Gość: qqłka IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 11:21 wpisuje się z nr 1 pozd:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 11:29 Nareszcie cos dla mnie :) Ja to nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamseventisev Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 11:33 Ja trzecia!Jestem na podium!Choć raz!Są jakieś nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian.k. Re: klub niefajnych czatowiczów IP: proxy / 213.25.91.* 06.11.02, 11:35 to nie fair,kamyczku.......mamy ten sam czas. ładuję się z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: klub niefajnych czatowiczów IP: 217.11.142.* 06.11.02, 11:51 moze zalapie sie w pierwszej dziesiatce? a co serwujecie w tym klubie?:) 3o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian.k. Re: klub niefajnych czatowiczów IP: proxy / 213.25.91.* 06.11.02, 11:33 melduje się numer 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: klub niefajnych czatowiczów IP: 213.77.78.* 06.11.02, 11:33 jako, ze znam kilku niefajnych, zatem wpisuje deblon-klub. nr 3 - fonfa nr 4 - frania nr 5 - baska nr 6 - zaba zaba w szkole nie dostawala szostek, to chociaz teraz ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 11:35 No ok, to ja wybieram nr "0" (słownie:zero, hmm jakże pasuje!) hihih Tego nie przewidziałyście :-)))) non.kameleon Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 11:39 Non, ale juz jest taki nick 0, prosze bez klonowania :) Trzeba bedzie chyba jednak trojki sklonowac, bo maja duze wziecie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 11:42 kochani, jak widać niefajnych jest ful:))) może zrobimy wybory co tygodniowe a nagrodą ban od morsa na 3 dni? pozd) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 11:50 Gość portalu: qqłka napisał(a): > kochani, jak widać niefajnych jest ful:))) > może zrobimy wybory co tygodniowe > > a nagrodą ban od morsa na 3 dni? > pozd) qq, obrazalska bestyjko a moze druga nagroda bedzie cos ode mnie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 11:57 iskierko jako nagrode 2 przewiduje sę brak kolorka dożywotni? pozd:) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 11:59 Gość portalu: qqłka napisał(a): > iskierko jako nagrode 2 przewiduje sę brak kolorka dożywotni? > pozd:) qq, nie ma sprawy, juz zaczelam cwiczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_amis Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 11:39 To ja 7:-)) Tak jak moja szczęśliwa liczba;-)) (podobno):-)) AM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek31 Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.cotmica.pl / 192.168.10.* 06.11.02, 11:45 Ja się nie wpisuję, choć jestem niefajny. Uzasadnienie: Posiadam już legitymację nr 1 (wraz z Bigottem) w klubie egocentryków. Jak wskazuje nazwa klubu, przynależnośc do innych klubów mnie nie interesuje. Pozdr. wojtek31 PS 1. nie ma zapisów do naszego klubu PS 2. należałem kiedyś do klubu mężatek, ale odkąd odeszła od nas zośka (serdeczne pozdrowienia, jeśli tu czasem zagląda :-)))) klub został rozwiązany Odpowiedz Link Zgłoś
gazela! Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 11:50 Chce sie wpisac, chce sie wciagnac, A jak dadza to zaciagnac. Mine zrobie, okiem lypne, Wstretna bede i sie wypne. Na liste wskakuje szypciorem A komu nie pasi to sypne IGNOREM! Odpowiedz Link Zgłoś
zakatarzona Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 11:58 Hm, a ja? ja chcem być kolejna :) Wkońcu też jestem niefajna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: klub niefajnych czatowiczów IP: 212.244.188.* 06.11.02, 12:08 Bez oporów i zbytecznej odrazy, dałam się wciagnac na czlonka:) franek Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 12:17 Gość portalu: franek napisał(a): > Bez oporów i zbytecznej odrazy, dałam się wciagnac na czlonka:) > franek Naciagnac?;))) jak...... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 12:20 orissa napisała: > Gość portalu: franek napisał(a): > > > Bez oporów i zbytecznej odrazy, dałam się wciagnac na czlonka:) > > franek > > Naciagnac?;))) jak...... Nie naciągnąć, tylko wciągnąć na..... i to przez kogo wciągnąć?? może być ciekawie.. będę obserwować... dalsze koleje losu członka.. pozdrawiam rena_fajna_niefajna_wszystko_mi_jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masket Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.toya.net.pl 06.11.02, 12:12 NIe fajnie bedzie jak Jagiello sie dorwie do stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 12:32 ...ja tytulem prostowania (nie to zebym sie czepial)! jesli mnie pamiec nie myli, to pirwszym niefajnym obwolal sie Bloody, potem non, potem ma niezwykle skromna osobe nazwalo tych dwoch niefajnym! no! a potem fonfa!:) Ale ze klubowicz i deblon z moi pirwszej wody, wiec na zaby kolejnosc sie zgodze:) hołk, howk, houk!:) Franiu, jestem pelen podziwu dla cie:) naciaga, naciaga, wciaga:))) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 12:46 mnie nie moze zabraknac w tym klubie , wiec rowniez sie wpisuje , pozdrowienia dla klubowiczow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 13:15 basie jednak pamięć myli, zdecydownie było tak: bloo obwołał mnie niefają potem siebie nona itd ,( basia rezygnuje z masła) (- widze że deblony zaczynja fikać i chcą łokcami przecisnąć się do czołówki, te rezerwowanie miejsc prze zabe też jest chyba nieregulaminowe) pozd:) wasza niefajna qq Odpowiedz Link Zgłoś
_soso_ Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 13:12 dzien dobry:) Chciałbym zamykać listę, tzn. być ostatnim. I tak "...ostatni będą pierwszymi"...Mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 14:13 ...qq mniesza nieudolnie faktami (mnie rumu radze) :) kolejnasc byla taka jak i ja podalem, a potwierdzi to fonfa:) (potwierdzi!) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: klub niefajnych czatowiczów IP: 213.77.78.* 06.11.02, 14:20 fonfa zawsze potwierdza. nawet jesli jest to nieprawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 14:22 rabarbarian napisał: > ...qq mniesza nieudolnie faktami (mnie rumu radze) :) kolejnasc byla taka > jak i ja podalem, a potwierdzi to fonfa:) (potwierdzi!) > dobranoc aaaa teraz widac że deblon basia chce mi rum wypić:)), bloo potwierdzi jak było (potwierdzi!) qq Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 14:29 ...Bloody nie potwierdzi nic qqłce, chyba ze jest pipa nie kibol:) a my kibole musimy sie trzyemac razem:) potwierdzi moja kolejnosc:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 14:34 Bloodemu nie pipa tylko dzwoni a poza tym Bloody potwierdzi co ja wymysle :)) A ja mysle ze qqka prawde kuka bo bylam i widzialam:P Bloody potwierdzi bo ma obowiazek dozywotnio i bezwarunkowo ze mna zgadzac. Takie sa ustalenia i odrzucone. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 14:48 ehehehe, jak bloody nie potwierdzi, to ja potwierdzę: "qqa prawdę prawi! Tako rzecze Zaratustra!" :-))) I nie jestem kibolem basiu, szczecineckiej Pogoni hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 14:54 ...non poznanczyku, na ciebie to mi nawet mych brzydkich slow szkoda:) ty pantoflu!:) ehhhh... gdzie macie spodnie?! dziewczyny gdzie macie spodnie?!:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 14:57 A baska powiedzial ze mu rece od wpisow opadaja nie wiadomo gdzie :))) (Tylko rece?) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 14:59 ...oswiadczam! po wpisie nona opadly mi tylko RĘCE! tylko RĘCE! Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 16:06 rabarbarian napisał: > ...oswiadczam! po wpisie nona opadly mi tylko RĘCE! tylko RĘCE! Nie kłam basiu! A szczęka? Śtuczna szczęka? hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Donosik na sosik 06.11.02, 15:07 Z żalem muszę donieść szanownemu gronu, że kandydatura Sosa nie powinna zostać uwzględniona do niniejszego Klubu. A to z trzech powodów, o których czuję się w obowiązku donieść: 1. Jego już prawie, że nie ma. 2. Soso nie wygląda mi na członka. 3. Soso jest fajny. Życzliwy (cwi) Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: Donosik na sosik 06.11.02, 16:13 Przyznam ze te stwierdzenie o czlonku dosc brzydko zintepretowalem :))Sorx. A w ogole co macie na wzgledzie wchodzac do tego nastepnego jakiegos tam klubu co?Instynkt stadny tu dziala?Czy przemyslana decyzja?Hę? pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kresska_67 Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 16:04 było nie było też chcę sie dołączyć, a co tam, legitymacje proszę beż zdjęcia::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek do nona i do gepa IP: 212.244.188.* 06.11.02, 16:42 do nona - nie mówi się śtuczna, tylko stuczna, kazdy poznanczyk to wi:) do gepa - interpretacje dowolne, wszak nie od dzis wiadomo, ze jestem UJMUJĄCO ugodowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: do fran 06.11.02, 16:52 No jakby nie patrzal franek.Masz 100% racje.To ja mam dzikie skojarzonka heh. pozdr.,dobrze ze sa jeszcze ludzie ktorzy rozumieja i nie obrazaja sie :)).dzieki za to.jak widac troche ludzi zbyt doslownie intepretuje pewne slowka. pozdr.wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: do nona i do gepa 07.11.02, 09:13 Gość portalu: franek napisał(a): > do nona - nie mówi się śtuczna, tylko stuczna, kazdy poznanczyk to wi:) > do gepa - interpretacje dowolne, wszak nie od dzis wiadomo, ze jestem UJMUJĄCO > ugodowa:) do franka UJ_ug - się mówi tak, coby baska zrozumiał hyhy (z powodu nadużywania rumu u basi występuje ostatnio zjawisko tzw. ograniczonej percepcji hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.stacje.agora.pl 06.11.02, 16:52 Nie mogłoby mnie zabraknąć, hyhy Wpisuję się pod kresską ;-) A do bezzdjęciowych legitymacji proponuję szkaradne opisy czatoznaków (nie) szczególnych ;-) m. bardzo niefajna z założenia Odpowiedz Link Zgłoś
pikus_ Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 16:49 Ja jestem taki niefajny, ze nawet byscie mnie w tym Waszym klubie nie zechcieli.... Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 17:02 pikus, a chcesz być członkiem? pozd:) wasza niefajna qqłka Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 17:16 a czy te wredne tez tu moga byc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.stacje.agora.pl 06.11.02, 17:24 nescaa ---> wyłącznie ;-)))) hipek_wredny Odpowiedz Link Zgłoś
calindra Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 17:36 skoro i wredne, to ja tesz kcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: klub niefajnych czatowiczów 06.11.02, 17:18 Mnie tu też zabraknąć nie może :) A który mam numerek w tej kolejce?? :) Buziaki. aluzyjka Odpowiedz Link Zgłoś
zakatarzona Re: klub niefajnych czatowiczów 07.11.02, 08:26 no no no, zadziwia mnie ilość chętnych hihihihi same niefajne i wredne ludziki :)) wniosek jest tylko jeden: nie ma już fajnych ludzi na tym świecie :))))) pozdrawiam Katar Odpowiedz Link Zgłoś
radovan Re: klub niefajnych czatowiczów 07.11.02, 10:19 no dooopsze...to ja tysz stanę w kolejce....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 07.11.02, 18:56 radovan napisał: > no dooopsze...to ja tysz stanę w kolejce....;))) radovan hihi to Ty masz stalego nicka?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.espol.com.pl 07.11.02, 10:06 To ja też zapisuję się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: klub niefajnych czatowiczów IP: *.espol.com.pl 07.11.02, 10:07 Albo nie. Wypisuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: klub niefajnych czatowiczów 07.11.02, 10:38 aras jest calkiem niefajny bo sie nawet zdecydowac nie moze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necha Re: arasku nie badz fajny... IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.02, 12:30 arasku nie badz fajny i wstepuj w szeregi.))) A ja dziekuje ze wredne tez tu moga.....fajno byc niefajna i wredna:))))))))))))))) Justi Odpowiedz Link Zgłoś