Gość: maciek(k2) IP: *.atol.com.pl 23.10.02, 15:41 cos sie zmienilo ................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tusek Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 15:57 staje sie nudny Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:10 staje sie takim, jakim go tworzymy, ale to oczywiscie nie Twoja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
calindra Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:19 no własnie.. sami jesteśmy nudni, więc i czat jest nudny... czy ja mogę machnąć posta, ze też odchodzę, na pół gwizdka narazie, ale zawsze.. to ostatnio modne, takie pozegnania, które potem i tak nic nie znaczą, bo wszyscy wracają.. ale ja teraz na serio musze dokończyć pracę, termin godzi, jeszcze tylko 6 tygodni, wiec bede siedziec tylko do 13, popołudniami nie będzie mła :-))) heheh, żegnam więc sie.. połowicznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.gze.pl 24.10.02, 08:27 cali męski stan będzie Tobie wdzięczny :)))))), będzie spał spokojniej :)))) a tak nawiasem kobiety uwielbiają pożegnania - dla nich to takie romantyczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriek Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:16 pozyj troche w realu, Macku, to zobaczysz gdzie jest naprawde nudno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka.od.smoka Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: 217.20.200.* 23.10.02, 16:29 matko i corko, jak ja kocham stwierdzenia "ale tu nudno". jak nudno, to cholerka zrob cos, zeby bylo ciekawie. bez urazy macku, to nie jest osobista napasc na ciebie :-). sa dni, ze jest faktycznie jakos tak nijako, ale to pewnie przez pogode czy ogolny stan samopoczucia wspolczatownikow, ktorym sie za bardzo nie chce gadac. jednak dla mnie to czasem jedyna mozliwosc pogadania chocnby i o niczym, byleby w normalnym jezyku. co prawda przez caly dzien niemalze telewizor do mnie gada, ale gada po niemiecku, angielsku, wlosku, fancusku, turecku, nawet po chinsku, a po polsku jakos nie chce skubaniutki, no to wlaze na czat, nawet zeby sie ponudzic, ale po naszemu :-) a swoja droga, to chyba faktycznie na poczatku bylo jakos fajniej, a moze to tylko moja jesienna chandra, bo za oknem nic tylko pada i pada i pada i pada...., szkoda ze deszcz, a nie snieg w kazdym razie lubie do was przychodzic, nawet jak jest nudno :-) smocze usciski Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:24 nudny to jest wyklad z miedzynarodowego prawa publicznego, a nie czat :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:28 prof Całus (nomen omen), less ? :-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:32 Nie :-) prof Calus przestal monopolizowac rynek. Prof Barcz :-) PS. Panie Prof.. jesli Pan tu bywa... prosze sobie nie brac tego do serca :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:50 A to przepraszam , jakies zmiany nastaly hyhy Mors Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:57 A tak w ogole to prof Calus byl chyba od prawa prywatnego... czy sie myle? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 16:59 to jzu bylo tak dawno ze juz nie pamietam :-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 23.10.02, 17:10 oj Mors... nie przesadzaj, skleroza nie boli, ale... Prof Calusa tak szybko sie nie zapomina :-)))) Zreszta mniejsza z tym, prywatne, czy publiczne, na moje szczescie (i nie tylko moje) monopol zostal przelamany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 21:06 Dziwna sprawa ale dzisiaj skleciłem posta w tej samej sprawie pt."coś jest nie tak" i nie wysłałem go...Zastanawiałem się w nim czy to czat się zmienił czy ja.Nie do końca byłem pewien co bardziej więc się wstrzymałem :P i nie zacząłem tego wątku.Cholera K2 rozwiałeś moje wątpliwosci..faktycznie atmosfera ostatnio jest jakaś jakby inna.Tylko ,że ja nie kumam dlaczego...ani jak to zmienić(poproszę o podpowiedź w tym miejscu typu"zacznij od siebie"....dziekuję z góry :)Może to tylko zlota polska jesień daje się we znaki:) pozdrawiam wszystkich borsuk_made_in_rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresca Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 23.10.02, 21:27 Czy Wy nie macie innych problemów? ;))Jesień idzie to może dlatego nudno i marudzicie, ot co! ;) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: 62.233.202.* 23.10.02, 22:23 a już się bałam, że to standard:-) anja Odpowiedz Link Zgłoś
maverickb Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 24.10.02, 07:01 czlowiek inteligentny nie nudzi sie...:-) tak, przynajmniej mowia...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
calindra Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 24.10.02, 10:57 maverickb napisał: > czlowiek inteligentny nie nudzi sie...:-) > > tak, przynajmniej mowia...:-))) tak mówi ireo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (k2) Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.atol.com.pl 24.10.02, 11:15 ireo ...........................(ha ha ha ha) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: poprawka nr 1 24.10.02, 17:47 calindra napisała: > maverickb napisał: > > > czlowiek inteligentny nie nudzi sie...:-) > > > > tak, przynajmniej mowia...:-))) > > > > tak mówi ireo > :-) mówił. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
calindra Re: poprawka nr 1 24.10.02, 17:48 ireo napisał: > calindra napisała: > > > maverickb napisał: > > > > > czlowiek inteligentny nie nudzi sie...:-) > > > > > > tak, przynajmniej mowia...:-))) > > > > > > > > tak mówi ireo > > :-) > > > > > mówił. > :-) zmienił zdanie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: (a Ty co tak szybko? :-) 24.10.02, 17:50 nie, tylko przestał cokolwiek mówić :-) i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss JEST NUDNY TO NIE ZŁUDZENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 11:17 abstrahując od kilku osób tutaj, których wypowiedzi przywracają wiarę w intelekt młodego pokolenia (ireo, nonstop, olomanolo, rachelka, omega, Maggie,Mors .... no może znalazłoby się paru jeszcze...), które znam wyłącznie z postów ... jest nudno. Soorrrry :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka.od.smoka Re: JEST NUDNY TO NIE ZŁUDZENIE IP: 217.20.198.* 24.10.02, 12:37 no tak, narzekac, to wszyscy potrafia, ale zeby juz ruszyc glowa i pomyslec, co by tu zrobic, zeby bylo lepiej, to nikt!!!??? ja myslalam, ze to jesien tak na mnie dziala, ale skoro wszyscy mowicie, ze nudno, to musimy cos z tym zrobic, no nie? smocze pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jam_borsuk Re: JEST NUDNY TO NIE ZŁUDZENIE 24.10.02, 13:20 Może lepiej umówmy się ,że jest troszkę nudny...no wiecie ja bedę mogł się chwalić ,że jestem tylko lekko upośledzony....powiem więcej...inteligentny inaczej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: JEST NUDNY TO NIE ZŁUDZENIE 24.10.02, 15:30 ja nie narzekam, wiec nie bede myslal co poprawic :-) Mors PS. ale nudzicie hyhyh;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: poprawka nr 2 24.10.02, 17:49 Gość portalu: triss napisał(a): > abstrahując od kilku osób tutaj, których wypowiedzi przywracają wiarę w > intelekt młodego pokolenia (ireo, nonstop, olomanolo, rachelka, omega, > Maggie,Mors .... no może znalazłoby się paru jeszcze...), które znam wyłącznie > z postów ... jest nudno. Soorrrry :( Dziękuję triss, ale niestety muszę stwierdzić, że (w przeciwieństwie do pozostałych w nawiasie :-)) nie jestem już młody. Bardzo się ostatnio posunąłem :-) i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek31 Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.cotmica.pl / 192.168.10.* 24.10.02, 13:26 k2, spotkanie zaszkodziło? wyobraźnia już tak nie pracuje? księzniczka w kopciuszka się zmieniła a kareta w dynię? ;-))))) Nie widzę większych zmian, zawsze było raz lepiej, potem znowu gorzej. Pozdr wojtek31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me_nudziara chyba ten czat NIE staje sie NUDNY albo ......... IP: *.u.mcnet.pl 24.10.02, 14:05 Wojteczku, całkiem nie tak..... księżniczka w dynię, a karoca w kopciuszka :-))))) Bywało już gorzej. Pamiętam, że lepiej też bywało. Porywające gry słowne, erupcje dowcipu, rozmowy mądre i ciekawe nie zdażają się często. Kilka osób zniknęło, kilka się pojawiło. Coraz częściej zaglądam tu tak zwyczajnie, żeby sprawdzić, czy wszystko ok u moich najmilejszych, uśmiechnąć się do nich i nacieszyć tym, że są. Nie przeszkadza mi, że zakrzaczeni nie mają czasu i ochoty wyjrzeć na ogólny, czasami ja nie mam ochoty. Nudzącym się polecam krzyżyk w prawym, górnym rogu ..... chyba, że nuda dominuje w całym ich życiu..., ale to już zupełnie nie jest problem >czatowy<. agni_me_nudząca_ale_nie_nudząca_się Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 24.10.02, 15:33 wojtek wydalo sie jaki kto jest na zlocie na ktorym byl k2? ;-) nudny/a ? ;-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prognoza Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: 213.134.129.* 24.10.02, 14:20 Amerykanscy astronauci imprezuja na ksiezycu i jeden mowi do drugiego: - Wiesz Armstrong, niby wszystko jest OK. Steki z grilla sa, browar jest, ale jakos nie ma........atmosfery.... może to to? ;-)))) prog. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 25.10.02, 12:08 dobre :) śmieszne :) nawet ja się uśmiałem :) a mnie trudno rozśmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: 212.244.188.* 24.10.02, 14:40 Tez mi dywagacje - jak komus nudno, albo jako komus sorrrrry, to nie wchodzi i tyle. Nie widze problemu:) Z powazaniem, f Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 24.10.02, 15:06 Gość portalu: franek napisał(a): > Tez mi dywagacje - jak komus nudno, albo jako komus sorrrrry, to nie wchodzi i > tyle. Nie widze > problemu:) > Z powazaniem, > f Jak to nie wchodzi??? To może oliwką? :-))) (A najładniejsze było to "z poważaniem" fran hyhyhy) Z szacunkiem (bo sie może skonczyć źle, kiedy na Gnojnej bawimy się!) hyhy non Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: 212.244.188.* 24.10.02, 16:07 Nie prosilam o rady - mowilam przeca, ze nie widze problemu;)) Z wyrazami szacunku, f. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 24.10.02, 16:10 Ufff franek... bo juz myślałem... :-))) pzdr, non.bez.radny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... 24.10.02, 17:59 Zdarza-lo mi sie nudzic na czacie, ale bardzo krotko, jesli w czasie na herbate, ktory spedzam w tym miejscu, rozmowa nie zaiskrzy zwyczajnie wybieram wspomniany juz krzyzyk i zmykam do rzeczywistosci, ona mnie jakos nigdy nie nudzi, chociaz czasem meczy:) A czlowiek inteligentny rzeczywiscie nigdy sie nie nudzi, Maverick....w swoim wlasnym towarzystwie:), a jesli nawet, to nikt tego nie widzi, wiec nikt nie udowodni:) Tak naprawde od nudy wole leniuchowanie:)) Pozdrawiam serdecznie ziewajacych z roznych powodow, tych, ktorzy ziewaja z uzasadnionego powodu:) pozdrawiam goraco:) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flux Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 11:34 No coz... zgadzam sie z niektorymi osobami :) m.in. z wojtkiem31, chyba masz racje... cos k2 sie na zlocie przejechal, skoro nagle magia czata dla niego przestala istniec. k2.. skoro Cie czat nudzi, to dlaczego nie zrobisz sobie od niego odpoczynku? Nie kazdy siedzi tu po to, zeby zabawiac innych :) Wiele osob siedzi np. tak jak elka (ktora sciskam serdecznie), zeby miec kontakt z ojczystym jezykiem. Sa rowniez tacy, co tu siedza nie tylko po to, zeby flirtowac, gadac glupoty (zeby bylo smiesznie) etc etc... Tak wiec czat, nie jest tylko dla znudzonych i nie majacych co robic z wolnym czasem ludzi. Skoro czar prysl i magia juz nie dziala jak powinna, to pora na odpoczynek i zajmij sie bardziej ciekawymi rzeczami "mniej nudnymi" :) Pozdrawiam lodziarzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 11:59 wpisac sie nei wpisac sie wpisac sie nie wpisac sie wpisac sie nie wipisac sie W P I S A C czat jest rzeczywiscie nudny jak jest 0 osob na liscie kwestia tylko tego czy ktos chce sie ponudzic w samotnosci czy nie 2k powiem tak jest INACZEJ,nie nudniej,nie ciekawiej(?) ale INACZEJ. byc moze jest to przypisane tesknota za osobami,z ktorymi rozmawiales. nie wiem... jest za rano pomysle pod wieczor:) ann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: chyba ten czat staje sie NUDNY albo ......... IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.02, 14:10 Serdecznie pozrawiam klikacze !!!!!!!! No niestety nie ma teraz tyle czasu ale jakbym go wiecej mial to bym zwami caly dzien klikac mogl ........no moze caly od czasu do czasu trzeba pospac:))))) No i jak flux stwierdzila.......kontakt z ojczyzna i jezykiem polskim to tez wazna rzecz dla nas ......Polakow na "wygnaniu " ..:)))) , ale najwazniejszy to kontakt z wami milusinscy , naprawde to robi przyjemnosc z wami klikac / kurcze jakby to moja Pani widziala ze ja znowu przed komp. to by mi dala ...nie wiem co albo w co /. A z tym czasem to bedzie lepiej za 9 miesiecy mam znowu urlop ha ha ha . Pozdrawiam wszystkich jak zwykle serdecznie......a tych co sa znudzeni ......tez. przyjemnego klikania i mniej narzekania :)))))))) lesio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor panaceum IP: 62.65.141.* 25.10.02, 17:12 Chłopie, tyś zupełnie sfiksował boś baby dawno nie miał (albo chłopa, jak kto woli), BABY ci trzeba. dr Freud od siedmiu boleści ps. i prawda, że już nie jest nudno? Odpowiedz Link Zgłoś