Gość: alalalalalalalal IP: 195.117.155.* 21.09.02, 15:06 jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: gdańsk 21.09.02, 15:41 A to juz wiadomo nie od dzis, ale nie tylko Gdansk, w kazdym miescie znajdzie sie cos wyjatkowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: gdańsk IP: 213.17.194.* 22.09.02, 03:21 Iski, tak się za tobą stęskniłam. Gdzie ty się podziewałaś, odezwij się piękna. Pozdrawiam i cmokaski... rena p.s. a gdańsk jest piękny naprawdę.. ale lublin tysz... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: gdańsk IP: 217.97.175.* 22.09.02, 05:30 Lublin... to rozumiem Rena! Ale Gdańsk? Takie miasto nie istnieje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 22.09.02, 13:22 Gość portalu: rena napisał(a): > Iski, tak się za tobą stęskniłam. Gdzie ty się podziewałaś, odezwij się piękna. > Pozdrawiam i cmokaski... > rena > p.s. a gdańsk jest piękny naprawdę.. ale lublin tysz... hahaha Rena dzieki za smska kochana, jako jedna z nielicznych sie odezwalas i zainteresowalas, dzieki serdeczne za troske, za pare dni sie do Ciebie odezwe tylko pozalatwiam pare spraw brrr... ;-)) Buziaki :-) isk_gd Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: gdańsk 22.09.02, 15:32 Jak się odezwiesz za parę dni, to może sprawdzimy czy ten Gdańsk naprawdę taki piękny, cioooooo??? Cmokaski rena Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 22.09.02, 19:15 Rena to moze tak w sobote? ;-) Chyba ze wczesniej same gdzies sie wyrwiemy w jakis dzien po poludniu, ale nie moge wczesniej jak w czwartek. Buzka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: gdańsk IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 12:55 Iskierko, w czwartek może być :))), ale nie wiem czy do soboty nie wypadnie mi znowu plomba z jedynki.... hihi. Pozdrawiam czekam na znak... może być nawet latający byle nie rudy... :)))) rena Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: gdańsk 23.09.02, 13:30 Gość portalu: rena napisał(a): > Iskierko, w czwartek może być :))), ale nie wiem czy do soboty nie wypadnie mi > znowu plomba z jedynki.... hihi. > Pozdrawiam > czekam na znak... może być nawet latający byle nie rudy... :)))) > rena Dziewczyna bez plomby na przedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: gdańsk 23.09.02, 17:04 Ta plomba to taki czatowy szyfr nie do złamania :))))) Pozdrawiam runka rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusta Re: gdańsk IP: *.zigzag.pl 23.09.02, 19:42 Rena, myślałam, że te plomby juz nie będą wypadać... a tak dobrze się zapowiadałaś. Iskierko pozdrawiamy. A Gdańsk jest faktycznie super, a te jego kafejki internetowe... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 23.09.02, 20:23 Runek, Rena sie wykrecala przed spotkaniem z nami mowiac ze jej plomba z jedynki wypadla (o! a teraz niech Rena sobie nie mysli ze ktos wiecej da sie na to nabrac);-) Ciekawe co Ty takiego wymyslisz, Runek jak i na Ciebie przyjdzie czas?;-)) Rena, Latajacy jak najbardziej ale nie Rudy, ja mam dosc kafejek po Waszym wystepie ;-) A na plombe sie nie nabiore, jak nie chcesz w sobote sie z nami spotkac to powiedz a nie krecisz:P ;-))) Nusta to kiedy znow mozna sie Ciebie spodziewac?;-))) Pozdrawiam serdecznie :-)) Zaspana_juz_nie_isk_gd Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: gdańsk 23.09.02, 21:04 Iski, kochana, dlaczego ty już nie iski??? czy może już nie gdańska??? Bo ja nic nie rozumiem. A z tą plombą.... to.. cieniutko... Nusta, ja tylko jak ktoś mnie postawi pod murem to się stawiam na zawołanie. A oni mnie jeszcze nie postawili, hihi. Pozdrawiam wszystkich, runka tyszzzzzzzzzzz rena Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 24.09.02, 10:16 Rena hihi no nie isk ale gd zawsze :-)) Chociaz nie upieram sie przy uwielbieniu do jednego miasta. Powiedz mi lepiej kochana co z ta sobota robimy, bo wiesz, dzis wlaczyli mi gaz wreszcie i moge sie wykapac specjalnie na sobote hihi ;-))) Buziaki. Juz_nie_isk_ale_gd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: gdańsk IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 10:51 Państwo się już zaczynaja zastanawiac, kiedy nastepny zlocik w Gdansku, tak?! Bo ze w Gdansku, to chyba wiadomo! Po Czechowie chwila odpoczynku i... witamy Chetnych. Isk, zaczynaj sie rozgladac gdzie przystepnie cenowo, bo -mimo, ze Mavikowi w organizacji i tak nie dorownamy- trzeba to jakos ulozyc do sensu. I czasem sluchawke podnos jak telefon dzwoni, cholerka! ewka Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 24.09.02, 11:08 Ewcia kochanie a nie dopuszczalas takiej mysli, ze ja czasem wychodze z domu i dlatego nie podnosze czasem sluchawki?;-)) A co do zlociku to ja nic nie wiem, ale jesli chodzi o sylwestra to jestem za, tak jak juz rozmawialysmy o tym wczesniej. Ewuś, jak w sobote bedziesz miala czas to zapraszamy do Latajacego :-) Buzka :-) E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: gdańsk IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 11:39 Iski, o której w tym latającym, cioo??? Muszę sobie harmonogram dnia ułożyć, chyba, że to spotkanie tylko dla wybrańców??? Pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 24.09.02, 12:20 Gość portalu: rena napisał(a): > Iski, o której w tym latającym, cioo??? Muszę sobie harmonogram dnia ułożyć, > chyba, że to spotkanie tylko dla wybrańców??? > Pozdrawiam > rena Rena, na 100% nie wiem jeszcze ale pewnie okolo 17:00, chociaz nie wykluczone ze ja bede wczesniej z pewnych wzgledow :-)) Moze Ci sie uda dorwac na czacie Binke, zapytaj sie jej czy ma czas i powiedz ze moze byc ze swoim dzieciatkiem :-)) Pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
mi_chu Re: gdańsk 25.09.02, 11:13 dziekuję bardzo za zaproszenie na spotkanko o ile mi zdrowie pozwoli (i druga połowa) to przylecę :-) choć na chwilkę a tak w ogóle to tam jest przyciemnione światełko i nie będzie widać brakujących plombek :-) (a ja mam krzywą gębę, O !) pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 25.09.02, 11:22 mi_chu napisał: > dziekuję bardzo za zaproszenie na spotkanko > o ile mi zdrowie pozwoli (i druga połowa) to przylecę :-) choć na chwilkę > a tak w ogóle to tam jest przyciemnione światełko i nie będzie widać > brakujących plombek :-) (a ja mam krzywą gębę, O !) > > pozdrav Mi_chu, mam nadzieje, ze nie miales zadnych problemow po ostatnim spotkaniu... A tak wogole to ja sie nie zgadzam z tym, ze masz krzywa gebe, o!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: gdańsk 25.09.02, 11:26 orissa napisała: > mi_chu napisał: > > > dziekuję bardzo za zaproszenie na spotkanko > > o ile mi zdrowie pozwoli (i druga połowa) to przylecę :-) choć na chwilkę > > a tak w ogóle to tam jest przyciemnione światełko i nie będzie widać > > brakujących plombek :-) (a ja mam krzywą gębę, O !) > > > > pozdrav > > Mi_chu, mam nadzieje, ze nie miales zadnych problemow po ostatnim spotkaniu... > A tak wogole to ja sie nie zgadzam z tym, ze masz krzywa gebe, o!!! :-))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 25.09.02, 11:31 runek napisał: > pewnie nie zauważyłaś krzywizny. > Wszystko zależy od usatwienia obiektu obserwacji ,obserwującego, oświetlenia i > zdolności nadania zaobserwowanym obrazom odpowiedich znaczeń ( w tym wypadku > chodzi o krzywą gębę) Runek, ciekawe w jakim swietle Ty sie ustawisz zebym nie zobaczyla kiedys Twoich krzywizn?;-)) (w tym wypadku nie chodzi mi o krzywa gebe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: gdańsk IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 10:59 Iski, udało mi się wczoraj na czacie dorwać binkę, ale nie może, w sobotę ma bardzo ważne zadania, wagi państwowej, a nawet międzynarodowej :))) Niestety stawię się więc prawdopodobnie sama :(((( Pozdrawiam rena p.s. w razie zmiany planów proszę o posta na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 26.09.02, 12:11 Rena, plany nie ulegna zmianie zeby nie wiem co :-))) Moglabys sie dopisac na Trojmiejskim forum ("Trojmiejskie spotkanie")?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: gdańsk 28.09.02, 16:05 Iski, dopisałam się na trójmiejskim forum, ale piszę i tutaj, bo nie wiem, gdzie częściej zaglądasz. Wychodzę z domu.... hihi. Do zobaczyska. Pozdrawiam wszystkich rena Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk 28.09.02, 21:24 Rena hihi nie przeczytalam ani tu ani na trojmiejskim, ale bylas i widzialas ;))) Zaluje tylko ze nie zaliczylysmy tym razem ciasteczka firmowego z kelnerem ;))) Dziekuje wszystkim za przybycie a w szczegolnosci gosciom specjalnym, kazdy kto byl wie o kogo chodzi ;)))))) Buziaki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: gdańsk 28.09.02, 23:22 Ja też dziękuję kochani, że mogłam was poznać, tym razem trochę krótko, ale nadrobimy w przyszłości. Pozdrawiam serdecznie.. i następnym razem liczę na nowe twarze. Jestem teraz, dzięki tym, których spotkałam dotychczas, już na tak... hihi rena Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: gdańsk za 2 tygodnie 29.09.02, 11:50 Rena jak wiesz, padla propozycja od paru osob, zeby sie spotkac za dwa tygodnie, moze cos innego czas zorganizowac? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: gdańsk za 2 tygodnie 29.09.02, 16:08 Orissko, coś innego zorganizować, tzn.???? Będziemy skakać na bungie??? hihihi Pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: gdańsk za 2 tygodnie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 19:41 Ja jak zwykle nie na temat - cóż, gaduła ze mnie i tyle. Wiesz, Elu, jaki świat jest mały. Ostatnio na czacie gazety, na all, spotkałam chłopaka, który jest studentem mojego męża. A moja koleżanka nazywa się z domu Elżbieta Iskierka :))). Nie myśl o mnie źle, Krysia. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Bungie :) 01.10.02, 13:55 Rena, czy Ty sie dobrze czujesz? haha, ja jestem po takim skoku, dzieki bardzo ale powtorki nie zrobie ;)) Mialam na mysli hmm....nie, powiem Ci na czacie, bo to miala byc dla kogos niespodzianka a boje sie ze sie wyda hihi ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Bungie :) IP: 213.17.194.* 02.10.02, 01:32 Iski, ale ja jestem jeszcze przed... ale ty chyba się boisz, że w moim przypadku lina nie wytrzyma... Dzięki za troskę... i zdradź tajemnicę, co? pozdrawiam rena spotkanie 12-go aktualne, bo miało być za 2 tygodnie.. to chyba tak to wypada, prawda? 17:00 \Latający jak zwykle Holender :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Bungie :) 02.10.02, 10:27 Gość portalu: rena napisał(a): > spotkanie 12-go aktualne, bo miało być za 2 tygodnie.. to chyba tak to wypada, > prawda? 17:00 \Latający jak zwykle Holender Rena slonko, byc moze 12 bede w Wawie, nie wiem jeszcze na 100% czy jade 12 czy 19 pazdziernika. Najgorsze ze to nei zalezy ode mnie wiec jak bede miala jechac 12 to chlip nie bede na spotkaniu :( Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś