Dodaj do ulubionych

do tych co wiedzą kto

IP: 213.76.166.* 03.01.03, 17:29
chwilowo nie mam dostepu do sieci, całuję mocno i w sprawach pilnych
0609663856

Anais smutna dziś
Obserwuj wątek
    • Gość: ojoj Re: do tych co wiedzą kto IP: frodo:* / *.zamek.gda.pl 03.01.03, 21:14
      zadzwonic czy nie zadzwonic ?
      • Gość: loczki Re: do tych co wiedzą kto IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.01.03, 22:02
        czy ten wątek znów tylko nona powinien zainteresować?

p_m
    • Gość: no wlasnie! kto? "tylko do", "Ci, ktorzy wiedza, kto" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 08:38
      to cos jak konspiracja w slynnym serialu "Stawka wieksza niz zycie":) albo, jak kto woli, w "17-tu mgnieniach wiosny":) z jedna roznica. Schtirlitz myslal.
      poza tym wole numery zaczynajace sie na 0-700 ;-)
      • Gość: ewka Re: 'tylko do', 'Ci, ktorzy wiedza, kto' IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 04.01.03, 11:03
        No co to za zdziwienie???! Nie wiecie, ze doszlo do fuzji Plus GSM z tymi, co
        zarzadzaja o-700?!?!?!! no przeciez to chyba logiczne i oczywiste, i
        najbardziej na swiecie jasne, ze skoro 0-700 jest tak powaznie obciazone, to
        trzeba bylo rozszerzyc numerki. ewka_co_bardzo_najbardzo_wierzy_w_ludzi
        P.S. No mili Panstwo, chyba nie przyszlo Wam do glowy, ze ktokolwiek moze podac
        numer swojego tela na forum?! A fe! Anais, nie daj sie! Powiedz niedowiarkom,
        ze pracujesz w newsroomie i podzielilas sie newsem (o rozszerzeniu) - dla
        potrzebujacych.
        • Gość: Klient 0-700 Re: 'tylko do', 'Ci, ktorzy wiedza, kto' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 13:00
          Gość portalu: ewka napisał(a):

A fe! Anais, nie daj sie! Powiedz niedowiarkom

<ciach>

nie powie.
          odbiera telefony.
          to w koncu 3,70 + Vat za minute, nie przeszkadzaj, Ewa:)

K0700

• orissa Re: Do upiorka 04.01.03, 13:10
        Gość portalu: no wlasnie! kto? napisał(a):

> Schtirlitz myslal.
        Upiorku, Stirlitz a nie Schtirlitz.

> poza tym wole numery zaczynajace sie na 0-700 ;-)
        Dobrze że zaakceptowałeś fakt, że tylko 0-700 Ci pozostaje ;-)
        • Gość: K0700 Re: Do upiorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 13:13
          widze, ze w Nowym Roku nic nie lepiej z Toba:(
          doprawdy, skorzystaj z porady specjalisty, pilnie.
          EOT, poza tym po raz enty prosze....odczep sie laskawie ode mnie.
          • orissa Re: Do upiorka 04.01.03, 13:16
            To forum jest publiczne i dostępne dla wszystkich :-)
            • Gość: K0700 Re: Do upiorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 13:21
              orissa napisała:

> To forum jest publiczne i dostępne dla wszystkich :-)

niestety:(
              btw, zegnnalas sie juz pare razy, moze czas.....dotrzymac slowa?
            • Gość: K0700 Re: Do upiorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 13:26
              i jeszcze...w dialogi rodem spod budki z piwem wciagnac sie nie dam, definitywnie koncze korespondencje.
              • orissa Re: Do upiorka 04.01.03, 13:47
                Już wcześniej widziałam "EOT" :)
              • Gość: Rebelia Re: Do upiorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 18:04
                Z tego co wiem pisze się "z pod" a nie "spod" - jeśli ktoś próbuje udawać
                inteligenta to przeważnie mu to nie wychodzi!
                • Gość: K0700 Re: Do upiorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 18:24
                  rany, rzeczywiscie napisalem "spod":)))) widac jakies iskry w oczach mialem, piszac:)
                  ach, wolna chwila sprawdz w dostepnych Ci zrodlach definicje slowa "inteligancja":)
                • Gość: ewka Re: Do upiorka IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 04.01.03, 20:23
                  chyba sie zgubilam... watek dotyczy czegos, przeistoczyl sie zas w watek
                  dotyczacy czegos innego. Ludzie! Ogarnijcie sie!
                  ewka_co_jednak_nadal_wierzy_w_ludzi (choc sama przeciez zlosliwieje czasem
                  takze) P.S. Przy okazji - przyimek "spod" pisze sie lacznie. Bez "nerw"
                  prosze, bez "nerw".
                • Gość: agni_me Re: Do upiorka IP: *.u.mcnet.pl 06.01.03, 14:32
                  Gość portalu: Rebelia napisał(a):

> Z tego co wiem pisze się "z pod" a nie "spod" - jeśli ktoś próbuje udawać
                  > inteligenta to przeważnie mu to nie wychodzi!

Tak, a jeśli ktoś próbuje udawać polonistę, wychodzą takie kwiatki ...
                  Może by nie zaczynać >rebelii językowej< bez zajrzenia do słownika poprawnej
                  polszczyzny?
                  Choć za komentarz wystarczyłby chyba sam cytat, ten zaczynający się od
                  >jeśli...<
                  agni_me_i_slownik_poprawnej_polszczyzny_bo_robi_błędów_wiele
                  • Gość: agni_me_sie_kaja Re: Do upiorka IP: *.u.mcnet.pl 06.01.03, 14:40
                    buuu nie zauważyłam wpisu ewki :( , a ona już napisała >spod<
                    zatem .....
                    jeśli ktoś nie przeczytał wszystkich wpisów dokładnie, niech nie dokłada
                    swojego.
                    agni_me_jak_zwykle_namiesza
        • Gość: agni_me Re: Do iskierki IP: *.u.mcnet.pl 05.01.03, 18:07
          a wiesz iskierko ... nie wnikam, dlaczego upiorek wszedł na forum pod innym
          nickiem, ale chciał anonimowości, jak myślę. Rzeczą nieładną, wydaje mi się,
          >demaskowanie< go po numerze IP, czy jakoś tak. Nikt z nas >normalnych<
          forumowiczów nie ma możliwości sprawdzenia tego, ty je masz... ale czy warto to
          okazywać?
          agni_me_co_lubi_sie_podpisywać_własnym_nickiem
          • orissa Re: Do iskierki 06.01.03, 08:26
            Gość portalu: agni_me napisał(a):

> a wiesz iskierko ... nie wnikam, dlaczego upiorek wszedł na forum pod innym
            > nickiem, ale chciał anonimowości, jak myślę. Rzeczą nieładną, wydaje mi się,
            > >demaskowanie< go po numerze IP, czy jakoś tak. Nikt z nas >normalnych
            > < forumowiczów nie ma możliwości sprawdzenia tego, ty je masz... ale czy
            warto to okazywać?
            > agni_me_co_lubi_sie_podpisywać_własnym_nickiem

Agni, jeśli uważasz, że na moim monitorze widać coś sie więcej niż "adres:
            *.neoplus.adsl.tpnet.pl" to jesteś w błędzie. Nie mam możliwości "sprawdzenia
            po numerze IP czy jakoś tak" (jak?). Niektóre osoby mają tak charakterystyczny
            styl pisania, że same się demaskują. Wydaje mi się, że rzeczą nieładną jest
            oskarżanie kogoś o zdolności nadprzyrodzone, ja ich nie posiadam, Agni.
            Pozdrawiam.
            Ela
            • pul_mruffki Re: Do iskierki 06.01.03, 09:10
              tak, ale mimo wszystko, być może upiorek chciał być po prostu anonimowy,
              zresztą nie raz już się zdarzyło na czacie, że osobę, która z jakichś powodów
              weszła pod innym nickiem natychmiast demaskowano, a to umieszczając jakiś
              komentarz na ogólnym, a to dając odpowiedni kolorek. Takie zachowanie jest po
              prostu nieeleganckie, a przy okazji może naprawdę zaszkodzić osobie, która nie
              ma ochoty na ujawnianie swojego prawdziwego nicka

dziękujępaństwudowidzenia

miętowe_loczki
              • orissa Re: Tak na marginesie 06.01.03, 09:19
                Cenię osoby, które nie zmieniają nicka i nie ukrywają się udając że
                są "nowymi" osobami na czacie.
                • pul_mruffki Re: Tak na marginesie 06.01.03, 13:40
                  orissa napisała:

> Cenię osoby, które nie zmieniają nicka i nie ukrywają się udając że
                  > są "nowymi" osobami na czacie.

Powody, dla których osoby zmieniają nicka na czacie są różne. Znam kilka osób,
                  które to robią z powodów, o których Ci się nawet nie śniło. Sama czasami
                  wchodzę pod innymi i wcale nie udaję kogoś innego. Nie przypisywałabym temu
                  zachowaniu żadnej ideologii.
            • Gość: agni_me Re: Do iskierki IP: *.u.mcnet.pl 06.01.03, 10:10
              iskierko przepraszam za przydanie Ci umiejętności nadprzyrodzonych, ale w
              gruncie nie zmienia to sensu wypowiedzi. Ktoś kto chce być anonimowy powinien
              nim móc być, prawda?
              agni
              • orissa Re: Do agni_me 06.01.03, 10:17
                Temat był tyle razy omawiany, że odpowiedź napewno znajdziesz w starszych
                wątkach :)
                • Gość: agni_me Re: Do agni_me IP: *.u.mcnet.pl 06.01.03, 10:38
                  orissa napisała:

> Temat był tyle razy omawiany, że odpowiedź napewno znajdziesz w starszych
                  > wątkach :)

Ech iskierko, nie chce mi się w starych wątkach grzebać, po to, by się
                  dowiedzieć, ze niektórzy ludzie nigdy się nie zmieniają.
                  Pozwolę sobie mieć własne zdanie na temat eleganckiego zachowywania, a Tobie z
                  całym szacunkiem zostawiam Twoje zdanie. Ludzie się tak bardzo różnią....
                  dobrze, że czasami pieknie.
                  Pozdrawiam
                  agni
                  • Gość: K0700 Agnie!:) IP: 212.160.141.* 06.01.03, 12:04
                    Agnieszko, dzieki za zrozumienie, ale....szkoda Twojego cennego czasu na
                    tlumaczenie prawd oczywistych. Internet zawsze pozwalal na zachowanie
                    anonimowosci, jesli ktos takowej sobie zyczyl. Niestety, i tutaj sa rowni i
                    rowniejsi. Sa bowiem tacy, ktorym dane jest widziec czyjes IP. Niewazne, czy
                    tutaj, czy na czacie. Moga i juz. I wykorzystuja owa "moc", natychmiast gloszac
                    wszem i wobec, ktos zacz. To paskudna maniera, na cale szczescie niekoniecznie
                    stosowana przez wszystkich "rowniejszych" od innych. Nie widze absolutnie
                    zwiazku pomiedzy zmiana nickow a checia udawania kogos innego. Widza ja jedynie
                    wyznawcy spiskowej teorii dziejow internetowych. Moze sami
                    wykorzystywali "wielonickowatosc" do tych celow? Sadze jednak, ze przykladanie
                    wlasnej miarki do innych to cos zlego. Netetykieta? Puste slowo, w tym
                    przypadku.
                    Uffff, rozpisalem sie, choc wiem, ze to jeno glos wolajacego na puszczy,
                    niestety.

K0700, bo dzis mam ochote byc wlasnie K0700, a nie J23 np
                    • senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 15:41
                      A czy wy troszeczke nie przesadzacie?
                      Zupelnie nie rozumiem, dlaczego tu byle bzdura musi rosnac do Bog wie jakich
                      rozmaiarow, od razu wyciaga sie mase innych, rzekomo podobnych sytuacji i
                      osadza ludzi...
                      • senne_marzenie Re: i jeszcze jedno.. 07.01.03, 15:47
                        Ja np. nie widze IP, ani nie mam zadnych nadprzyrodzonych zdolnosci, ale
                        poznaje po "charakterze pisma" bardzo wiele osob i bardzo czesto je demaskuje,
                        to moze powinnam dostac jakiegos kicka za takie zachowanie? Hm...?
                      • agni_me Re: do wszystkich... 07.01.03, 16:19
                        senne_marzenie napisała:

> A czy wy troszeczke nie przesadzacie?
                        > Zupelnie nie rozumiem, dlaczego tu byle bzdura musi rosnac do Bog wie jakich
                        > rozmaiarow, od razu wyciaga sie mase innych, rzekomo podobnych sytuacji i
                        > osadza ludzi...

less,
                        a dlaczego każdy wątek musi mieć swojego >jedynego sprawiedliwego< co to
                        nawołuje pozostałych do opamiętania? Może to taki urok forum, co? :-)))

Nie bardzo czuję się winna. Nie wyciągam, nie osądzam, nie bronie, nikogo (mam
                        nadzieję) nie obrażam.

Lubię wierzyć, że jak kiedyś będę miała kaprys założyć maskę na bal
                        karnawałowy, to znajomi nie zerwą mi jej na środku sali, z radosnych chichotem,
                        bo poznali mnie po tym, jak chodzę. Jestem pewna, że to rozumiesz, tak jak ja
                        rozumiem, że w gruncie rzeczy to bzdura, co urosła do rozmiarów.

Pozdrawiam
                        oczy_migdałowe
                        • senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 16:30
                          agni,
                          naprawde nie wiem dlaczego...
                          moze dlatego, ze za kazdym razem ktos czyta watek i wszystkie posty i oczom nie
                          wierzy. tym razem padlo akurat na mnie.
                          rozumiem, ze ktos chce byc anonimowy, ale anonimowosci po prostu nie ma i nie
                          ma takiej sily co sprawi, ze ktokolwiek tu bedzie w 100% anonimowy.
                          nie po IP sie ludzi poznaje... a i to jest do sprawdzenia przeciez.
                          • agni_me Re: do wszystkich... 07.01.03, 17:02
                            senne_marzenie napisała:

> rozumiem, ze ktos chce byc anonimowy, ale anonimowosci po prostu nie ma i nie
                            > ma takiej sily co sprawi, ze ktokolwiek tu bedzie w 100% anonimowy.
                            > nie po IP sie ludzi poznaje... a i to jest do sprawdzenia przeciez.

Lessiku,
                            no i co z tego, że się ludzi poznaje? czy to daje prawo tym, co poznają do
                            zrywania masek? ... hmmm dla mnie to mało zabawne, ale każdy bawi się tak jak
                            lubi i potrafi.
                            agni
                            • senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 17:11
                              Jakos nie zauwazylam zeby ludzie, ktorzy sobie tego nie zycza byli masowo
                              demaskowani... (zreszta podobnie bylo tu, "zdemaskowana" osoba nie wyrazila
                              zadnych pretensji) Wiele osob raczej prowokuje piszac cos na publu i w ten
                              sposob sa rozpoznawani, nie tylko przez opow.
                              Ale oczywscie moge nie wiedziec wszystkiego.
                              Jeszcze bardziej denerwujace jest dla mnie kiedy ktos sie ukrywa pod innym
                              nickiem i zachowuje jak gdyby nigdy nic, no ale to zupelnie inna historia.

I faktycznie, kazdy bawi sie jak umie.
                              • Gość: EOT Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 17:16
                                senne_marzenie napisała:

> Jakos nie zauwazylam zeby ludzie, ktorzy sobie tego nie zycza byli masowo
                                > demaskowani... (zreszta podobnie bylo tu, "zdemaskowana" osoba nie wyrazila
                                > zadnych pretensji)

qrcze, nie dotrzymalem slowa, ale....jeszcze te 3 zdania napisze:) "zdemaskowana" osoba WIELOKROTNIE WYRAZALA SWOJE NIEZADOWOLENIE Z TEGO POWODU. Capsem, zeby jasne bylo. Jedyną "demaskujaca" byla Pani I.

> Ale oczywscie moge nie wiedziec wszystkiego.

Uhm, to akurat pewne jest:P

> I faktycznie, kazdy bawi sie jak umie.

O, tak, tak, dokladnie nawet tak:) To ja juz wyruszam do mojej piaskownicy. Moze nie zamarzla.
                                • senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 17:19
                                  Nie zapomnij wiaderka, bo bedziesz musial wracac :-)
                                  A ja ide po okulary, bo nie doczytalam sie tu nigdzie pretensji o zdemaskowanie.
                                  • Gość: Piaskownica Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 17:25
                                    senne_marzenie napisała:

> Nie zapomnij wiaderka, bo bedziesz musial wracac :-)

uch, i łopatkę biorę,i foremki, grabelki takoż:))))))
                                    i do tego wątku już nie wracam:)

> A ja ide po okulary, bo nie doczytalam sie tu nigdzie pretensji o zdemaskowanie

to idź, w rzeczy samej:) nie pisalem, ze TU "zdemaskowana osoba", jak to ujęłaś cudnie, pretensje miała:)

miłej zabawy:)
                                    • senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 17:30
                                      Tak napisalam, bo poprzednio dokladnie to mialam na mysli, jesli sie niejasno
                                      wyrazilam do wybacz. Nie jestem wrozka przeciez i wypowiadalam sie tylko nt
                                      tego watku.
                                      Ufff... cale szczescie, ze okulary mi nie potrzebne :-))))))

PS. lopatke moze jakas jeszcze wez...
                                      • Gość: Gumofilc Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 17:50
                                        senne_marzenie napisała:

Nie jestem wrozka przeciez

nieeeeeeeeeee????????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

> PS. lopatke moze jakas jeszcze wez...

łopatki mam zawsze przy sobie. dwie. wetkniete za cholewy gumofilców:) to takie buty są. ładne.
                                        • senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 17:52
                                          jak masz lopatki, to jestes moim idolem :-) i moge byc nawet wrozka... dla
                                          idola ;-))
                                          • Gość: Idol Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 18:14
                                            senne_marzenie napisała:

> jak masz lopatki, to jestes moim idolem :-) i moge byc nawet wrozka... dla
                                            > idola ;-))

oooooooo, i jakże pięknie Nowy Rok sie zaczął był:))))))
                                            Wróżko, czy zyczysz sobie foto Twojego idola, takie na odwrotnej stronie lusterka?:) W komplecie z gustownym grzebyczkiem?:))))

Idol, dumnie tuptający gumofilcem po śniegu

• senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 19:29
                                              bardzo chetnie. zdjecie na lusterko i plakat do powieszenia nad lozkiem. zaraz
                                              sprawdze w mojej szklanej kuli jaka jest przyszlosc idola ;-)
                                              • Gość: Idol_lusterkowy Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 19:32
                                                senne_marzenie napisała:

> bardzo chetnie. zdjecie na lusterko i plakat do powieszenia nad lozkiem.

zdjęcie JUZ JEST na lusterku:) nie płacz ze wzruszenia, nie trzeba:)))))
                                                a nad łóżkiem święty imidż przeciez wisi, nie ma miejsca:)

zaraz
                                                > sprawdze w mojej szklanej kuli jaka jest przyszlosc idola ;-)

uuuuuuu, ostrożnie, nie stlucz kuli, bez niej ani rusz, trudno jest byc bezkulową wróżką:)
                                                • senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 19:36
                                                  a skad Ty wiesz co wisi nad moim lozkiem?
                                                  fakt, cos wisi... i moze nawet swiete poniekad...
                                                  ale idol sie zawsze zmiesci :-)))
                                                  • Gość: Idol_nadłóżkowy Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 19:47
                                                    senne_marzenie napisała:

> a skad Ty wiesz co wisi nad moim lozkiem?
                                                    > fakt, cos wisi... i moze nawet swiete poniekad...

no jak to skad? nad kazdym łóżkiem wisi swięty imidż przecież:)

> ale idol sie zawsze zmiesci :-)))

hm, nawet taki.......sporych rozmiarów?:))))

Idol, nieśmiało spogladajacy z konterfektu lusterkowego
                                                  • senne_marzenie Re: do wszystkich... 07.01.03, 19:51
                                                    Amorki Raffaela wisza nad moim lozkiem.
                                                    A duze rozmiary mile widziane :-P
                                                  • Gość: Idol_niekokosowy Re: do wszystkich... IP: 212.160.141.* 08.01.03, 07:47
                                                    senne_marzenie napisała:

> Amorki Raffaela wisza nad moim lozkiem.

nie lubie Rafaello, wiórki kokosowe mnie drażnią:)

Idol_niekokosowy
                                                  • senne_marzenie Re: do wszystkich... 08.01.03, 19:16
                                                    a ja nie lubie kokosu w ogole...
                                                  • Gość: Kokos Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 19:26
                                                    senne_marzenie napisała:

> a ja nie lubie kokosu w ogole...

ale wisi Rafaello nad łóżkiem?:) Wróżko, brak konsekwencji w nielubieniu?:)
                                                    dobry wieczór, miło Cie znowu czytać:)

• senne_marzenie Re: do wszystkich... 08.01.03, 19:43
                                                    wisza amorki Raffaela, a nie zaden (fuj) kokos... ;-))
                                                  • Gość: Lusterko Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 20:19
                                                    senne_marzenie napisała:

> wisza amorki Raffaela, a nie zaden (fuj) kokos... ;-))

jutro to juz czas przeszly bedzie, bowiem.......na scianie zawisnie lusterko, z wiadomym konterfektem zreszta:)
                                                  • senne_marzenie Re: do wszystkich... 08.01.03, 23:02
                                                    jutro zaczyna sie dzis...
                                                    a amorki sa constans.
                                                    :-)
                                                  • Gość: Jelonek Re: do wszystkich... IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 09.01.03, 08:37
                                                    senne_marzenie napisała:

> jutro zaczyna sie dzis...

uhm, a jutro tez zacznie sie jakies jutro, Wróżko....

> a amorki sa constans.
                                                    > :-)

dobrze, w takim razie ja wieszam sobie landszafcik gustowny, z jelonkiem:)
                                                  • senne_marzenie Re: do wszystkich... 09.01.03, 11:59
                                                    byle nie spadl nikomu na glowe.... ;-)
                                                  • Gość: Chełm Re: do wszystkich... IP: 212.160.141.* 09.01.03, 12:14
                                                    senne_marzenie napisała:

> byle nie spadl nikomu na glowe.... ;-)

Wróżko, od dziś spisz w kasku?:)))))
                                                  • senne_marzenie Re: do wszystkich... 09.01.03, 12:43
                                                    bez kasku, bo niewygodnie.
                                                    wole jakiegos idola sobie przy lozku postawic,
                                                    zeby pilnowal mego bezpieczenstwa ;-)
                                                  • Gość: Spadający Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 17:43
                                                    senne_marzenie napisała:

> bez kasku, bo niewygodnie.

ok, ale choć kamizelke jelonkoodporna załóż, Wróżko:)

> wole jakiegos idola sobie przy lozku postawic,
                                                    > zeby pilnowal mego bezpieczenstwa ;-)

hm, przy? u wezgłowia czy w nóżkach? i czy......koniecznie tam?:P
                                                  • senne_marzenie Re: do wszystkich... 09.01.03, 17:52
                                                    u wezoglowia.
                                                    przyjamniej na poczatku.... :-)
                                                  • Gość: Węgielek Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 17:57
                                                    senne_marzenie napisała:

> u wezoglowia.
                                                    > przyjamniej na poczatku.... :-)

Wróżko, na początku był wodór, to straaaaaaaasznie dluuuuuuugo potrwa, a ja stareńki jak węgielek już jestem:)))))))) zlituj się, Niedobroto:P
                                                  • senne_marzenie Re: do wszystkich... 09.01.03, 18:06
                                                    to nie chcesz dluzej?...
                                                    ze mna?....
                                                    :-P
                                                  • Gość: Szczęka Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 18:15
                                                    senne_marzenie napisała:

> to nie chcesz dluzej?...
                                                    > ze mna?....
                                                    > :-P

i tu.....slyszysz stukot sztucznej szczęki mej? o podłogę?:)
                                                    no i....."Emporio" z nóg mnie tez zwala.....:PPPP
                                                  • senne_marzenie Re: do wszystkich... 09.01.03, 18:20
                                                    ciiii :-)
                                                    slysze :-)
                                                    ale nie tak glosno...
                                                    zwlaszcza o Emporio...
                                                    :-)
                                                  • Gość: wątek Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 18:28
                                                    senne_marzenie napisała:

> ciiii :-)
                                                    > slysze :-)
                                                    > ale nie tak glosno...
                                                    > zwlaszcza o Emporio...
                                                    > :-)

otoz to! czas na nowy watek, Wróżko:) taki tylko nasz:P
                                                    zaczniesz?:)
                                  • Gość: ewka Re: do wszystkich... IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 07.01.03, 17:30
                                    lojezy, ludzie, naprawiliscie mnie! - wlasnie wrocila mi tolerancja. Gumke
                                    myszke prosze zastosowac. Kazdy robi to, co lubi. I juz. I nikomu nic do tego.
                                    I juz. ewka_wycofana
                                    • agni_me do ewki :-))))))))))) 07.01.03, 17:39
                                      ewka naprawiłaś mnie! po licho musze mieć zawsze ostatnie słowo i czekać, aż
                                      mnie ludziska zrozumieją, przy okazji robiąc z siebie nadwrażliwą cierpiętnice!
                                      Pożycz gumki, bo swoją obgryzłam do cna :-)))
                                      agni_co_ją_czasem_przestaje_walić_w_mózg_i_skutki_tego_bywają_żałosne
                                      • Gość: ewka do Agni IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 07.01.03, 19:59
                                        Agni - oto gumka (myszka - zeby nie bylo innych skojarzen, bo licho nie
                                        spi...). ewka_z_wlasna_gumka_w_dloniach_wciaz (i nie o ciaze tu chodzi - zeby
                                        nie bylo takich skojarzen, bo licho nie spi...)
                              • agni_me Re: do wszystkich... 07.01.03, 17:26
                                senne_marzenie napisała:

> Jakos nie zauwazylam zeby ludzie, ktorzy sobie tego nie zycza byli masowo
                                > demaskowani... (zreszta podobnie bylo tu, "zdemaskowana" osoba nie wyrazila
                                > zadnych pretensji)

Jej lessik,
                                tak to bywa, że przez gałęzie, mało co widać :-))))))))))))))))))
                                >zdemaskowana tu< osoba wyraziła >pretensje<, ale uczyniła to w stylu mało
                                forumowym. I naprawdecznie ma >ta osoba< rację, że nie ma więcej co o tym gadać.
                                Serdecznie pozdrawiam
                                agni

• Gość: Maska Karnawałowa Re: do wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 16:42
                          Agnie, mialem wrazenie, ze oboje piszemy w jezyku polskim, dosc zrozumiale zreszta. Okazuje sie, ze jednak niekoniecznie. Niezrozumiale. Piszemy. Jednak.
                          Tylko....zamiast pisac....ANONIMOWOŚĆ....mozna bylo napisac "anonimowość". A zreszta....jak zwal tak zwal. Kto mial zrozumiec, zrozumial. I rozumie. A reszta? Niech pisze.
                          Najzabawniejsze jest to, ze ten, tutajszy, tubylczy watek...zupelnie nie o tym byl.
                          Jak dla mnie....EOT total max, <kurtyna>.

Maska Karnawałowa, ktora zaraz ciekawscy i tak zedra z mojego dzioba
                          • ireo Re: do wszystkich... 08.01.03, 10:06
                            A kto to był Karnawałow?
                            • runek Re: do wszystkich... 08.01.03, 10:41
                              ireo napisał:

> A kto to był Karnawałow?
                              Ja wiem :) ale to chyba tylko nonstopa zainteresuje
                              • ireo Re: do wszystkich... 08.01.03, 17:34
                                :-)))
                                a dlaczego do takiego interesującego wątku nikt nie robi "i_hooop_w_górę", jak
                                z jakimś listem pseudo-Marqueza?
                                przecież i tak nie wiadomo, kto to był jakiś tam Marquez, a Anais_anais wszyscy
                                znają
                                • nonstop Re: do wszystkich... 09.01.03, 19:04
                                  To Markez pisze się Marquez????
                                  ojoj
                                  :-)))
    • ghost.dog Re: do tych co wiedzą kto:)))))))) 06.01.03, 14:03
      i do tych co widza))))))) i do tych co juz nic chyba nie zobacza:)))))))
    • Gość: anais Re: do tych co wiedzą kto IP: 213.76.166.* 07.01.03, 11:36
      wiecie co coraz rzadziej tu wchodzę i im mniej tu bywam tym bardziej
      zniesmaczają mnie te ciągłe inwigilacje, dogryzania jakby wam mało było tego w
      zyciu codziennym, napisałam post jak najbardziej neutralny do tej garstki
      bliskij mi ludzi z którymi tu rozmawiałam o rzeczach ważnych i którym chciałam
      tylko powiedzieć że jestem tylko chwilowo wyrwana z tej wirtualnej
      rzeczywistości, a tu pod moim postem ogon znów, stek bzdur doczepiony.Kiedyś
      napisałam o mojej suni do nonstopa o oczywiście tysiąc beznadziejnych
      postów "dowcipnych" znalazłam. Moja najkochańsza sunia odeszła w święta...
      weżcie sobie tylko jedno do serca ze nie zawsze jesteśmy w dowcipnym nastroju,
      i te żarty niby tylko wirtualne mogą cholernie boleć, ale nie wiem czy jest
      sens wam to wszystko tłumaczyć...pewnie znowu ogon swój doczepicie i wszystko
      się skonczy na wzajemnym podgryzaniu...

anais.
      • marian.kowalski Re: do tych co wiedzą kto 07.01.03, 12:25
        Czasami trudno ze zwykłego posta wysondować nastrój,bądź intencje autora.
        Ten Twój wpis jest jednoznaczny i bardzo Ci współczuję.
        Sam już pochowałem dwa moje pieski,wiem co czujesz po stracie przyjaciela.
        Ale na to jest tylko jedna rada.Uwierz mi.Mam teraz wspaniałą jamniczkę
        szorstkowłosą, króliczą.Bardzo podobną do poprzedniej,bo każdy piesek jest
        inny,nawet tej samej rasy.Mam też nadzieję,że będzie ze mną nie mniej niż
        jej poprzedniczka / prawie 14 lat /.

Pozdrawiam. m.k.

P.S.
        Ja niepoważnych postów nie czytam.Po prostu się po nich prześlizguję.
      • Gość: KRIS Re: do tych co wiedzą kto IP: 213.216.82.* 08.01.03, 08:19
        anais :)))) miło ciebie znów zobaczyć :))))))

nie wiem o co chodzi ??? bo nie czytałem zawartych tu postów ( poza twoim) ale
        zawsze sprawiałas wrażenie osoby która uwielbia żarty, prowokacje , itp. ,
        wieć nie dziw się że ludzie staraja sie utrzymać rozmowę z tobą w
        charatkterystycznym dla ciebie nastroju ( przynajmniej ja ciebie tak zawsze
        odbierałem)

anais - najlepsze zyczenia noworoczne :))) i pamiętaj że zawsze bedzie
        następny dzień ( i to jest w zyciu najbardziej pociągające).

ps. od dzisiaj - jak cię jeszcze spotkam - rozmawiam z tobą tylko
        poważnie :))))))
    • Gość: ewka Re: do tych co wiedzą kto IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 07.01.03, 15:19
      Anais, przykro mi w zwiazku z Twoja psica (w moim domu zwierzat bez liku), ale
      kobieto! uwolnij czasem mysl, w ktorej rodzenie sie jednak gleboko wierze. I
      tylko tyle. Tylko. ewka_co_jednak_wierzy_i_lubi_wierzyc_nawet_jesli_zlosliwieje
      P.S. I nic to wspolnego z nastrojami nie ma.
    • she1961_lodz Re: do tych co wiedzą kto 08.01.03, 15:06
      Qrczę, to jeden z niewielu takich wątków, przy czytaniu których kilka razy
      musiałam wracać "na górę", bo pogubiłam się, o co w nim tak naprawdę chodziło,
      kto go rozpoczął i po co. Unikajmy takiego rozwoju akcji może, co? Co o tym
      myślicie?
      • marian.kowalski Re: do tych co wiedzą kto 08.01.03, 15:14
        Myślimy?
        Ale jesteś wygodna...hmm.
        P.S.
        :-))))))))
    • szumuszu Re: do tych co wiedzą kto 08.01.03, 15:46
      WIEM KTO...
      info: skrzynka pocztowa nr 45 i 47 w dowolnej miejscowości dołączyć trzeba
      swoje namiary i znaczki za 45zł oraz kopertę ozdobną w cenie min...1zł -
      dziadostwa nie odsyłam, trzeba się szanować
      a..bym zapomniał o cenniku (dołączamy odliczone pieniądze lub zaokrąglone w
      górę w dowolny sposób)
      lista wybiórcza 26zł
      lista pełna 48zł
      odpowiedź na pytanie co? - 10zł (co ten kto...ooooczywiście)
      no.. no - za darmo
    • szumuszu Re: do tych co wiedzą kto 08.01.03, 15:48
      WIEM KTO...
      info: skrzynka pocztowa nr 45 i 47 w dowolnej miejscowości dołączyć trzeba
      swoje namiary i znaczki za 45zł oraz kopertę ozdobną w cenie min...1zł -
      dziadostwa nie odsyłam, trzeba się szanować
      a..bym zapomniał o cenniku (dołączamy odliczone pieniądze lub zaokrąglone w
      górę w dowolny sposób)
      lista wybiórcza 26zł
      lista pełna 48zł
      odpowiedź na pytanie co? - 10zł (co ten kto...ooooczywiście)
      no.. no - za darmo
    • szumuszu Re: do tych co wiedzą kto 08.01.03, 15:51
      mhm...nieeeee
      no trzeci raz nie będę powtarzał...starczy
      :))))))))
      • marian.kowalski Re: do tych co wiedzą kto 09.01.03, 08:32
        Sorry.....STARCZY to jest uwiąd!
        przyjmiemy;wystarczy,
        i to by było na tyle,
        na tym koniec,
        3 x-u nie będzie,
        itp,itd,etc.
        • szumuszu ależ Marianie... :)) 09.01.03, 10:19
          Cóż mam Ci rzec Marianie...
          Rozchmurz się nieco :)))
          Czasem trzeba po prostu napisać "starczy" a nie "wystarczy" - niezależnie od
          tego, co dyktuje (że tak powiem) "semantyczny rozsądek".
          Pozdrawiam Cię ... muszę iść po wino, bo dziś podobno nie dla wszystkich
          starczy... ha ha ha
          cześć:)))))
        • Gość: agni_me Re: do tych co wiedzą kto IP: *.u.mcnet.pl 09.01.03, 10:27
          marian.kowalski napisał:

> Sorry.....STARCZY to jest uwiąd!
          czy starczy uwiąd objawia się bezsiłą tak okrutną, że nie pozwala dzwignąć
          słownika poprawnej polszczyzny??? czy też to inna przypadłość?
          Mnie czasem nie starcza ochoty na pisanie ze słownikiem pod ręką, ale jeśli
          kogoś poprawiam, robię to zawsze.
          agni_me_STARCZA :-)))))))))
          • marian.kowalski Re: do tych co wiedzą kto 10.01.03, 08:57
            Ależ jesteście dosłowni....
            To tylko taka mała zaczepka.
            Macieju polecam'PASQĘ' V bądź M ....pycha!
            Agni...jak nie zobaczę....to nie uwierzę!
            haha :-)))))))))))
          • runek Re: do tych co wiedzą kto 10.01.03, 09:15
            to zrob to zdjecie z kominkiem jesli ci sily starcza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka