monika_04 29.05.06, 14:00 ..na jakiś czas. Nie wiem.. może na stałe? Bardzo miło bylo mi tu z wami, ale nic nie trwa wiecznie... Przykro mi tylko, że nie można liczyć na szczerość.... W każdym razie mail będzie aktywny.. jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elle.bellee Re: Znikam 29.05.06, 22:05 szczerość to towar deficytowy nie tylko tu. nie zniechęcaj się byle kim. ale tu jest nudno, więc ten:) gdzie indziej znajdzisz ciekawsze zajęcia. powodzenia moni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Znikam 29.05.06, 23:06 Moniko, nie znikaj tak całkiem. Mam w domu Twoją kuchenną ściereczkę. Nie chcę by była jedynym namacalnym dowodem na to, że się znamy. Poza tym, co to za zloty bez Ciebie? Przez jakiegoś paździerza masz rezygnować z fantastycznych ludzi? W życiu!!! Ja zdążyłam się juz przekonać, że jest tu wiele wartościowych osób, a to że zdarzają się plewy? Cóż, warto dla tych przemiłych ziarenek zostać tu. Pomyśl sobie jak jeden z polskich polityków: "Ch....m precz!" Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Znikam 30.05.06, 11:42 Dziękuję bardzo Cate... z każda chwilą dzisiejszego dnia utwierdzam się w przekonaniu, że odwyk mi dobrze zrobi. Na zloty jednak wiecej jeździć nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
jolik33 Re: Znikam 30.05.06, 12:06 Monika,nie znikaj.Przeciez wiesz ,ze sa tu ludzie ,ktorzy Cie bardzo lubia.Czy nie warto wlasnie dla nich zostac.Nie przejmuj sie tym co mowia inni.Wazne jest to co myslisz Ty i ci ,ktorzy Cie sznuja i ufaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mayday5 Re: Znikam 30.05.06, 13:47 etam monika chrzanisz jak potluczona -po co to znikac? bez sesu ,przejmujesz sie swiatem wirtualnym i jego plotami ? sadze ze nie warto -olej i wroc bo na zlocie w doope dostaniesz -osobiscie Ci wleje ;-PP buziaki i olej bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
arczi82 Re: Znikam 30.05.06, 14:31 Moniczko NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stanowczo nakazuję Ci tu powrócic bo jak nei to Cie odnajde przyjade i zleje na gołą pupę :P !!!! Ewentualnie prosze o szczegółowe wyjasnienia na maila, i to natychmiast !!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76_carte_blanche Re: Znikam 31.05.06, 23:50 Nie znikaj. Sama wiesz, że są ludzie i ... taborety. Nie daj satysfakcji tym drugim. Nie znikaj, nie Ty ... Pozdrówki Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
wieski Re: Znikam 01.06.06, 16:32 Jesli trafilas na drania, nazwij po nicku.. ostrzezesz innych. Puste ranki bez Ciebie:-((( Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: Znikam 01.06.06, 16:34 monika_04 napisała: > ..na jakiś czas. Nie wiem.. może na stałe? Bardzo miło bylo mi tu z wami, ale > nic nie trwa wiecznie... > Przykro mi tylko, że nie można liczyć na szczerość.... > W każdym razie mail będzie aktywny.. jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: Znikam 01.06.06, 16:35 Kurde, nie zdazylem napisac do moniki,hehe,no to teraz ,,mloda,nie badz nie dobra,chce jeszcze zagladnac w Twoj dekold ,noooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Znikam 01.06.06, 17:54 Słodzik jakie ty masz przenikliwe spojrzenie- widzsiz mój dekolt nawet przez dwa swetry i kurtkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Znikam 01.06.06, 18:17 klamek oczyma wyobraźni wieeeeleeee widzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: Znikam 03.06.06, 19:01 Ja zniknąłem i żyję :-) ale Ty tego nie rób, bo będę wszystkim opowiadał, że mnie papugujesz :p Odpowiedz Link Zgłoś
k2 Re: Znikam 06.06.06, 19:06 e tam dystansu trzeba na czacie jak w zyciu wszedzie czekaja na nas jakies wrogie duszyczki co ciesza sie z kazdej naszej porazki , stoj mocno na nogach usmiechaj sie i rozgraniczaj czat a zycie i nie pozwol by wirtualne chwile narobily zamieszania jeszcze raz dystansu i usmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Znikam 07.06.06, 13:52 a kadwa wypadł klawisz z przecinkiem z klawiatury? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Wracam z czarnej dziury 08.06.06, 11:56 Po licznych mailowo telefonowo gadu gadowo protestach oraz po przemysleniu (tudzież ochłonięciu) stwierdzam, że wpadne niedługo postraszyć was troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
agutek7734 Re: Wracam z czarnej dziury 08.06.06, 14:33 Bardzo sie cieszę Moniczko że zmienilaś zdanie. Przyjaznych ludzi nigdy dość... Odpowiedz Link Zgłoś
skowronki_na_niebie Re: Wracam z czarnej dziury 08.06.06, 17:31 Moniś,czekamy z utęsknieniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zybi41 Re: Znikam 13.06.06, 14:03 Moniś! to wolny kraj,wiec prawie robimy co chcemy....pamietaj jak Ci sie poraz kolejny odechce czata..to zawsze masz mnie w realu...hahaha Ja napewno nie wróce! Buśka!Z. Odpowiedz Link Zgłoś