sirius1 02.12.02, 14:41 czy to forum jest komukolwiek tak naprawde potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gepard1 Re: to forum 02.12.02, 14:48 Mnie na przyklad tak.Nie moge wchodzic na czata wiec choc tu mam znajomych tam pojawiajacych sie i innych.Mam mozliwosc dyskusji czy to bardziej wytężającej umysł czy tez bardziej na luzie. I tyle. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: to forum 02.12.02, 14:53 Nie. To znaczy na razie mówię, że tak, póki przychodzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: to forum 02.12.02, 14:56 potrzebne. Można np napisać - 'skończyłem czatować - ale czasem będę jeszcze tu zaglądać' Odpowiedz Link Zgłoś
sirius1 Re: to forum 02.12.02, 14:59 runek napisał: > potrzebne. > Można np napisać - 'skończyłem czatować - ale czasem będę jeszcze tu zaglądać' jak mozna napisac to dobrze wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: to forum IP: lintvnch:* / 192.168.5.* 02.12.02, 15:06 Sirius, przestan prowokowac:) a moze, jednak od tego jest forum:) Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
1977p Re: to forum 02.12.02, 15:49 runek napisał: > potrzebne :) > ale można bez tego żyć:) -mozna czy nie oto jest pytanie : tomi Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: to forum 02.12.02, 15:37 Potrzebne/Niepotrzebne* (* niepotrzebne skreślić) :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: to forum 03.12.02, 08:43 Potrzebne :) Chociazby po to aby poczytac jak sobie do gardel skaczecie, jak zalewacie sie zlosliwoscia i docinkami, od czasu do czasu jeden drugiemu mocniej nawrzuca (wtedy robi sie najciekawiej), zaczyna sie przepychanka ociekajaca falszem i obluda, czasem naprawde jest ciekawie. I to wspaniale uczucie lekkosci bycia ponad po przeczytaniu niektorych wypowiedzi, to jest to :))) Pozdr. dla tych, co mimo wszystko nie wygineli. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: I jeszcze P.S. 03.12.02, 08:46 Moze jednak nikt sie nie oburzy?;) Bo niby dlaczego ktokolwiek mialby cos brac do siebie?;) Niewinny tylko sie usmiechnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: I jeszcze P.S. IP: *.hwr.Arizona.EDU 03.12.02, 09:18 masz rację:))) właśnie się uśmiechnąłem po Twoim poście powyżej pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: to forum IP: 217.153.98.* 03.12.02, 10:14 sa takie dni jak dzisiejszy gdy za oknem pada deszcz ludzie chodza jacys tacy smutni zabiegani wtedy wejdzisz sobie na czat na forum ktos sie usmiechnie do ciebie,albo przeczytasz co napisal znowu fajnego sirius :))................................................hi hi h Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: to forum 08.12.02, 23:46 Gość portalu: maciek napisał(a): > sa takie dni jak dzisiejszy gdy za oknem pada deszcz ludzie chodza jacys tacy > smutni zabiegani wtedy wejdzisz sobie na czat na forum ktos sie usmiechnie do > ciebie,albo przeczytasz co napisal znowu fajnego > sirius :))................................................hi hi h Wazne jest to, zeby miejsca takie byly i dlatego bronmy forum i czata i piszmy poprostu, bo przez to wlasnie beda one dla nas naszym oknem ... na ktorym moze ktos napisze cos, nawet jak deszczem zalane bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: to forum 03.12.02, 13:01 sirius1 napisał: > czy to forum jest komukolwiek tak naprawde potrzebne? A jakby go nie było to gdzie byś zapytał czy jest potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: to forum 03.12.02, 13:14 Mozna zyc bez Forum... ale co to za zycie? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: to forum 08.12.02, 21:56 Mi się u... upotrzebniło nagle bardziej niż kiedykolwiek, ponieważ czat mi z niewiadomych względów nie działa. Dlaczego czat mi nie działa nie wiem i zapewne się nie dowiem. Ale w temacie miało być.... Forum jako potrzeba - mhm, nie wiem czy bardziej zastanawia pojęcie "forum" czy "potrzeba". Zdefiniowanie forum jako zjawiska i potrzeby jako zjawiska może wniosłoby coś...ale to strata czasu. Poza tym mogłoby doprowadzić do konluzji, że między forum a toaletą niewielka jest róznica - a to przyznasz Syriuszu spora prowokacja. Wniosek z tego taki, że chyba lepiej rozmawiać o potrzebach, nazwimy to, indywidualnych. Potrzeba zbiorowa nadto trąci oddziałem wojskowym. Tak więc moim przypuszczeniem jest, żae jak forum jedno, tak potrzeb aż nadto... Pozdrawiam wszystkich baaardzo ciepło - i nie ukrywam, że forum potrzebne mi teraz by to uczynić:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: to forum 08.12.02, 23:34 1maciejos napisał: > Mi się u... upotrzebniło nagle bardziej niż kiedykolwiek, ponieważ czat mi z > niewiadomych względów nie działa. Dlaczego czat mi nie działa nie wiem i > zapewne się nie dowiem. > Ale w temacie miało być.... > Forum jako potrzeba - mhm, nie wiem czy bardziej zastanawia pojęcie "forum" > czy "potrzeba". Zdefiniowanie forum jako zjawiska i potrzeby jako zjawiska może > > wniosłoby coś...ale to strata czasu. Poza tym mogłoby doprowadzić do konluzji, > że między forum a toaletą niewielka jest róznica - a to przyznasz Syriuszu > spora prowokacja. Wniosek z tego taki, że chyba lepiej rozmawiać o potrzebach, > nazwimy to, indywidualnych. Potrzeba zbiorowa nadto trąci oddziałem wojskowym. > Tak więc moim przypuszczeniem jest, żae jak forum jedno, tak potrzeb aż nadto.. > . > Pozdrawiam wszystkich baaardzo ciepło - i nie ukrywam, że forum potrzebne mi > teraz by to uczynić:))))))))))))))))))))) Moze dlatego nie dziala, ze masz "xp" jako system operacyjny i nie masz czegos co sie "java" nazywa. Sprawdz to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1maciejosnaszszybk Re: to forum (jazzik) IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 07:44 chciałbym, żeby tak było...ale mam 98 i javę, którą wrzucam juz czwarty raz... Przeinstalowałem explorera dwa razy ... inne aplety chodzą.:(((( pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: to forum (jazzik) 09.12.02, 08:23 Niestety od soboty mam to samo... :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: to forum 09.12.02, 09:45 a mnie ta glizda, glista (ludzka?) zawisa, wywala albo nie wpuszcza! Buuuuu! ale to juz jak gdyby tradycja, choc - jak widac - monopol na powyzsze stracilam. P.S. A forum niech sobie zyje, przeciez i tak bedzie zylo - jakkolwiek. ewka_co_to_sie_laczy_w_doswiadczeniu_z_Maciejosem_i_ostatnio_Nonikiem Odpowiedz Link Zgłoś