t_waits 14.02.06, 18:43 help!!! śpiewających (mruczących, gulgoczących, kląskających i wydających inne przyjazne uchu dźwięki) sześciu facetów, nie używających instrumentów... nazwa zespołu pilnie potrzebna :) bardzo, bardzo z góry... uf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afrrrodyta Re: S.O.S. 14.02.06, 19:03 proponuję "Onomatopeja" czyli dzwiękonaśladownictwo ewentualnie pochodne "Onim" "Onomastikos" ostatecznie "Sextet egzotyczny" :)) czy będę matką chrzestną ? Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: S.O.S. 14.02.06, 21:12 afrrrodyta napisała: > proponuję "Onomatopeja" czyli dzwiękonaśladownictwo ewentualnie pochodne > "Onim" "Onomastikos" hmmm wyrzuciło mi jakieś sekstety myśliwskie, zawycia, zawodzenia i porykiwania... > ostatecznie "Sextet egzotyczny" :)) "sextet egzotyczny"? bez użycia instrumentów? - no nie wiem :) > czy będę matką chrzestną ? a u spowiedzi byłaś ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: S.O.S. 14.02.06, 23:12 oralno-płucny sekstet sześciu takich, którym ukradli instrumenty Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: S.O.S. 15.02.06, 10:09 Jeśli jest przewidziane, że będą też puszczać bąki, to może "Żuczki-Gnojarki"? Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: S.O.S. 15.02.06, 11:57 raczej bańki na bazie płatków mydlanych, ot taka formacja "Cypiski" :) ciągle n/n/t Odpowiedz Link Zgłoś
niesforna_zuzia1 Re: S.O.S. 15.02.06, 12:10 Tomie drogie, a nie jest to czasem "Flying Pickets"? calkiem serio "amused to death" niesforna Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: S.O.S. 15.02.06, 13:08 niesforna_zuzia1 napisała: > Tomie drogie, a nie jest to czasem "Flying Pickets"? > calkiem serio > "amused to death" > niesforna już Cie kocham Niesforna :)! właśnie troche oszalałem, (nawet jeżeli to nie oni to warto było ich poszukać) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: S.O.S. 15.02.06, 16:17 the other guys jeszcze o ile mię pamięć nie myli, tylko ich chyba więcej niż 6 sztuk ;) www.otherguys.org/ Odpowiedz Link Zgłoś