Dodaj do ulubionych

Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Skorze

IP: *.wolant.pl 28.10.02, 19:06
Tatuaze dla zapominalskich

Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Skorze, czyli wirtualny salon
tatuazu

- Porady jak dokonywac selekcji zapiskow na cale zycie i wykonywanie zabiegow

- Tatuaze waznych informacji na wszystkich czesciach ciala--nigdy nie
zapomnij jej numeru telefonu, rocznicy wlasnego slubu, czy imion dzieci.

- Zapiszemy nawet najglupsze notatki wedle zyczenia, udzielimy rowniez porady
dotyczace leczenia, samobojstwa, itp itd.

- Sekrety w miejscach intymnych tatuowane w gamie kolorow przez specjalis(k)e
plci odmiennej.

- Najlepsi specjalisci w sieci: dr rzulw, dr senne_marzenie
gabinet on line czynny 24h

- Przyjmujemy zgloszenia.

Less&rzulw

Obserwuj wątek
    • Gość: 44LTD 44 LTD -- CENNIK IP: *.acucorp.com 28.10.02, 19:49
      Ceny promocyjne dla pierwszych klientow!
      Karnety dla stalych klientow!
      Znizki dla hurtu!
      Co tygodniowe oferty specjalne!
      Ceny ustalane wedle lokalizacji, ilosci znakow i
      wielkosci czcionki.
      Akceptujemy wymiane uslug jako forme oplaty.
      (reszta do obgadania)

Zarzond Poradni
    • Gość: zaba Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 213.77.78.* 29.10.02, 10:59
      ja chce tatuaz z napisem GONG:)
      ma byc na plecach. tam jest jeszcze sporo miejsca.
      • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 29.10.02, 16:48
        Sorry, zabich plecow nie tatuujemy bo czebaby narpiew
        nadmuchac, a potem nakluj tako iglo...
        Proponuje w zamian "zjem wszyho co bzyka" na gornej wardze.
        (Dr.Less uwaza ze zaba jest ladna i nie potrzeba jej
        zabnego tatuaza.)
        G O N G !!!
        • Gość: zaba Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 213.77.78.* 30.10.02, 09:26
          na wardze boli podobno. wiec moze dottore, aby mnie przekonac do tego, narpierw sam
          se napisze srutu-tu-tu peczek drutu?
          p.s.
          dr less sie myli. zaba jest ohyda.
          • senne_marzenie Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko 30.10.02, 14:38
            wcale nie-e. nie myle sie. moje diagnozy sa zawsze trafne. chyba, ze zaba
            ostatnio zohydniala, to inna sprawa. prosze sie zglosic do mnie na
            konsultejszyn.

drLess
            • Gość: zaba Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 213.77.78.* 30.10.02, 14:42
              zaba ohydna byla zawsze.
              p.s.
              konsultacje to jakis propozyszyn?:)
              • senne_marzenie Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko 30.10.02, 14:46
                konsultacje to opszyn i okejzyn dla weryfikacji mojej diagnozy. co zaba na to?

drLess
                • Gość: zaba Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 213.77.78.* 30.10.02, 14:56
                  bede cie badac z boku i przodu, poznamy tylne siedzenie samochodu?:)
                  • senne_marzenie Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko 30.10.02, 15:08
                    badac jak najbardziej, z tylu, i z przodu, i z boku... ale czy zaba widziala
                    kiedys gabinet tatuazu w samochodzie? ;-)) zreszta tam lustra male.

drLess
                • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 30.10.02, 16:57
                  senne_marzenie napisała:

> konsultacje to opszyn i okejzyn dla weryfikacji mojej
                  diagnozy. co zaba na to?
                  >
                  > drLess

weryfikejszyn maj diagnejszyn
    • Gość: ff Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 30.10.02, 18:48
      fonfie proponuje wytatuowac: 'nie zblizac sie pod zadnym pozorem'. najlepiej na
      czole, duza czcionka. ku pamieci dla fonfy, ku przestrodze dla reszty.
      • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 30.10.02, 22:02
        musze se wydluzyc igle...
        a jaki kolorek fonf zyczy?
        • Gość: fonf Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 30.10.02, 22:42
          wszyho jebno, byle widoczny z daleka. so efekty specjalne? i najlepiej swiecacy
          w ciemnosciach. jaka usluga przewidziana jest w ramach zaplaty?
          • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 30.10.02, 22:50
            jako ze mamy promocje, to wydluz mi igle i jestesmy kwita :)
            (mozesz tez pogrubic)

atrament perlowy, odblaskowy, bedzie slicznie pasowac do
            twoich pieknych oczu.
            • Gość: fonf Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 30.10.02, 23:02
              ja nie jestem pewna czy wydluzanie ew. pogrubianie nie kloci sie z idea nie
              zblizania. powinnam to skonsultowac z moim adwokatem. nie macie zdalnie
              sterowanych igiel?
              tego o oczach nawet nie smiem czytac, bo to mi wyglada na ewidentna probe
              zblizenia.
              • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 30.10.02, 23:16

Po konsultejszyn ze slownikiem potwierdzam, iz byla to
                istotnie proba zblizenia, jakkolwiek na bezpieczna odleglosc.
                Niekoniecznie plciowego (patrz definicje Clintona).
                Oswiadczam rowniez, iz takowych prob nie mam zamiaru
                zaniechac forever, bo klienci dzis na wage zlota (chudzi
                tez).
                A zdalnie sterowana igla jest w robocie od dawna, nie
                zauwazylas? :)))

• Gość: fonf Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 30.10.02, 23:32
                  po pierwsze primo: bezplciowe zblizenia mnie nie interere.
                  po drugie primo: chuda moze i tak, ale za to czolo mam wysokie (ślachetne
                  takie).
                  po trzecie primo: nie, nie zauwazylam. pewnie jestem gruboskorna albo ta igla
                  jakas... cienka;)
                  • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 30.10.02, 23:43
                    aha! Oszustko! To te wszystkie Orgazmy byly
                    udawane?!?!?!?!?
                    Zranilas moja dume zawodowa...
                    • Gość: fonf Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 30.10.02, 23:50
                      'kobiety nie udawalyby orgazmow, gdyby mezczyzni nie udawali gry wstepnej'.
                      informujac, ze powyzsze slowa n i e d o t y c z a dr.rzulwia, pozwalam
                      mu wycofac sie z dyskusji z honorem i nienaruszono dup... przepraszam, dumo
                      zawodowo;)
                      dobrej nocy zycze, forever_lojalna_klientka
                      • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 30.10.02, 23:53
                        eeeeee... lipa. A tak sie dobrze bawilem...
                        To co, imprezka na privie? ;)~*
                        • Gość: fonf Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 31.10.02, 00:26
                          jeszcze ci sie nie odechcialo?;) ok, druga runda jutro. GONG!
                          (tylko zebys znowu nie skamlal o litosc;)
                          • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.sd.sd.cox.net 31.10.02, 13:30
                            jutro przerwa na seks (twoja kolej skomlec)

och, to juz dzisiaj!!!!!
                            :)))))))))))))))))))))))

p.s. to jak z tym tatuazem?
    • Gość: zaba Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 213.77.78.* 31.10.02, 11:29
      ja widze to
    • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 05.11.02, 18:09
      oferta specjalna na miesiac listopad:
      wszelkie "POSZUKUJE ..." uwieczniamy za darmo. Dowolna
      ilosc znakow, nawet dla grubych i pryszczatych co
      dysponuja wielkim metrazem. O porady nie prosic.
      • Gość: zaba Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 213.77.78.* 06.11.02, 09:40
        ja zatem prosze o napis POSZUKUJE PIENIEDZY
        • Gość: dr.rzulw Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.acucorp.com 06.11.02, 20:48
          gratuluje, monsieur zaba!
          wspanialy przyklad zapisku ktory sie nigdy nie
          przeterminuje .
          z honorem uwiecznimy :)
          (dr.less, chyba jednak mamy przyszlosc w tym zawodzie)
          • Gość: drLess Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.wolant.pl 10.11.02, 20:36
            jak zawsze ma pan racje, panie doktorze.
            pacjent zaba proszony do gabinentu! :-)

drLess
    • Gość: brum_brum Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.hfx.eastlink.ca 06.11.02, 21:16
      A czy Wasza poradnia "instaluje" podskorne chips ( male komputerowe
      zapiskiwacze )....dla zidentifikowania obcego osobnika penetrujacego kobiece
      ..........tu i owdzie.......najciekawsze sprawy.....Prosze o szybka odpowiedz,
      bo moj znajomy wyjezdza do Polski i chcialby taki instrument sobie sprawic i
      zainstalowac swojej zonie.............pozdrawiam cala zaloge.....brum_brum
      • Gość: drLess Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.wolant.pl 10.11.02, 20:34
        alez oczywscie, wszystko dla naszych klientow.
        zapraszam na konsultacje.

z powazaniem,drLess
    • Gość: dUKE Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 80.48.71.* 11.11.02, 19:08
      ...mam 28 lat...jestem uzalezniony od komputera...potrzebny psychiatra..on-line
      oczywiscie;-)))))
      Chyba o to mi chodzilo, bo nie pamietam...
      • Gość: drLess Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.wolant.pl 11.11.02, 19:13
        witam pana,
        prosze wejsc do gabinetu, polozyc sie na kozetce i odprezyc. wykonamy kilka
        badan... a potem poddamy pana hipnozie, co pan na to?

drLess
        • Gość: dUKE Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 80.48.71.* 11.11.02, 19:18
          to ja sie poloze, tylko nie zabierajcie mi komputera z rak...
          • Gość: drLess Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.wolant.pl 11.11.02, 19:22
            spokojnie... ja sie zajme komputerem, prosze mi zaufac, jest w najlepszych
            (moich...) rekach. prosze oddychac... o tak... niech pan zamknie oczy. prosze
            powtarzac za mna: "glupi komputer nie bedzie mna rzadzil"...

drLess
            • Gość: dUKE Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 80.48.71.* 11.11.02, 19:35
              - Glupi komputer nie bedzie mna zadzil..glupi komputer nie bedzie mna
              zadzil..glupi komputer nie bedzie mna zadzil..glupi komputer nie bedzie mna
              zadzil..glupi komputer nie bedzie mna zadzil..eeeee..pani Doktor spac mi sie
              chce...
              • Gość: drLess Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.wolant.pl 11.11.02, 19:41
                pan jest zahipnotyzowany, nic dziwnego wiec, ze spiacy... prosze teraz usiasc.
                zrobie panu notatke na skorze. jakie miejsce pan wybiera?

drLess
                • Gość: dUKE Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 80.48.71.* 11.11.02, 19:53
                  moze czolo...bo jak mi sie nie spodoba, to przynajmniej nie bede widzial, hyhy
                  • Gość: drLess Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.wolant.pl 11.11.02, 20:01
                    bardzo dobry wobor... prosze chwilke zaczekac... nie bedzie bolalo. o, juz
                    gotowe :-) jak sie panu podoba?
                    teraz wypisze recepte... masaz regenerujacy-relaksacyjny w salonie 69LTD.
                    bardzo prosze sie tam zglosic.

drLess
                    • Gość: dUKE Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 80.48.71.* 11.11.02, 20:36
                      ...to ja pierw na czacik pani Doktor a pozniej na masazyk przed spankiem, hihi;-
                      ))))
                      • Gość: drLess Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.wolant.pl 11.11.02, 20:42
                        jak pan sobie zyczy. prosze teraz isc do kasy, gdzie czeka na pana rachunek.
                        milego czatowania :-))

drLess
                        • Gość: dUKE Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: 80.48.71.* 12.11.02, 18:30
                          Pani DOktor, cos Pani spieprzyla...znow siedze przed komputerem. Dam Pani
                          szanse;-))
                          • Gość: drLess Re: Poradnia Nieprzeterminowanych Zapiskow na Sko IP: *.wolant.pl 12.11.02, 19:30
                            Panie Pacjencie... a zastosowal sie pan do zalecen odnosnie masazu? Chyba
                            nie!... :-))))

drLess

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka