pilsudski1 04.05.06, 12:22 mam dobra prace ur.1984 i niechce isc do wojska. jezeli wziol bym slub z moja dziewczyna czy dostal bym odroczenie albo rezerwe??? p.s moja dziewczyna nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yosemitesam Re: wojsko 04.05.06, 12:48 Nie wiem jak jest teraz, ale do niedawna na sam ślub się nie dało się wymigać. Trzeba było mieć do tego potomstwo w liczbie przynajmniej 2 sztuki. Najlepiej przemelduj się do jakiejś babci/ciotki czy kogoś u kogo bywasz raz na 10 lat, no chyba że masz już bilet. Są jeszcze inne sposoby - lewe zaświadczenie lekarskie (jeśli pracę masz naprawdę dobrą, to z tych kilku tysiaków warto wyskoczyć, zwróci się), w ostateczności wyjazd za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: wojsko 04.05.06, 20:42 pilsudski1 napisał: > mam dobra prace ur.1984 i niechce isc do wojska. jezeli wziol bym slub z moja > dziewczyna czy dostal bym odroczenie albo rezerwe??? p.s moja dziewczyna nie > pracuje ...powiem tak...idż do wojska, lepiej wypadniesz w oczach innych, facet po wojsku..jest ok, teraz sluzba trwa, 9 miesiecy, ja bylem 2 lata.. i... nie zaluje ...Pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
baca486 Re: wojsko 04.05.06, 23:56 Taak, a efekty tego są do dziś czasami, aż nad wyraz widoczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś