Gość: Zochasamocha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 20:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.e-lider.pl 11.01.03, 20:11 mozna nie tylko polowke, ale nawet litra. a poza tym po co to pytanie, skoro jestes samocha? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 11.01.03, 20:34 Gość portalu: zaba napisał(a): > a poza tym po co to pytanie, skoro jestes samocha? Zaba a moze to jest Zocha przez samo_cha? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alja Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 11.01.03, 22:33 poznać - jasne:) przez net można poznać różnych ludzi - to po prostu miejsce, gdzie można się spotkać - wirtualne ale miejsce - ale potem i tak znajomość kontynuuje się "na żywo"... i wtedy się okazuje, czy to rzeczywiście ta połowa:) a po latach opowiada się dzieciom, że tatuś z mamusią poznali się przez komputer;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: 217.98.71.* 11.01.03, 22:40 .... wszystko przez te komputery, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.atol.com.pl 11.01.03, 22:51 ja chyba wolalbym swoja polowke miec przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
bazyli66 Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 11.01.03, 22:52 Zdecydowanie twierdzę,że nie. Druga połowa absolutnie nie jest mi potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
robercik_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 12.01.03, 12:55 czy mozna? powiem Ci za moze za 20 lat, jak bede pewny :-) ale tak powaznie to jestem przekonany ze TAK, skad taki wniosek? jestem tego najlepszym przykladem. poznaliśmysie ponad rok temu w koncu pazdziernika, niesmiale rozmowy, gra slow, uczuc mysli, tak sie zaczelo razem jestesmy juz ponad rok. rok cudownych doznan, czasem rowniez takich gdzie sie mijalismy, ale glownie tych pieknych i wiem jedno nigdy bym tego nie chcial zmienic, czy jestem zakochany? tak mocno i szalenie jak tylko ja umiem kochac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roo Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.wsb.poznan.pl 12.01.03, 17:01 Roberciku - absolutnie sie z Toba zgadzam - i jednocześnie gratuluję! I mam nadzieje, ze kiedys też się Wam takim spotkaniem - poznaniem pochwalę:) Wszystkiego serdecznego wszystkim sieciowo zakochanym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew- Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 12:58 Noooooooooooo robercik:)) a skoczysz dla Oli do wisly w zimie??:) lew_ Odpowiedz Link Zgłoś
robercik_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 12.01.03, 13:02 lew Ola tego mi nie zrobi bo wie ze jestem straszny zmarzluch, ale rano chodze po buleczki i gazete kiedy ona jeszcze smacznie spi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 13:15 No to moge Oli tylko pogratulowac..bo moim zdaniem to ona powinna chodzic po te bulki:))ja w kazdym badz razie reflektuje tylko na taka kobiete mi pod dziob wszystko przyniesie :))w tym wode do picia :) jesli by sie taka panna znalazla to to prosze pisac pod znany adres maille:)))) lew_ Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie do lwa_ 13.01.03, 20:03 lew, ty to nie zgrywaj takiego "maczo", bo wszyscy wiedza, zes wcale nie jest taki :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pul_mruffki Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.ae.poznan.pl 13.01.03, 15:39 robercik_ napisał: > lew Ola tego mi nie zrobi bo wie ze jestem straszny zmarzluch, ale rano chodze > po buleczki i gazete kiedy ona jeszcze smacznie spi :-) Jesteś moim ideałem, tylko szkoda, że zajętym jesteś Robercikiem. Takich facetów ze świecą szukać :)))))))))))))))) pozdrawiam, miętowe_loczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: 62.65.141.* 13.01.03, 19:59 Drugą połówkę jak drugą połówkę, ale czy drugie pul_mrufki? oto jest pytanie smok w całości Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: smok pyta / loki odpowiadają 17.01.03, 15:28 Gość portalu: smok_telesfor napisał(a): > Drugą połówkę jak drugą połówkę, ale czy drugie pul_mrufki? oto jest pytanie > > smok w całości drugie pul_mruffki, oto jest pytanie, a Ty się tak nie mądrzyj, Smoku, bo cały jesteś tylko z Elką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
robercik_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 14.01.03, 00:10 Gość portalu: pul_mruffki napisał(a): > robercik_ napisał: > > > lew Ola tego mi nie zrobi bo wie ze jestem straszny zmarzluch, ale rano > chodze > > po buleczki i gazete kiedy ona jeszcze smacznie spi :-) > > > Jesteś moim ideałem, tylko szkoda, że zajętym jesteś Robercikiem. Takich > facetów ze świecą szukać :)))))))))))))))) > pozdrawiam, > miętowe_loczki Odpowiedz Link Zgłoś
robercik_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 14.01.03, 00:17 musze tego posta (wyzej) wyslac Olence, moze spojrzy dzieki temu przychylniejszym wzrokiem na moje wstretne i okropne wady, ech no w zasadzie jest ich cale mnoswto ale az tak odrazajacy nie jestem skoro mnie kocha, a moze to wlasnie ta brzydota? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alison Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 13:04 Ze niby na całe życie..? Hmm, trzeba mieć dużo odwagi:)) Pozdrawiam cieplutko Alison Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 14.01.03, 13:09 Cały w necie jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. A czy poznasz w necie, na przystanku czy w okopach III wojny swiatowej, to juz nieistotne. Pozdrawiam, Cwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.stacje.agora.pl 14.01.03, 13:24 Cwi, nic tylko się podpisać wszystkimi czterema łapkami ;-))) hipek Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd ciekawy link w poscie cwi.... hihihi 14.01.03, 13:49 Cwi, ten link jest niesamowity.... poprawił mi humor popołudniowy, idę po pracy na spacer... Dzięki... pa Rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigr Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 21:50 mozna, mozna... tylko jak juz ta druga polowke tu poznasz, to ci sie szybko czat moze znudzic :)))) (albo polowka) Pzdr Tigr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: 213.216.82.* 15.01.03, 08:14 Zocha, moim zdaniem przez net można poznać swoja drugą , trzecia, czwartą, piata, ....itd. połowę :)))))))))))) ........... tylko, że w ten sposób nasze zycie grzęźnie w matematyce ułamków :)) ja proponuję poszukać swojej drugiej połowy przez sklonowanie najblizszego ideału i poddanie go wymaganym manipulacją genetycznym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.stacje.agora.pl 15.01.03, 12:14 Kris> można, tylko to strasznie długo trwa, a jak się już człowiek przebije przez te wszystkie probówki,serwencery i retorty to się okazuje, że sam się powinien sklonować, żeby móc z tego korzystać ;-)))) hipek_co_by_się_nie_dał_sklonować_bo_ma_litość_dla_otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Zagadka "arytmetyczna: ;-) 16.01.03, 09:28 Gość portalu: KRIS napisał(a): > Zocha, moim zdaniem przez net można poznać swoja drugą , trzecia, czwartą, > piata, ....itd. połowę :)))))))))))) ........... tylko, że w ten sposób > nasze zycie grzęźnie w matematyce ułamków :)) A propos Kris - tak pieknie przekonujesz, ze sa polowy drugie (hm... to wlasciwie wiedzialam) i trzecie, i czwarte, i piate itd... - a czy wiesz cos o wiekszych i mniejszych polowach? Pytanie dla wszystkich: Czy polowy moga byc mniejsze i wieksze? Odpowiedz Link Zgłoś
marian.kowalski Re: Zagadka 'arytmetyczna: ;-)....oj...She..... 16.01.03, 10:05 she1961_lodz napisała: > A propos Kris - tak pieknie przekonujesz, ze sa polowy drugie (hm... to > wlasciwie wiedzialam) i trzecie, i czwarte, i piate itd... > - a czy wiesz cos o wiekszych i mniejszych polowach? > > Pytanie dla wszystkich: > Czy polowy moga byc mniejsze i wieksze? > Sheherezado..... A pół mrówki i pół słonia? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
marian.kowalski Re: Zagadka 'arytmetyczna: ;-)....oj...She..... 16.01.03, 10:09 hmmm..... Przepraszam z wyprzedzeniem...Mruffę i ...Pablo-.... Pozdrawiam. m.k. Odpowiedz Link Zgłoś
robercik_ Re: Zagadka 'arytmetyczna: ;-) 16.01.03, 10:41 she no ja slyszalem o wiekszych i mniejszych polowach :-) brat mojego dziadka czesto mowi tak o swojej ukochanej zonie, fakt ze zadbal o nia na sposob szlechecki, jesli ktos nie wie jak to wyglada to zapraszam do podrecznikow historii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz robercikowi :) 16.01.03, 11:05 robercik_ napisał: > brat mojego dziadka czesto mowi tak o swojej ukochanej zonie Tak, znaczy jak: wieksza czy mniejsza? No boe nie rozumiem :(. PS. Wieksze polowy to sa wtedy, gdy wiecej kutrow w morze wyjdzie :)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
niekonczaca_sie_opowiesc Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 15.01.03, 08:57 A więc i tu cuda się zdarzają ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_szamana Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 16.01.03, 10:33 Kiedyś uważałam, że wirtualne romanse to totalna bzdura.. aż kiedyś poznałam Kogoś. Spotkaliśmy się, spędziliśmy trochę czasu razem. Wtedy odkryłam, że to moja druga połowa... a teraz uczę się żyć z tą myślą, ale sama... bo widocznie On tak nie myślał. I coś w tym jest, że dziewczyna_szamana nie zazna nigdy snu... bo te rozstania bolą bardziej... i jeszcze ta świadomość... Pzdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd ambaras.... 16.01.03, 11:03 dziewczyna_szamana napisała: > Wtedy odkryłam, że to moja druga połowa... a teraz uczę się żyć z tą myślą, ale sama... bo widocznie On tak nie myślał. < Niestety, bo.. "największy w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz". Najgorszy problem może być wtedy, gdy okaże się, że ta "nasza" druga połówka jest już czyjąś drugą połówką... i to na papierze... qrcze... pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
_soso_ Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 16.01.03, 12:01 yhy - mozna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
skancar1 Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 17.01.03, 13:14 hejka :))) to ja za robercikiem podam drugi przyklad z tego czata ze mozna ... tak jak ika i ja , znamy sie ponad roczek, kochmy sie, zas na dniach pojawi sie na swiecie owoc naszej milosci :)))) Tak wiec jeszcze raz stanowczo twierdze, ze w necie mozna poznac swoja wymarzona, ukochana, dlugo oczekiwana druga polowke :)))) pozdrawiam skancar1 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaflo Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 17.01.03, 15:25 Można, można...mnie to spotkało i tak mi już do dziś zostało od ponad 2 latek :- )) I okoliczności e-spotkania zabawne, o realu już nie wspomniając :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 17.01.03, 15:52 Nie wiem jak Państwo, ale ja występuje w całości. Może troszkę rozedrganej ale całości. I jeśli poszukam to także podobnej całej osoby, bo jakoś trudno zadowolić się połowicznie. ;) A co do netu ... już raz opowiadałam wam bajkę o pięknej miłości na czacie. Wczoraj znowu spotkałam tą kobietę, może to znak... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.washdc3.elnk.dsl.genuity.net 18.01.03, 13:31 Krotko, mozna - chociaz czasami trzeba wziasc duzo czasu. Kazdy z nas ma swoj los zapisany w gwiazdach - nicki czasami sa gwiazdkami, i tak zaswieca w oczeta, ze trzeba na zycie patrzec przez rozowe okulary. A wiadomo., ze roz to kolor delikatnej milosci i sympatii. Zycze tego WSZYSTKIM., co jeszcze sa samotnymi nickami Odpowiedz Link Zgłoś
rineczka Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int 18.01.03, 14:31 Ja swoją połówkę poznałam poprzez zdjęcie. Zobaczyłam i trafiło mnie. W lutym, a dokładnie 15 miną dwa lata. A na internet chodzimy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: Czy można poznać swoją drugą połowę przez int IP: *.icpnet.pl 30.03.03, 15:22 nie Odpowiedz Link Zgłoś