Dodaj do ulubionych

6 GRUDNIA........MIKOLAJA

IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 05.12.02, 19:54
Witam was klikacze wiem ze wszyscy czekaja na Boze Narodzenie .........zeby spojrzec pod choinke ha ha ha .
Nie denerwujcie sie wiem ze wam na prezentach nie zalezy ha ha ha . Poniewaz jutro mamy M I K O L A J A
zycze wam milego dnia z wieloma milymi niespodziankami ................i jak jestescie na kogos ........np. obrazeni to
PROSZE WAS wybaczcie tej osobie / jako prezent na Mikolaja / . Pamietajcie kochani nie ma to jak wzajemnie
sie szanowac . Dobra znikam i macie tu od lesia po czekoladzie .............bo slodka ha ha ha

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zawsze z wami lesio
Obserwuj wątek
    • senne_marzenie Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 20:34
      wujek, buzka :-)))
      zajrzyj rano pod poduszke ;-)
      • Gość: lesio Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 05.12.02, 20:40
        ja poduszki nie uzywam ...........ale moge pod kolderke zobaczyc ha ha ha
        • senne_marzenie Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 21:01
          to moze lepiej w skarpetce? ;-)
          (jak mozna bez poduszki??? ja mam ich 11 ;-)))
          • Gość: flux Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 21:06
            No tak... lesio tylko wirtualne czekolady rozdaje.... no ale.. wirtualna
            wnuczka przeciez jestem, to i wirtualna czekolade dostaje ;P buuziak dziadek w
            czolo i strasznie Cie mocno pozdrawiam.. trzymaj sie cieplutko :)
    • rena_gd Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 21:07
      Gość portalu: lesio napisała:

> jak jestescie na kogos ........np. obrazeni to PROSZE WAS wybaczcie tej
      osobie / jako prezent na Mikolaja / .

A jak nie wybaczę... to co?? będę się w piekle smażyć??? hmmmm wybaczam..
      dobrze.. niech wam będzie.... nie będę już taka wredna jak zwykle.. hihihi

pozdrowionka... słoneczne
      rena
      • senne_marzenie Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 21:13
        o, rena, rena, rena! :-)))))
        wiesz kto Tobie wiesz co moglby wybaczyc... bo ja tez czuje sie winna... ;-)
        • gregorij Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 21:42
          Rena, niniejszym wybaczam Ci że uciekałaś, a co ... :-)
          • sylwia11 Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 22:04
            tatusiu cmokas , Ty jutro tez cos wspanialego dostaniesz , a ja czekam
            niecierpliwie co od Ciebie dostane ;))))Twoja kochana coreczka
            Sylwia ;)))
        • rena_gd Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 23:18
          senne_marzenie napisała:

> o, rena, rena, rena! :-)))))
          > wiesz kto Tobie wiesz co moglby wybaczyc... bo ja tez czuje sie winna... ;-)
          >

less...toż to było tak w eter rzucone, a nie jakieś tam wycieczki
          personalne.... a ty od razu "wiesz kto... wiesz co..." ... hahaha

pozdr
          rena

a czy o mnie mikołaj nie zapomni??? ale sobie nadzieję robię.. o mnie już dawno
          temu zapomniał... hmmmmmmm
          • orissa Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 23:23
            Lesio dziatki sie uciesza :)))))
            Rena wreszcie dotarla przesylka od Ciebie, dzieki serdeczne kochana :))))
          • senne_marzenie Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 05.12.02, 23:44
            oj rena... ;-)
            moglabys sie do NAS odezwac na gg, nalogowa graczko w scrabble :-)
            • rena_gd Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 06.12.02, 10:50
              senne_marzenie napisała:

> oj rena... ;-)
              > moglabys sie do NAS odezwac na gg, nalogowa graczko w scrabble :-)
              >

Less... odzywam się do (ile???) WAS (tam jest) na forum... i pragnę
              sprostować, iż nie grałam wczoraj w srabble tylko poszłam spać jak grzeczna
              dziewczynka, bo mi ktoś obiecał czekoladę w związku z mikołajkami.. hihihi

pozdrawiam
              rena
              • senne_marzenie Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 06.12.02, 11:10
                rena, NAS bylo jak zawsze dwoje, no nic. Nadrobimy to moze dzis wieczorem...
                bedzie trojkacik ;-P
    • Gość: lesio Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 06.12.02, 14:52
      less............wujkowi nic na uszko nie powiedzialas ze trojkacik chcecie z rena formowac ha ha ha..

Mam na mysli ...................scrablle ha ha ha

pozdrawiam .......lesio
      • rena_gd Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 06.12.02, 15:09
        Gość portalu: lesio napisał(a):

> less............wujkowi nic na uszko nie powiedzialas ze trojkacik chcecie z
        re
        > na formowac ha ha ha..
        >
        > Mam na mysli ...................scrablle ha ha ha
        >
        > pozdrawiam .......lesio

trójkąciki trójkącikami... ale czekolady od mikołaja pod poduszką nie
        znalazłam... buuuu a byłam grzeczna... beztrójkącikowa... słowo:))

pozdrawiam
        rena
        • Gość: lesio Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 06.12.02, 15:22
          reniuuuuuuuu dostaniesz trzy czekolady za to ha ha ha
      • senne_marzenie Re: 6 GRUDNIA........MIKOLAJA 06.12.02, 15:32
        wujek... jak chcesz sie dolaczyc to zapraszaMY :-) bedzie czworokacik :-)))
        • rena_gd mikołajkowy czworokącik.... 06.12.02, 16:25
          senne_marzenie napisała:

> wujek... jak chcesz sie dolaczyc to zapraszaMY :-) bedzie czworokacik :-)))
          >

less... wszystko za moimi plecami.... kto ma być w końcu w tym mikołajkowym
          czworokąciku... czy do północy się dowiem?? hahhaa
          pozdrowionka
          rena
          • senne_marzenie Re: mikołajkowy czworokącik.... 06.12.02, 16:40
            no ja i zegarek plus ty i wujek :-) moze byc? :-))))
            • rena_gd Re: mikołajkowy czworokącik.... 06.12.02, 17:34
              senne_marzenie napisała:

> no ja i zegarek plus ty i wujek :-) moze byc? :-))))
              >

less.... nnooooo to ja wolę obiecane przez wujka 3 czekolady... od mikołaja..
              hihihi....
              gdzie te czekolady... no gdzie??
              rena
              • Gość: lesio Re: mikołajkowy czworokącik.... IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 06.12.02, 19:17
                Reniaaaaa mam tylko z orzechami ha ha ha ...........to miedzy zeby te orzeszki powchodza :)))))))))))

pozdrawiam was lesio

PS: co do czworokatow to sie nie zgadzam...........bo bede musial isc do kata :)))))))))
                • senne_marzenie Re: mikołajkowy czworokącik.... 06.12.02, 20:02
                  to niech bedzie czworobok... :-)
                • rena_gd Re: mikołajkowy czworokącik.... 07.12.02, 01:23
                  Gość portalu: lesio napisał(a):

> co do czworokatow to sie nie zgadzam...........bo bede musial isc do kata :
                  > )))))))))

Do kąta w pokoju 40+ czy realnego??? hmmmmm bo to zasadnicza różnica... hihihi

A tak poważnie to ja też się nie zgadzam na żadne tam takie figury
                  geometryczne.... Na razie tylko singiel z możliwością debla....

Pozdrawiam
                  rena

• senne_marzenie Re: mikołajkowy czworokącik.... 07.12.02, 11:01
                    rena, nie mow, ze wczorajsze trio ci nie odpowiadalo ;-)))))
                    • leniu2 Re: mikołajkowy czworokącik.... 07.12.02, 20:11
                      Less ...........Ty tu tak reni nie zdradzaj bo ona ......nic nigdy nie robi ha ha ha
                      Less no wiesz tak renie .............w trojkaty wciskasz ha ha ha.

pozdrowienia od wujka :))))))))))) lesia
                      • senne_marzenie Re: mikołajkowy czworokącik.... 07.12.02, 21:07
                        lesiu,
                        rena az krzyczy z zachwytu, jak ja wciagam w trojkaty...
                        zreszta jej wcale nie trzeba wciagac, sama wlazi.
                        przeciez wiesz jaka z naszej reny rozrywkowa kobieta ;-)))))
                        ale oki, cicho sza! rena jest nuda i nigdy nic nie robi :-)))

buzka dla wujka :-)))))))
                        • rena_gd proszę o debla.... 08.12.02, 02:19
                          senne_marzenie napisała:

> lesiu,
                          > rena az krzyczy z zachwytu, jak ja wciagam w trojkaty...
                          > zreszta jej wcale nie trzeba wciagac, sama wlazi.
                          > przeciez wiesz jaka z naszej reny rozrywkowa kobieta ;-)))))
                          > ale oki, cicho sza! rena jest nuda i nigdy nic nie robi :-)))
                          >
                          > buzka dla wujka :-)))))))
                          >

Nooooooo tego to już za wiele... i to tak na forum... a nie mogę być nudna???
                          toć jestem nudna.. i tyle.. i nic tego nie zmieni... i dlatego nie dla mnie
                          trójkąty... bo lepiej w deblu.. żeby jedna osoba się ze mną nudziła, a nie
                          dwie.. hihihihi

Pozdrawiam nocnie
                          rena

p.s. i jeszcze buziaki sobie ciągle przesyłają... kazirodztwo jakieś czy co??

ale mieliście o mikołaju... a wy co??
                          • senne_marzenie Re: proszę o debla.... 08.12.02, 11:11
                            bedzie i debel, tylko zabierz ze soba wujka... :-))))
                            ale nie gadaj, ze jestes nudna, bo to sie staje faktycznie nudne :-P
                            a i tak nikt w to nie wierzy :-))))
                            a buziaki sa platoniczne przeciez...

buzka dla cioci, dla wujka i dla zegarmistrza :-))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka