sija 07.11.02, 16:16 śnieg spadł... bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sija Re: :-PPPPPPP 07.11.02, 16:26 :-) Białystok:-) na Wschodzie niedziedzi dużo... spacerują po ulicach... zima przyszła:-) bałwany trzeba lepic i iglo budować:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: :-PPPPPPP 07.11.02, 16:23 sija napisała: > śnieg spadł... bla bla bla Jak co roku:) Pozdrowionka sijuś takie cieplutkie zebys nam nie przemarzla w tym bialym puchu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sija Re: :-PPPPPPP 07.11.02, 16:29 :-) jak co roku - może jakiś kulig w moich zaświatach trzeba bedzie zorganizować - a udane sa :-) a ciepełka to ja wszystkim też życzę... bo w końcu zimą bardziej jest potrzebne:-) najbardziejsze zimowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: :-PPPPPPP IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 16:47 u mnie też spadł, ale już go prawie nie ma bałwanów w okolicy w sumie mamy dostatek:) pozd:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: :-PPPPPPP IP: 217.97.175.* 07.11.02, 19:53 Sija... Na moim wschodzie tez:-))) Spadl i lezy... Miasto sparalizowane, stluczki, korki i upiorki... I zimno... (-) 6 stopni... Ale i tak sie ciesze :- ))) Pozdrowienia wisia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: :-PPPPPPP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 22:14 Asiu jest pieknie..wlasnie wygladam za okno.. nadal sypie..cudnie zmarzniete buziaki a dla Asi....cukierek:) ann pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
v2dar Re: :-PPPPPPP 08.11.02, 00:00 E tam spadl. Ja nadal krotki rekawek, fakt, ze w bordowym mym pojezdzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sija Re: :-PPPPPPP 08.11.02, 00:16 tak tak wszystko pieknie najpiekniej... tylko moje nadgarstki łokcie kolana i plecy :-) dają znac o tym, że ciągle pada:-) niedługo całkiem mnie pokreci - a podobno niektórzy mówie że mnie już bardziej nie może:-) wiec Kochani rozczaruje was otóż - MOŻE:-)))) CUkierka od ANi wezme ale niech się nie cieszy bo ją tez może pokrecić ihihih:-) Vauka a Ty nie szalej bo się przyziebisz i bedziesz 2 tyg. w łóżku leżeć jak ja teraz:-) Wisia radze nie brać ze mnie przykłądów związanych z tesknotą świąteczną, śniegiem itp. Po przygodach z pluszową choinką, którą zawzięcie wciskałyśmy z moją przyjaciółką do zamrażalnika aby wygladała jakby snieg spadł, otwierałyśmy zamrażalnik i śpiewałyśmy kolędy- niektórzy znajomi zaczeli nas omijać - także wisiu ostrzegam przed tesknota śniegową:-)))) pieknie tak owszem pieknie :-) ja też jak patrze za okno to az mi echh..... a może ja jeszcze mam gdzieś tą choinkę pluszową.... Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: :-PPPPPPP 08.11.02, 00:36 pada snieg, puszysty snieg?... a ja nie lubie zimy i zimna, ze sniegiem czy bez... Odpowiedz Link Zgłoś
sija Re: :-PPPPPPP 08.11.02, 00:38 lepiej z niż bez:-)))))))))))))))))))))))))) pruszy śnieżek pruszy lalalalala :-)))))))))) zima, zima na wschodzie rzecz nabyta:-) za każdym rogiem niedzwiadek :-) tyż ładny :-) a zimno... włąsnei ... niech ktoś ociepli śniech niech bedzie biały i ciepły... mhhh najlepiej jeszcze smaczny i pachnący:-))))) ja jestem za:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marokanczyk Re: :-PPPPPPP IP: 62.251.145.* 11.11.02, 04:50 Snieg? To takie biale cos? Co spada z nieba? Fajne. Widzialem w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: :-PPPPPPP 11.11.02, 08:51 A co cosmo, na Jebel Toubkal nie ma w tym roku ? Mors Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: :-PPPPPPP 12.11.02, 11:42 Spadł i znikł (śniegi tak mają) Ach, gdzież są niegdysiejsze śniegi... hyhyhy P.S. mors, a Ty jak zawsze musisz o jakimś Jebel cośtam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sija Re: :-PPPPPPP 14.11.02, 16:33 ja nie pamiętam gdzie sa bo były jeszcze nie za mojej kadencji:-) :-) Nie mniej jednak... nie mam nic przeciwko:-)))) ja lubię zimę... śnieg tez bardzo... szczególnie w Boże Narodzenie:-))) znó się rozmarzyłam.... Ale faktycznie kiedyś byłę inne zimy... może ja nie pamietam ale starsi znajomi, rodzice... owszem pamiętają... jak kopali tunele aby można było dojśc do wyznaczonego celu... mhhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: :-PPPPPPP IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 14.11.02, 18:54 a ja pamietam (?) zime 1978 bo to byla zima stulecia i sie wtedy narodzilam a teraz to idzie ocieplenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sijka Re: :-PPPPPPP IP: *.sav.tkb.net.pl 15.11.02, 13:15 mnie jeszcze w planach nawet nie było:-) w 1978:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramadanczyk Re: :-PPPPPPP IP: 62.251.145.* 16.11.02, 07:26 A ja juz wtedy bylem rozkosznym bobasem. Dzis juz nie jestem bobasem, a chlopem jak sie patrzy. Ale wciaz rozkosznym. He he, Wasze zdrowie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sija Re: :-PPPPPPP IP: *.sav.tkb.net.pl 18.11.02, 18:20 Gość portalu: ramadanczyk napisał(a): > A ja juz wtedy bylem rozkosznym bobasem. Dzis juz nie jestem bobasem, a chlopem > > jak sie patrzy. Ale wciaz rozkosznym. He he, Wasze zdrowie:)))) A dziekuję z rozkoszą się napiję:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: :-PPPPPPP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 18:55 bylas,bylas...tam na gorze...ktos zeslal Aniola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sija Re: :-PPPPPPP IP: *.sav.tkb.net.pl 20.11.02, 19:37 :-)))) Zesłał zesłał ale to nei o mnie chodzi:-P a o Ciebie:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: :-PPPPPPP IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 21.11.02, 10:07 Asiulku!!!:))) Ja Cie bardzo prosze!!! Przypomnij sobie nasza rozmowe tel. Nie bedziemy sie licytowac,jasne??? hahahhaha buziak moja Ty Anielico i dzieki za wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sijka Re: :-PPPPPPP IP: *.sav.tkb.net.pl 21.11.02, 15:38 Anusia:-) włąsnei nie licytuj się ze mną bo teraz to ja mam wygrać licytację:- ) wiec aniołku nie szalej tylko anielej dalej:-) świat musi być niezmiernie ucieszony że po nim chodzisz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: :-PPPPPPP 19.11.02, 09:34 "Pada śnieg. I mróz bierze. Jednakże nie mieliśmy ostatnio trzęsienia ziemi." To oczywiście Kłapouchy. cmoooooooooooooooooooook Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_szamana Re: :-PPPPPPP 21.11.02, 10:35 A czy święta w tym roku będą białe jak już o śniegu mowa? Bo mi się marzą takie białe święta :) Buziaki. aluzyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sijka Re: :-PPPPPPP IP: *.sav.tkb.net.pl 21.11.02, 15:37 Specjalnie zamówię aby było ślicznie:-)))) i biało... i świątecznie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś