Dodaj do ulubionych

czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t)

31.03.06, 13:09
Obserwuj wątek
    • psychol_ogia Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 13:28
      • shrew77 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 14:55
        eee tam :) w zależności jak na to spojrzeć ... po mojemu KOBIETY są tak samo
        niewierne jak MĘŻCZYŹNI :P czyli co za tym idzie wcale nie są wierniejsze od
        mężczyzn :)))))
        • dyrgosia Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 14:57
          wredniejsze ...?
          • orissa Niektóre tak, niektóre nie. (n/t) 31.03.06, 15:23

• shrew77 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 15:38
            dyrgosia napisała:

> wredniejsze ...?
            WREDNIEJSZE to na bank ....bo wredność od zawsze jest domeną NAS kobiet :)
    • asia_jak_wiewiorka Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 15:42
      pikusiu, tego sie po tobie nie spodziewalam
    • senne_marzenie nie n/t 31.03.06, 16:39

• binka zależy jak leży 31.03.06, 18:41
        Procentowo zapewne większy jest odsetek wiernych kobiet niż mężczyzn.
        Pojedyńczo, niestatystycznie zależy od osoby:-)
    • pikus Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 31.03.06, 19:04
      No to teraz zadanko: mamy 10 panow i 10 pan, w tym 8 par malzenskich,
      2 kawalerow, i 2 panienki tzw. lekkich obyczajow. Kazdy z mezow oprocz
      tego ze z zona ma do czynienia, chodzi jeszcze do jednej panienki, powiedzmy
      ze czterech do jednej i czterech do drugiej, zeby bylo sprawiedliwie.
      Do tychze panienek chodza tez kawalerowie, kazdy do obu, dla urozmaicenia.
      Zony zas pozostaja wierne mezom. Pytanie, ile srednio partnerek seksualnych
      maja w tym ukladzie panowie, a ilu panie? Wszak liczba partnerow wiernosc
      zmierzyc mozna...

Pikus
      • she_5 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 31.03.06, 20:13
        Nie no, Pikusiu - panienki lekkich obyczajów mają nam, mężatkom_wiernym, psuć
        statystykę??? Nie twierdzę, że jesteśmy bardziej wierne od mężczyzn, dawno już
        także nauczyłam się, że statystyka jest bezlitosna... No ale mogłeś wymyślić
        sympatyczniejszą historyjke na potwierdzenie? Mogłeś :-).
        • binka Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 01.04.06, 09:37
          Ja się nie znam, ale jakoś wychodzi mi, że obie pcie mają średnio po 2
          partnerów;-)
          Jednak Twoja historyjka udowadnia moje twiedzenie wcześniejsze.
          • pikus Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 03.04.06, 10:21
            binka napisała:

> Ja się nie znam, ale jakoś wychodzi mi, że obie pcie mają średnio po 2
            > partnerów;-)

Znasz sie jak widac

> Jednak Twoja historyjka udowadnia moje twiedzenie wcześniejsze.

A na czym polega dowod?

P.
            • binka dowód? 03.04.06, 15:40
              W tej historyjce niestatystycznie każdy mężczyzna miał po 2 partnerki, w tym 8
              zdradzało żony, czyli 100% polulacji męskiej, a 8 kobiet (80%) było wiernych,
              gdyż miało 1 partnera - swojego męża, "normę" wyrobiły 2 kobiety:-)
              • pikus Re: dowód? 03.04.06, 15:57
                Sluszna uwaga. Jezeli wiec policzymy nie ilu srednio ma sie partnerow
                a ilu sie ich ma pozamalzensko, to rachunki wyjda inne. Ale z reguly
                w tych ankietach wymienia sie liczbe partnerow/partnerek w zyciu calym.
                I potem przecietna dla mezczyzn jest wyzsza. Ale oni to zanizaja, a one
                zawyzaja, z przyczyn kulturowych raczej.

P.
                • ramon1 Re: dowód? 03.04.06, 16:08
                  pikus napisał:

> Sluszna uwaga. Jezeli wiec policzymy nie ilu srednio ma sie partnerow
                  > a ilu sie ich ma pozamalzensko, to rachunki wyjda inne. Ale z reguly
                  > w tych ankietach wymienia sie liczbe partnerow/partnerek w zyciu calym.
                  > I potem przecietna dla mezczyzn jest wyzsza. Ale oni to zanizaja, a one
                  > zawyzaja, z przyczyn kulturowych raczej.

... pikus , polemizowal bym z Toba ...ale nie tu , moze kiedys... pozdrawiam :)
                  • pikus Re: dowód? 03.04.06, 17:21
                    ramon1 napisał:

> ... pikus , polemizowal bym z Toba ...ale nie tu , moze kiedys...
                    pozdrawiam :)

Och ja Ci zazdroszcze...ja jakos nie spotykam tych rozwiazlych kobiet :)
                    A raczej one mnie nie spotykaja. Przechodza na druga strone ulicy.

P.
                    • ramon1 Re: dowód? 03.04.06, 18:11
                      pikus napisał:

> ramon1 napisał:
                      >
                      >
                      > > ... pikus , polemizowal bym z Toba ...ale nie tu , moze kiedys...
                      > pozdrawiam :)
                      >
                      > Och ja Ci zazdroszcze...ja jakos nie spotykam tych rozwiazlych kobiet :)
                      > A raczej one mnie nie spotykaja. Przechodza na druga strone ulicy.
                      >
                      > P.
                      >

..pikus...ja nie mialem na mysli...rozwiazlych kobiet....:-).....
        • pikus Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 03.04.06, 10:21
          she_5 napisała:

> Nie no, Pikusiu - panienki lekkich obyczajów mają nam, mężatkom_wiernym, psuć
          > statystykę??? Nie twierdzę, że jesteśmy bardziej wierne od mężczyzn, dawno już
          > także nauczyłam się, że statystyka jest bezlitosna... No ale mogłeś wymyślić
          > sympatyczniejszą historyjke na potwierdzenie? Mogłeś :-).

To nie ja wymyslilem. Ja tylko obliczylem. Inna sprawa, ze jesli zalozyc,
          iz w danej populacji jest tyle samo mezczyzn co i kobiet, to zawsze
          bedzie srednia taka sama, poniewaz dzielimy liczbe par powiazanych
          relacja <sex> przez liczbe mezczyzn badz kobiet. W rzeczywistosci jednak
          kobiet jest troche wiecej, czyli mezczyzni beda miec srednio wiecej.
          No i nie ma powodu, by wykluczac te panienki ze statystyk :)

Pikus

• maximw2 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 01.04.06, 18:59
        moga zmieniac partnerki lub kilku do jednej.statystycznie zbliza sie do jednej
        choroby hehe pozdrawiam kamyk
        • maximw2 wierni czy niewierni ale to mezcyzni ;) 01.04.06, 19:03
    • ligia76 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 02.04.06, 09:07
      A ja tam nie wiem ...
      Chyba ...

Pozdrowienia
      Ligia
    • grzegorzkris Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 06.04.06, 08:57
      Taaaa, kobiety są wierniejsze od mężczyzn, ale tylko pod warunkiem, że
      mężczyźni zdradzają kobiety z innymi mężczyznami lub zwierzętami domowymi
    • renatb7 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 07.04.06, 18:20
      kobiety to cwane bestie, ale mężczyżni mają w naturze zdradzanie, jak nie kobiet
      to samych siebie
    • bob_budowniczy Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 17.05.06, 11:24
      Nie są hehe mówię Wam, że nie są :-) a ja to wiem, bo babcia cały czas mówi, że
      miałem być księdzem haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka