Dodaj do ulubionych

Czy można poznać swoją drugą połowę przez internet

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 20:10
Obserwuj wątek
    • Gość: zaba Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.e-lider.pl 11.01.03, 20:11
      mozna nie tylko polowke, ale nawet litra.
      a poza tym po co to pytanie, skoro jestes samocha?
      • orissa Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 11.01.03, 20:34
        Gość portalu: zaba napisał(a):
        > a poza tym po co to pytanie, skoro jestes samocha?

Zaba a moze to jest Zocha przez samo_cha? ;))
    • alja Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 11.01.03, 22:33
      poznać - jasne:) przez net można poznać różnych ludzi - to po prostu miejsce,
      gdzie można się spotkać - wirtualne ale miejsce - ale potem i tak znajomość
      kontynuuje się "na żywo"... i wtedy się okazuje, czy to rzeczywiście ta połowa:)

a po latach opowiada się dzieciom, że tatuś z mamusią poznali się przez
      komputer;)
      • Gość: rybka Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: 217.98.71.* 11.01.03, 22:40
        .... wszystko przez te komputery, hahaha
        • Gość: maciek Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.atol.com.pl 11.01.03, 22:51
          ja chyba wolalbym swoja polowke miec przy sobie
        • bazyli66 Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 11.01.03, 22:52
          Zdecydowanie twierdzę,że nie. Druga połowa absolutnie nie jest mi potrzebna.
    • robercik_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 12.01.03, 12:55
      czy mozna? powiem Ci za moze za 20 lat, jak bede pewny :-) ale tak powaznie to
      jestem przekonany ze TAK, skad taki wniosek? jestem tego najlepszym przykladem.
      poznaliśmysie ponad rok temu w koncu pazdziernika, niesmiale rozmowy, gra slow,
      uczuc mysli, tak sie zaczelo razem jestesmy juz ponad rok. rok cudownych
      doznan, czasem rowniez takich gdzie sie mijalismy, ale glownie tych pieknych i
      wiem jedno nigdy bym tego nie chcial zmienic, czy jestem zakochany? tak mocno i
      szalenie jak tylko ja umiem kochac :-))
      • Gość: Roo Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.wsb.poznan.pl 12.01.03, 17:01
        Roberciku - absolutnie sie z Toba zgadzam - i jednocześnie gratuluję! I mam
        nadzieje, ze kiedys też się Wam takim spotkaniem - poznaniem pochwalę:)
        Wszystkiego serdecznego wszystkim sieciowo zakochanym!
    • Gość: lew- Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 12:58
      Noooooooooooo robercik:)) a skoczysz dla Oli do wisly w zimie??:)
      lew_
      • robercik_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 12.01.03, 13:02
        lew Ola tego mi nie zrobi bo wie ze jestem straszny zmarzluch, ale rano chodze
        po buleczki i gazete kiedy ona jeszcze smacznie spi :-)
        • Gość: lew_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 13:15
          No to moge Oli tylko pogratulowac..bo moim zdaniem to ona powinna chodzic po
          te bulki:))ja w kazdym badz razie reflektuje tylko na taka kobiete mi pod
          dziob wszystko przyniesie :))w tym wode do picia :) jesli by sie taka panna
          znalazla to to prosze pisac pod znany adres maille:)))) lew_
          • senne_marzenie do lwa_ 13.01.03, 20:03
            lew,
            ty to nie zgrywaj takiego "maczo",
            bo wszyscy wiedza, zes wcale nie jest taki :-P
        • Gość: pul_mruffki Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.ae.poznan.pl 13.01.03, 15:39
          robercik_ napisał:

> lew Ola tego mi nie zrobi bo wie ze jestem straszny zmarzluch, ale rano
          chodze
          > po buleczki i gazete kiedy ona jeszcze smacznie spi :-)

Jesteś moim ideałem, tylko szkoda, że zajętym jesteś Robercikiem. Takich
          facetów ze świecą szukać :))))))))))))))))
          pozdrawiam,
          miętowe_loczki
          • Gość: smok_telesfor Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: 62.65.141.* 13.01.03, 19:59
            Drugą połówkę jak drugą połówkę, ale czy drugie pul_mrufki? oto jest pytanie

smok w całości
            • mietowe_loczki Re: smok pyta / loki odpowiadają 17.01.03, 15:28
              Gość portalu: smok_telesfor napisał(a):

> Drugą połówkę jak drugą połówkę, ale czy drugie pul_mrufki? oto jest pytanie
              >
              > smok w całości

drugie pul_mruffki, oto jest pytanie, a Ty się tak nie mądrzyj, Smoku, bo cały
              jesteś tylko z Elką :)))

• robercik_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 14.01.03, 00:10
            Gość portalu: pul_mruffki napisał(a):

> robercik_ napisał:
            >
            > > lew Ola tego mi nie zrobi bo wie ze jestem straszny zmarzluch, ale rano
            > chodze
            > > po buleczki i gazete kiedy ona jeszcze smacznie spi :-)
            >
            >
            > Jesteś moim ideałem, tylko szkoda, że zajętym jesteś Robercikiem. Takich
            > facetów ze świecą szukać :))))))))))))))))
            > pozdrawiam,
            > miętowe_loczki
            • robercik_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 14.01.03, 00:17
              musze tego posta (wyzej) wyslac Olence, moze spojrzy dzieki temu
              przychylniejszym wzrokiem na moje wstretne i okropne wady, ech no w zasadzie
              jest ich cale mnoswto ale az tak odrazajacy nie jestem skoro mnie kocha, a moze
              to wlasnie ta brzydota? hihihi
    • Gość: Alison Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 13:04
      Ze niby na całe życie..? Hmm, trzeba mieć dużo odwagi:))

Pozdrawiam cieplutko

Alison
    • cwi Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 14.01.03, 13:09
      Cały w necie jest ambaras,
      żeby dwoje chciało naraz.

A czy poznasz w necie, na przystanku czy w okopach III wojny swiatowej, to juz
      nieistotne.

Pozdrawiam,
      Cwi
      • Gość: margit Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.stacje.agora.pl 14.01.03, 13:24
        Cwi,
        nic tylko się podpisać wszystkimi czterema łapkami ;-)))
        hipek
      • rena_gd ciekawy link w poscie cwi.... hihihi 14.01.03, 13:49
        Cwi, ten link jest niesamowity.... poprawił mi humor popołudniowy, idę po pracy
        na spacer... Dzięki... pa
        Rena
    • Gość: tigr Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 21:50
      mozna, mozna... tylko jak juz ta druga polowke tu poznasz, to ci sie szybko
      czat moze znudzic :)))) (albo polowka)

Pzdr
      Tigr
    • Gość: KRIS Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: 213.216.82.* 15.01.03, 08:14
      Zocha, moim zdaniem przez net można poznać swoja drugą , trzecia, czwartą,
      piata, ....itd. połowę :)))))))))))) ........... tylko, że w ten sposób
      nasze zycie grzęźnie w matematyce ułamków :))

ja proponuję poszukać swojej drugiej połowy przez sklonowanie najblizszego
      ideału i poddanie go wymaganym manipulacją genetycznym :))))
      • Gość: margit Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.stacje.agora.pl 15.01.03, 12:14
        Kris> można, tylko to strasznie długo trwa, a jak się już człowiek przebije przez te wszystkie
        probówki,serwencery i retorty to się okazuje, że sam się powinien sklonować, żeby móc z tego korzystać
        ;-))))
        hipek_co_by_się_nie_dał_sklonować_bo_ma_litość_dla_otoczenia
      • she1961_lodz Zagadka "arytmetyczna: ;-) 16.01.03, 09:28
        Gość portalu: KRIS napisał(a):

> Zocha, moim zdaniem przez net można poznać swoja drugą , trzecia, czwartą,
        > piata, ....itd. połowę :)))))))))))) ........... tylko, że w ten sposób
        > nasze zycie grzęźnie w matematyce ułamków :))

A propos Kris - tak pieknie przekonujesz, ze sa polowy drugie (hm... to
        wlasciwie wiedzialam) i trzecie, i czwarte, i piate itd...
        - a czy wiesz cos o wiekszych i mniejszych polowach?

Pytanie dla wszystkich:
        Czy polowy moga byc mniejsze i wieksze?
        • marian.kowalski Re: Zagadka 'arytmetyczna: ;-)....oj...She..... 16.01.03, 10:05
          she1961_lodz napisała:

> A propos Kris - tak pieknie przekonujesz, ze sa polowy drugie (hm... to
          > wlasciwie wiedzialam) i trzecie, i czwarte, i piate itd...
          > - a czy wiesz cos o wiekszych i mniejszych polowach?
          >
          > Pytanie dla wszystkich:
          > Czy polowy moga byc mniejsze i wieksze?
          >
          Sheherezado.....
          A pół mrówki i pół słonia?
          hihi
          • marian.kowalski Re: Zagadka 'arytmetyczna: ;-)....oj...She..... 16.01.03, 10:09
            hmmm.....
            Przepraszam z wyprzedzeniem...Mruffę i ...Pablo-....
            Pozdrawiam.
            m.k.
        • robercik_ Re: Zagadka 'arytmetyczna: ;-) 16.01.03, 10:41
          she no ja slyszalem o wiekszych i mniejszych polowach :-) brat mojego dziadka
          czesto mowi tak o swojej ukochanej zonie, fakt ze zadbal o nia na sposob
          szlechecki, jesli ktos nie wie jak to wyglada to zapraszam do podrecznikow
          historii :-)
          • she1961_lodz robercikowi :) 16.01.03, 11:05
            robercik_ napisał:

> brat mojego dziadka czesto mowi tak o swojej ukochanej zonie

Tak, znaczy jak: wieksza czy mniejsza? No boe nie rozumiem :(.

PS. Wieksze polowy to sa wtedy, gdy wiecej kutrow w morze wyjdzie :)))))))).
    • niekonczaca_sie_opowiesc Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 15.01.03, 08:57
      A więc i tu cuda się zdarzają ;-)))))
    • dziewczyna_szamana Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 16.01.03, 10:33
      Kiedyś uważałam, że wirtualne romanse to totalna bzdura.. aż kiedyś poznałam
      Kogoś. Spotkaliśmy się, spędziliśmy trochę czasu razem. Wtedy odkryłam, że to
      moja druga połowa... a teraz uczę się żyć z tą myślą, ale sama... bo widocznie
      On tak nie myślał. I coś w tym jest, że dziewczyna_szamana nie zazna nigdy
      snu... bo te rozstania bolą bardziej... i jeszcze ta świadomość...
      Pzdrawiam
      A.
      • rena_gd ambaras.... 16.01.03, 11:03
        dziewczyna_szamana napisała:

> Wtedy odkryłam, że to moja druga połowa... a teraz uczę się żyć z tą myślą,
        ale sama... bo widocznie On tak nie myślał. <

Niestety, bo.. "największy w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz".

Najgorszy problem może być wtedy, gdy okaże się, że ta "nasza" druga połówka
        jest już czyjąś drugą połówką... i to na papierze... qrcze...

pozdrawiam
        rena
    • _soso_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 16.01.03, 12:01
      yhy - mozna...:)
    • skancar1 Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 17.01.03, 13:14
      hejka :)))
      to ja za robercikiem podam drugi przyklad z tego czata ze mozna ... tak jak ika
      i ja , znamy sie ponad roczek, kochmy sie, zas na dniach pojawi sie na swiecie
      owoc naszej milosci :))))
      Tak wiec jeszcze raz stanowczo twierdze, ze w necie mozna poznac swoja
      wymarzona, ukochana, dlugo oczekiwana druga polowke :))))

pozdrawiam
      skancar1
    • kasiaflo Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 17.01.03, 15:25
      Można, można...mnie to spotkało i tak mi już do dziś zostało od ponad 2 latek :-
      )) I okoliczności e-spotkania zabawne, o realu już nie wspomniając :-)))
    • agniicha Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 17.01.03, 15:52
      Nie wiem jak Państwo, ale ja występuje w całości. Może troszkę rozedrganej ale
      całości. I jeśli poszukam to także podobnej całej osoby, bo jakoś trudno
      zadowolić się połowicznie.
      ;)
      A co do netu ... już raz opowiadałam wam bajkę o pięknej miłości na czacie.
      Wczoraj znowu spotkałam tą kobietę, może to znak... :)))
    • Gość: sloneczko Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.washdc3.elnk.dsl.genuity.net 18.01.03, 13:31
      Krotko, mozna - chociaz czasami trzeba wziasc duzo czasu. Kazdy z nas ma swoj
      los zapisany w gwiazdach - nicki czasami sa gwiazdkami, i tak zaswieca w
      oczeta, ze trzeba na zycie patrzec przez rozowe okulary. A wiadomo., ze roz to
      kolor delikatnej milosci i sympatii. Zycze tego WSZYSTKIM., co jeszcze sa
      samotnymi nickami
    • rineczka Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 18.01.03, 14:31
      Ja swoją połówkę poznałam poprzez zdjęcie. Zobaczyłam i trafiło mnie. W lutym,
      a dokładnie 15 miną dwa lata. A na internet chodzimy razem.
    • Gość: hu dupa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 23:38
      drugą połowę dupy
    • Gość: bg Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.icpnet.pl 30.03.03, 15:22
      nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka