psychol_ogia Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 13:28 są Odpowiedz Link Zgłoś
shrew77 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 14:55 eee tam :) w zależności jak na to spojrzeć ... po mojemu KOBIETY są tak samo niewierne jak MĘŻCZYŹNI :P czyli co za tym idzie wcale nie są wierniejsze od mężczyzn :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 14:57 wredniejsze ...? Odpowiedz Link Zgłoś
shrew77 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 15:38 dyrgosia napisała: > wredniejsze ...? WREDNIEJSZE to na bank ....bo wredność od zawsze jest domeną NAS kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_jak_wiewiorka Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 31.03.06, 15:42 pikusiu, tego sie po tobie nie spodziewalam Odpowiedz Link Zgłoś
binka zależy jak leży 31.03.06, 18:41 Procentowo zapewne większy jest odsetek wiernych kobiet niż mężczyzn. Pojedyńczo, niestatystycznie zależy od osoby:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 31.03.06, 19:04 No to teraz zadanko: mamy 10 panow i 10 pan, w tym 8 par malzenskich, 2 kawalerow, i 2 panienki tzw. lekkich obyczajow. Kazdy z mezow oprocz tego ze z zona ma do czynienia, chodzi jeszcze do jednej panienki, powiedzmy ze czterech do jednej i czterech do drugiej, zeby bylo sprawiedliwie. Do tychze panienek chodza tez kawalerowie, kazdy do obu, dla urozmaicenia. Zony zas pozostaja wierne mezom. Pytanie, ile srednio partnerek seksualnych maja w tym ukladzie panowie, a ilu panie? Wszak liczba partnerow wiernosc zmierzyc mozna... Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 31.03.06, 20:13 Nie no, Pikusiu - panienki lekkich obyczajów mają nam, mężatkom_wiernym, psuć statystykę??? Nie twierdzę, że jesteśmy bardziej wierne od mężczyzn, dawno już także nauczyłam się, że statystyka jest bezlitosna... No ale mogłeś wymyślić sympatyczniejszą historyjke na potwierdzenie? Mogłeś :-). Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 01.04.06, 09:37 Ja się nie znam, ale jakoś wychodzi mi, że obie pcie mają średnio po 2 partnerów;-) Jednak Twoja historyjka udowadnia moje twiedzenie wcześniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 03.04.06, 10:21 binka napisała: > Ja się nie znam, ale jakoś wychodzi mi, że obie pcie mają średnio po 2 > partnerów;-) Znasz sie jak widac > Jednak Twoja historyjka udowadnia moje twiedzenie wcześniejsze. A na czym polega dowod? P. Odpowiedz Link Zgłoś
binka dowód? 03.04.06, 15:40 W tej historyjce niestatystycznie każdy mężczyzna miał po 2 partnerki, w tym 8 zdradzało żony, czyli 100% polulacji męskiej, a 8 kobiet (80%) było wiernych, gdyż miało 1 partnera - swojego męża, "normę" wyrobiły 2 kobiety:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: dowód? 03.04.06, 15:57 Sluszna uwaga. Jezeli wiec policzymy nie ilu srednio ma sie partnerow a ilu sie ich ma pozamalzensko, to rachunki wyjda inne. Ale z reguly w tych ankietach wymienia sie liczbe partnerow/partnerek w zyciu calym. I potem przecietna dla mezczyzn jest wyzsza. Ale oni to zanizaja, a one zawyzaja, z przyczyn kulturowych raczej. P. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: dowód? 03.04.06, 16:08 pikus napisał: > Sluszna uwaga. Jezeli wiec policzymy nie ilu srednio ma sie partnerow > a ilu sie ich ma pozamalzensko, to rachunki wyjda inne. Ale z reguly > w tych ankietach wymienia sie liczbe partnerow/partnerek w zyciu calym. > I potem przecietna dla mezczyzn jest wyzsza. Ale oni to zanizaja, a one > zawyzaja, z przyczyn kulturowych raczej. ... pikus , polemizowal bym z Toba ...ale nie tu , moze kiedys... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: dowód? 03.04.06, 17:21 ramon1 napisał: > ... pikus , polemizowal bym z Toba ...ale nie tu , moze kiedys... pozdrawiam :) Och ja Ci zazdroszcze...ja jakos nie spotykam tych rozwiazlych kobiet :) A raczej one mnie nie spotykaja. Przechodza na druga strone ulicy. P. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: dowód? 03.04.06, 18:11 pikus napisał: > ramon1 napisał: > > > > ... pikus , polemizowal bym z Toba ...ale nie tu , moze kiedys... > pozdrawiam :) > > Och ja Ci zazdroszcze...ja jakos nie spotykam tych rozwiazlych kobiet :) > A raczej one mnie nie spotykaja. Przechodza na druga strone ulicy. > > P. > ..pikus...ja nie mialem na mysli...rozwiazlych kobiet....:-)..... Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 03.04.06, 10:21 she_5 napisała: > Nie no, Pikusiu - panienki lekkich obyczajów mają nam, mężatkom_wiernym, psuć > statystykę??? Nie twierdzę, że jesteśmy bardziej wierne od mężczyzn, dawno już > także nauczyłam się, że statystyka jest bezlitosna... No ale mogłeś wymyślić > sympatyczniejszą historyjke na potwierdzenie? Mogłeś :-). To nie ja wymyslilem. Ja tylko obliczylem. Inna sprawa, ze jesli zalozyc, iz w danej populacji jest tyle samo mezczyzn co i kobiet, to zawsze bedzie srednia taka sama, poniewaz dzielimy liczbe par powiazanych relacja <sex> przez liczbe mezczyzn badz kobiet. W rzeczywistosci jednak kobiet jest troche wiecej, czyli mezczyzni beda miec srednio wiecej. No i nie ma powodu, by wykluczac te panienki ze statystyk :) Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
maximw2 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (t) 01.04.06, 18:59 moga zmieniac partnerki lub kilku do jednej.statystycznie zbliza sie do jednej choroby hehe pozdrawiam kamyk Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 02.04.06, 09:07 A ja tam nie wiem ... Chyba ... Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkris Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 06.04.06, 08:57 Taaaa, kobiety są wierniejsze od mężczyzn, ale tylko pod warunkiem, że mężczyźni zdradzają kobiety z innymi mężczyznami lub zwierzętami domowymi Odpowiedz Link Zgłoś
renatb7 Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 07.04.06, 18:20 kobiety to cwane bestie, ale mężczyżni mają w naturze zdradzanie, jak nie kobiet to samych siebie Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: czy kobiety sa wierniejsze od mezczyzn? (n/t) 17.05.06, 11:24 Nie są hehe mówię Wam, że nie są :-) a ja to wiem, bo babcia cały czas mówi, że miałem być księdzem haha Odpowiedz Link Zgłoś