Gość: myszeczka IP: *.toya.net.pl 26.11.02, 18:08 Czy istnieje czysta, bezinteresowna przyjaźń między przedstawicielami różnych płci? Czy nie przeradza się w miłość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maggie Re: Przyjaźń damsko - męska IP: lintvnch:* / 192.168.5.* 26.11.02, 18:13 Mycha nie mysl tyle bo ci ser ukradna. tak tak istnieje. Owszem. Mam ja nawet. Jest zajebista. taka kurde, zajebista przyjazn, nawet powim ze nieziemska. Spadla mi z nieba. Maggie_i_oczy_aniola:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Przyjaźń damsko - męska IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.11.02, 06:44 Gość portalu: myszeczka napisał: > Czy istnieje czysta, bezinteresowna przyjaźń między przedstawicielami różnych > płci? Czy nie przeradza się w miłość? A co to jest przyjazn?? A co to jest milosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Przyjaźń damsko - męska 27.11.02, 12:57 np rodzeństwo. Pamiętam jak bezinteresownie przysłuchiwałem się ,gdy moja siostra ćwiczyła gamy na skrzypcach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suflerka Re: Przyjaźń damsko - męska IP: 62.233.130.* 28.11.02, 08:33 A mógłby się poduczyć i wmówić, że tak... Może rozwiałby wszelkie wątpliwości, gdyby szeptał do Calineczki w łupince od orzecha subtelniej? Tak chociażby: "Z tobą jest ten kłopot ze myślisz Że ja nic tylko myślę jak ciebie Wezmę do łóżka I tam cię A to wcale nie prawda! Ja chciałem się z tobą tylko zaprzyjażnić. I tylko myślałem jak ciebie Wezmę do łóżka I tam cię Co to był za mały ptaszek, cośmy go widzieli Dziś po południu, jak sterczał do góry nogami Na szyszce sosnowej, na brzegu skały, W śniegu? czy nie był uroczy? Owszem, był, no No, no, Spokojnie. Ahaa!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suflerka Re: Przyjaźń damsko - męska IP: 62.233.130.* 28.11.02, 08:35 A mógłby się poduczyć i wmówić, że tak... Może rozwiałby wszelkie wątpliwości, gdyby szeptał do Calineczki w łupince od orzecha subtelniej? Tak chociażby: "Z tobą jest ten kłopot ze myślisz Że ja nic tylko myślę jak ciebie Wezmę do łóżka I tam cię A to wcale nie prawda! Ja chciałem się z tobą tylko zaprzyjażnić. I tylko myślałem jak ciebie Wezmę do łóżka I tam cię Co to był za mały ptaszek, cośmy go widzieli Dziś po południu, jak sterczał do góry nogami Na szyszce sosnowej, na brzegu skały, W śniegu? czy nie był uroczy? Owszem, był, no No, no, Spokojnie. Ahaa!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suflerka Re: Przyjaźń damsko - męska IP: 62.233.130.* 28.11.02, 08:35 A mógłby się poduczyć i wmówić, że tak... Może rozwiałby wszelkie wątpliwości, gdyby szeptał do Calineczki w łupince od orzecha subtelniej? Tak chociażby: "Z tobą jest ten kłopot ze myślisz Że ja nic tylko myślę jak ciebie Wezmę do łóżka I tam cię A to wcale nie prawda! Ja chciałem się z tobą tylko zaprzyjażnić. I tylko myślałem jak ciebie Wezmę do łóżka I tam cię Co to był za mały ptaszek, cośmy go widzieli Dziś po południu, jak sterczał do góry nogami Na szyszce sosnowej, na brzegu skały, W śniegu? czy nie był uroczy? Owszem, był, no No, no, Spokojnie. Ahaa!" Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: Przyjaźń damsko - męska 28.11.02, 08:53 calindra napisała: > soso mi wmawia, że nie... soso ma racje cali, słuchaj mądrzejszych :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Przyjaźń damsko - męska IP: *.stacje.agora.pl 27.11.02, 14:39 myszka nie wiem co na to teorie, ale z mojej praktyki wynika, że istnieje; i nie tylko nie przeradza się w miłość ale czasami wręcz odwrotnie ;-) Co bardzo sobie chwalę margit_szczęśliwie_obdarzona_grupką_męskich_przyjaciół :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gsnitkovsky Re: Przyjaźń damsko - męska 27.11.02, 17:08 Gość portalu: myszeczka napisał: > Czy istnieje czysta, bezinteresowna przyjaźń między przedstawicielami różnych > płci? Czy nie przeradza się w miłość? Odpowiedz! Wśród ludzi bardzo młodych bezinteresowna,wśród ludzi bardzo starych z wielkiej potrzeby i wyrachowania.Wśród ludzi w kwiecie wieku -zdecydowanie przeradza się w miłość ! Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek Re: Przyjaźń damsko - męska 27.11.02, 22:31 poniewaz uwazam sie za ludzia w kwiecie wieku potwierdzam zdecydowanie ze przeradza sie w milosc - bo jak mozna przyjaciela nie kochac? pozostaje postawic teraz wniosek o rodzaj milosci - hehehe - nastepny temat do rozmow ... milosc przyjacielska? Odpowiedz Link Zgłoś