic sie nad kierunkie, w ktory nasz kolektyw powinien sie udac. > > 1. Karany sadownie? > > 2. Znajomosc jezykow obcych? Jakich obcy jezyk zna jednostka? Wszystko jedno > jaki. Jakis obcy. > > > A slabo? > > > .. poprosze o ankiete do wypelnienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Zebranie 30.09.05, 18:58 Drogi kolektywie. Wiecie, ze zawsze chcialem dobrze. Idealem bylby przywodca, ktory zawsze chcial by zle i tez by mu nie wychodzilo. K. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: Zebranie 02.10.05, 09:01 Ad. 1. Hmmm no kiedyś w sadzie dziadek mię ukarał wlepiając klapa, ale to było tak dawno, że najstarsi górale nie pamiętają... :> czy to się zalicza? Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Zebranie 02.10.05, 12:03 Na zebraniach najbardziej lubie nieporządek:P Elementem nieporządku w porządku obrad jest na pewno chwila tradycyjnej wymiany koszulek, zatem moze i ja się zbiorę:))))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
margo.pf Re: Zebranie 03.10.05, 10:37 Co to za zebranie bez postulatow? Postuluje o postulowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Glosowanie. 03.10.05, 18:15 Zanim zaczniesz swoje postulowanie, wnosze o glosowanie nad przyjeciem nieporzadku obraz. Pytam sie jednak - jaka metoda wybierzemy metode glosowania?!! K.K. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: Zebranie 03.10.05, 19:17 klaskanie,gwizdanie itp odpadają /sie rozumie/ --Zwykliśmy uważać, że w słowach zawiera się jakiś sens. Nie możemy traktować słów podmiotowo. One nic nie mówią to MY wyrażamy się nimi sensownie lub bezsensownie. Zatem propozycja ode mła taka: Znaki graficzno-językowe P -jestem bardzo za PP -jestem za a nawet przeciw ^^^ - prosze o glos >>> -chcę iść do domu i ja glosuje tak >>>P Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Zebranie 03.10.05, 19:22 Czyli, ze chcesz isc do domu, zeby byc bardzo za?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: Zebranie 04.10.05, 04:10 to ja się uzbroję wew cierpliwość :> :P Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Zebranie 04.10.05, 07:00 .. to ja takie zebranie mam w .... siedzimy na zabraniu, i tylko duperele, ( chociarz takie sa zebrania ) .. ale jestem , za, k8 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Zebranie 04.10.05, 18:32 kleszczo napisał: > wnosze o glosowanie nad przyjeciem nieporzadku obraz. kto kogo nieporządnie ma obrażać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Zebranie 04.10.05, 21:48 rena_gd napisała: kto kogo nieporządnie ma obrażać?:) Reniu? Czy obrażać to znazy brać kogo na obrożę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Zebranie 05.10.05, 19:32 Można pomarzyć. Marzenia sie spelniaja, spojrz...:) www.fotki.xorg.pl/c10/s/37.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: Zebranie 06.10.05, 08:20 obroża obrożą, a smycz i kaganiec gdzie, ja się pytam! Odpowiedz Link Zgłoś